ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη με σχολιασμό σε δύο λεπτά

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ειδήσεις για την πόλη με σχολιασμό σε δύο λεπτά



1)Τελικά μόνο εγώ δεν πήγα στην χθεσινή παρουσίαση των 16 προτάσεων της νέας δημοτικής παράταξης των Χατζηδάκη , Αντζινά και άλλων "ανταρτών" στο δημοτικό Αναψυκτήριο "Δημήτρης Κιντής" .  Βλέπετε ήταν τόσες οι εξελίξεις στην από εδώ πλευρά που δεν είχα χρόνο να ακούσω τις προτάσεις τους για την πόλη μας. Είδα στις φωτογραφίες και τον πρώην δήμαρχο επί 16 χρόνια Θεόδωρο Γεωργάκη και βέβαια τους επικεφαλής παρατάξεων της από εδώ πλευράς αλλά και τον Χρήστο Κοκοτίνη που έδωσε μια συνέντευξη στην οποία μας παρουσιάζεται και παρουσιάζει και τις προτεραιότητες του για τον δήμο εάν και εφόσον ασκήσει διοίκηση μετά τις προσεχείς εκλογές.




Την συνέντευξη την έδωσε στο ilioupolinews.gr και ευχαριστώ τους συναδέλφους εκεί γιατί μου έδωσαν 25 λεπτά υλικό για να έχω για την προεκλογική περίοδο. Συνέντευξη στην οποία φαίνονται οι τεράστιες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε κάποιον που ήρθε στην πόλη μας πολύ αργότερα από μένα που κατοικώ από όταν γεννήθηκα σε αυτή την πόλη.

Για αριστερός ωραία τα είπε ο κ. Κοκοτίνης και τα έβαλε και με τους τάχα original αριστερούς της Τσατσούλη. Χαρακτηριστικό είναι πως στο θέμα της δημόσιας περιουσίας δεν ανέφερε τους αγώνες του Δημήτρη Κιντή αλλά τους αγώνες των δημοτών μας για την μεγάλη δικαίωση να πάρουμε από τους Νασταίους τα οικόπεδα και να τα βάλουμε στο Υπερταμείο και στην ΕΤΑΔ ώστε να πουληθούν σε όποιον έχει χρήματα!!

Επομένως χρειάζονται και άλλοι αγώνες από τα "γίδια" που υποστηρίζουν πως η δημόσια περιουσία αξιοποιείται προς το συμφέρον των συνδημοτών μας και όχι για να γεμίσουν τις τσέπες τους δημοτικοί άρχοντες που με τραμπουκισμούς και καταλήψεις πέτυχαν να κατοχυρώσουν υπέρ του Δημοσίου εκτάσεις που ανήκαν σε έναν ιδιώτη. Έτσι το "καπιταλιστικό" κράτος που λέει και η Τσατσούλη πέτυχε να αυξήσει την περιουσία του προς όφελος των διοικούντων. Εάν ο "τσιφλικάς" Νάστος που αγόρασε τις εκτάσεις που κατείχε και πούλησε πολλές από αυτές σε ιδιώτες ήταν όχι βοσκός αλλά εφοπλιστής σίγουρα κανένα δικαστήριο και κανένας δήμαρχος δεν θα του έπαιρνε σπιθαμή γης!!

 Η ιστορία όπως και πολλές άλλες είναι δημιούργημα ενός κράτους που δεν σεβάστηκε ποτέ τους πολίτες του και που τους έκρινε πάντα με βάση την οικονομική τους δύναμη. Πολιτικοί, δικαστές και ένα σωρό υπερασπιστές του δημόσιου συμφέροντος έχτισαν καριέρες πάνω στο θέμα της δημόσιας περιουσίας που δείχνει περίτρανα σε μένα πως δεν υπάρχουν δεξιοί ή αριστεροί άρχοντες αλλά απλώς λαϊκιστές και λαοπλάνοι με μοναδικό τους γνώμονα τον προσωπικό τους πλουτισμό. 

Τα συμβόλαια της Εκκλησίας έχουν ισχύ και ανταλλάσσουν και λίμνες άμα είναι "άγιοι" και βατοπεδινοί , άμα είσαι όμως Νάστος και έχεις πουλήσει εκτάσεις ακόμα και σε αυτούς που δημιούργησαν αυτή την πόλη έρχεται μια μέρα το κράτος - Σοβιετία και σου λέει . Τώρα πρέπει να δώσεις και εσύ τσάμπα τα υπόλοιπα για να χτιστούν και μύθοι , να δικαιωθούν οι αγώνες και κυρίως για να έχουμε να τρώμε και εμείς.

Ο Θεόδωρος Γεωργάκης ήταν ο μόνος δήμαρχος που προσπάθησε να λύσει το θέμα. Τώρα εάν τον άφηναν και ο δήμος θα είχε ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ οικόπεδα, και η ΕΤΑΔ δεν θα είχε την δυνατότητα να εκμισθώνει ακίνητα που πήρε από τους Νάστους.

Αλλά αφού δεν μιλάει ο ίδιος εγώ γιατί να εκτεθώ. Άλλωστε έτοιμα είναι τα ορφανά του Στάλιν να γράψουν και για υπόγειες συναλλαγές με τους κληρονόμους Νάστου. Σου λέει για να γράφει αυτός ενάντια στο ΚΟΙΝΟ "ΚΑΛΟ" υπερασπίζεται τους τσιφλικάδες!!  

Επειδή οι νέοι σήμερα κάνουν αναζήτηση στο google και βρίσκουν πράγματα καλό θα ήταν να μηνύσει ο δήμος την ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ γιατί διαδίδει τάχα ψευδείς ειδήσεις για την πόλη.

Αναφέρει πως ο Νάστος αγόρασε το 1922 το τσιφλίκι Καρρά και ενώ αυτό είχε αλλάξει πολλούς ιδιοκτήτες τους οποίους και αναφέρει. Αναφέρει επίσης πως οι ιδρυτές της πόλης μας Έλληνες εξ Αιγύπτου αγόρασαν από τον Αλέξιο Νάστο αναφέρει και πολλά άλλα που αποτελούν την ιστορία αυτής της πόλης. Αναφέρει και για τις παρεμβάσεις της Χούντας στα Αστυνομικά και την καταστροφή του δάσους για εσάς τους οικολόγους όπως και για τα ρέματα γιατί βλέπω μια ιδιαίτερη ευαισθησία από ανθρώπους που έχτισαν πάνω σε αυτά!!! Πάμε παρακάτω τώρα και καλή τύχη στους οπαδούς των Χατζηδάκη και Αντζινά και της νέας τους δημοτικής παράταξης.



2)  Παίρνει υποψήφιους από παντού ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής. "Τελευταίο"του μέχρι το επόμενο "χτύπημα"  ο Θανάσης Αθανασίου.

Ο Θανάσης Αθανασίου γεννημένος το 1991 στην πόλη μας είναι Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και τελείωσε την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχει εκλεγεί στο ΔΣ της τοπική οργάνωσης της ΝΔ στην πόλη μας , και είχε διεκδικήσει μάλιστα και την θέση του προέδρου. Στις προηγούμενες εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου αλλά σε αυτές θα δώσει την μάχη του δίπλα στον Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Έχει και άλλα το βιογραφικό του αλλά ας αρκεστούμε στην είδηση. Η είδηση λοιπόν είναι πως ο Γαβριήλ Αραμπατζής μαζεύει και ανακοινώνει υποψηφίους μέσω facebook. Κάποια στιγμή θα τους παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση και αυτό σημαίνει πως τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην πόλη μας θα αρχίσουν να παίρνουν θέσεις στα ψηφοδέλτια . 

Όπως είναι λογικό αφού ήταν υποψήφιος για πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ ο κ. Αθανασίου μετά τον πρόεδρο Ευστάθιο (Στάθη) Ευσταθόπουλου πήρε τις περισσότερες ψήφους μετά τον νυν πρόεδρο. Άρα η τοπική με αυτή την κίνηση "γέρνει" προν τον παρόν προς Αραμπατζή!!! Το γράφω τώρα αυτό για να το ακούσουν όσοι περιμένουν στις 4 Μαρτίου να ανακοινώσουν την δική τους υποψηφιότητα μπας και κινηθούν πιο γοργά .....

3) Αυτή η κίνηση από πρώην της ΕΝΑΚ θα γίνει; Και ρωτάμε όχι γιατί θα ενταχθούμε σε αυτούς αλλά γιατί μαθαίνουμε πως με Χατζηδάκη θα κατέβουν τουλάχιστον δύο υποψήφιοί τους από τις εκλογές του 2014.

4)  Στις 27 του μήνα θα μάθουμε τους υποψηφίους της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" εσείς που λέτε  πως την υποστηρίζω κοιτάξτε να είσαστε πρώτη θέση στην παρουσίαση για να έχω να σας γράφω όταν φυσικά θα αναρτήσετε με χαρά τις φωτογραφίες από την εκδήλωση στο facebook. Να δούμε πως θα υποδεχθείτε και τους πρώην υποψηφίους σας που θα κατέβουν μαζί του.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: