ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένα - ένα τα αποκόμματα της αριστεράς ψηφίζουν την κατάπτυστη συμφωνία

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ένα - ένα τα αποκόμματα της αριστεράς ψηφίζουν την κατάπτυστη συμφωνία



Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και το απόκομμά του την Δημοκρατική Αριστερά. Άλλωστε όλα τα κόμματα της αριστεράς πλην ΚΚΕ είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Το ΚΚΕ επίσης δεν λέει πως δεν υπάρχει Μακεδονικό Έθνος και πως οι Σκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας αλλά δεν επιθυμεί να επικυρωθεί η συμφωνία για να μην γίνουν τα Σκόπια μέλος του ΝΑΤΟ.  Είναι εμφανές με βάση και τις δημοσκοπήσεις πως τουλάχιστον το 60% του Ελληνικού Λαού είναι κατά της κατάπτυστης συμφωνίας. 

Τώρα θα μου πείτε πως το 62% του Ελληνικού Λαού ψήφισε σε δημοψήφισμα κατά των Μνημονίων και βρέθηκε να συνεχίζει κανονικά με μνημόνια , μέσα στην Ε.Ε και φυσικά κανείς δεν νιώθει πλέον πως την ανάγκη να κατέβει στο Σύνταγμα για αυτό. Βλέπετε στις εκλογές του 2015 ως αντιμνημονιακοί μπήκαν στη Βουλή μόνο η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Είναι εμφανές πως η ηγεσία της ΝΔ δεν εκμεταλλεύεται τα συλλαλητήρια. Ο πρόεδρός της είναι στην Κρήτη και όχι στο Σύνταγμα όπως επιτάσσει η κοινή λογική. 

Δεν ξέρουμε εάν αυτή η "υπεύθυνη" στάση θα εκτιμηθεί. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που οι κατσαπλιάδες ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ το όνομα της Μακεδονίας μας. Δεν θα στηρίξουμε αυτή την στάση και θα συνεχίσουμε να καλούμε τα δεξιά στελέχη της ΝΔ να θέσουν και πάλι τον πρόεδρο προ των ευθυνών του. Εμείς σε τοπικό επίπεδο θα κρατήσουμε το θέμα "ζεστό" και την προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές εκλογές. 

Βλέπετε το ΜΕΤΩΠΟ κατά της Αριστεράς που ξεπουλά την πατρίδα θα το θέσουμε εμείς. Είμαστε μάλιστα πολύ κοντά στο να έχουμε και τον κατάλληλο υποψήφιο δήμαρχο που θα υπηρετήσει αυτή την πατριωτική στάση. Σε λίγο δεκάδες φωτογραφίες από το συλλαλητήριο θα ανέβουν στο ιστολόγιό μας. Άλλωστε πολλοί είναι οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες που δίνουν το παρών σε αυτό. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: