ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι 10 πρώτες αναρτήσεις σε επισκεψιμότητα τα 6 χρόνια λειτουργίας μας

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Οι 10 πρώτες αναρτήσεις σε επισκεψιμότητα τα 6 χρόνια λειτουργίας μας


Αυτές είναι οι δέκα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις αυτού του ιστολογίου . Αναζητείστε της από την αρχειοθήκη στο κάτω μέρος του χρονολογίου και διαβάστε τις σχετικές ειδήσεις


Όπως βλέπετε μόνο η είδηση με την ΕΤΑΔ είναι πολιτική όλες οι άλλες είναι απλές ειδήσεις. Για το λόγο αυτό και εάν το γυρίσουμε σε απλή ενημέρωση θα κάνουμε χρυσές δουλειές για αυτό ας μην μας προκαλούν τα ορφανά του Στάλιν. Εμείς  πιστεύουμε όχι σε μια απλή παράθεση ειδήσεων αλλά σε αφυπνίσεις συνειδήσεων.

Άλλωστε ενημερωτικά site που φιλοξενούν ειδήσεις από αλλού και τις παρουσιάζουν ως αντιγραφή επικόλληση δεν είναι για εμάς. Έχουμε συνδρομή ακόμα και στο ΑΠΕ και θα  μπορέσουμε όταν τελικά υποκύψω και εγώ στις σειρήνες να βλέπετε σε εμάς ειδήσεις ταυτόχρονα με μεγάλα site όπως η zougla.gr. Άλλωστε πλέον είναι τέτοια η ΈΝΔΕΙΑ στο ρεπορτάζ που λίγοι ακόμα βγάζουν ειδήσεις ενώ οι καταγγελίες είναι είδος προς εξαφάνιση αφού σε περιόδους κρίσεις κανείς δεν ρισκάρει να μείνει χωρίς δουλειά ή να μην έχει την εύνοια των οικονομικά ισχυρών. Ακόμα και οι blogger κυνηγιούνται αδυσώπητα από επιχειρηματίες που κάνουν δουλειές με το δημόσιο για να μην βγαίνει τίποτα εις βάρος τους. Οι εποχές είναι δύσκολες και μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε το ότι συμβαίνει. Εάν αποφασίσεις εσύ πως θες καταγγελίες θα βρεθεί ο επιχειρηματίας που θα το κάνει προσοδοφόρο επάγγελμα άλλωστε στην Ελλάδα οι επιχειρηματίες πλακώνονται συχνά μεταξύ τους αφήνοντας χώρο σε διάφορους ρεπόρτερ  να γυρίζουν δεξιά και αριστερά καταγγέλλοντας πληρώνοντας βέβαια και το ανάλογο κόστος. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: