ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προσπάθεια να ξεπλυθούν τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής από ΜΜΕ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Προσπάθεια να ξεπλυθούν τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής από ΜΜΕ

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά με αφορμή τις διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών γίνεται προσπάθεια "ξεπλύματος" των έκνομων ενεργειών της Χρυσής Αυγής. Τα επεισόδια προσπαθούν να αποδοθούν σε δήθεν παρακρατικούς που ήθελαν να διαλύσουν το συλλαλητήριο.


 Βίντεο με αστυνομικούς με πολιτικά και ευφάνταστα σενάρια επιστημονικής φαντασίας προσπαθούν να κρύψουν τις προθέσεις ενός μορφώματος που  έχει καμία ως  Ιδεολογία την κατάργηση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Βέβαια επειδή την κατάργηση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος επιθυμεί και το ΚΚΕ όμως τα στελέχη του έχουν πλέον καταλάβει πως δεν μπορούν να το καταφέρουν όσο η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θεωρεί πως η κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο πολίτευμα. Τα βίντεο από την πορεία μιλάνε από μόνα τους.

Η αστυνομία στις τάξεις της οποίας επωάζετε εδώ και χρόνια το αυγό του φιδιού δείχνει ανήμπορη να συλλάβει οπλισμένους φασίστες που θέλουν να μπουν στη Βουλή για να φέρουν τάχα την κοινωνική δικαιοσύνη. Ανεγκέφαλοι που δήθεν το παίζουν εθνικιστές αλλά δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα βιβλίο θεωρούν πως καταλαμβάνοντας τον χώρο του Κοινοβουλίου θα αποκαταστήσουν την αδικία που γίνεται εις βάρος της Μακεδονίας μας. Δυστυχώς οι πρακτικές τους δεν  εξαγριώνουν την μάζα των διαδηλωτών που είναι κατά της ΒΙΑΣ αλλά ανενόχλητοι συνεχίζουν να καπελώνουν το συλλαλητήριο με τις ενέργειές τους.

Οι πρόγονοι των φασιστών , ήταν συνεργάτες των Γερμανών που μαζί με τους Βούλγαρους κατέλαβαν τμήματα της Μακεδονίας μας σήμερα τάχα θέλουν να καταλάβουν και τα υπόλοιπα εδάφη της Μακεδονίας που βρίσκονται εκτός Ελλάδας!! Οι νοσταλγοί της χούντας που έχασε την μισή Κύπρο αφού στρατό δεν είχε για να αποτρέψει τους Τούρκους πουλάνε πάλι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η παρουσία τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο γελοιοποιεί πλήρως τον Εθνικισμό που ψευδώς επικαλούνται.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα φασιστικό μόρφωμα που δεν έχει καμία σχέση με εθνικιστικά κινήματα του Εξωτερικού. Για τον λόγο αυτό κόμματα όπως της Λεπέν στη Γαλλία, δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τέτοια μορφώματα. Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν είναι στην ομάδα των κομμάτων εκείνων που θέλουν μια Ευρώπη των Εθνών και αυτό είναι γνωστό σε όλους.

Οι εδώ ψηφοφόροι τους είναι ρατσιστές , εχθροί του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος και εγώ δεν τους ξεχωρίζω σε καμία περίπτωση από τους οπαδούς του ΚΚΕ που έχει ακριβώς τις ίδιες επιδιώξεις.

Θέλουν να οδηγήσουν την χώρα μας σε πλήρη απομόνωση, θέλουν να κάνουν την χώρα μας περίγελο του δυτικού κόσμου. Το μίσος τους για τα αστικά κόμματα είναι τέτοιο που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.


Το γεγονός πως η δίκη τους καθυστερεί δείχνει πως η Δημοκρατία μας δίνει δυστυχώς όπλα σε τραμπούκους και δολοφόνους που δεν χρειάζονται καμία δικαιολογία για να ασκήσουν βία στον οποιοδήποτε. Να ξέρετε πως στους πρώτους που άσκησαν ΒΙΑ είναι σε όσους Εθνικιστές κατήγγειλαν δημόσια την εγκληματική τους δράση.

Η Ηλιούπολη έχει δεχθεί επίθεση από αυτά τα φασιστοειδή σε μια υπόθεση που ακόμα δεν έχουμε δικαστική απόφαση. Εμείς ως ιστολόγιο θα καταδικάζουμε ΠΑΝΤΑ την εγκληματική τους δράση και όσους τους καλύπτουν και σε αυτή την πόλη είναι πολλοί. Η διαφορά μας είναι πως καταδικάζουμε και την ΚΟΚΚΙΝΗ τρομοκρατία και για αυτό και όπως έχετε δει οι επιθέσεις εναντίον μας είναι και από τα δύο άκρα. Η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής άλλωστε οφείλεται στο γεγονός πως το πολιτικό μας σύστημα χαϊδεύει επί δεκαετίες τον αριστερό εξτρεμισμό και τις έκνομες πράξεις ΒΙΑΣ του.

Η Δημοκρατία θα επικρατήσει όσο δεν δίνει όπλα στους εχθρούς της και δυστυχώς στη χώρα μας τους χορηγεί ρόπαλα , μολότοφ, και τους επιχορηγεί με χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο.

Και όλα αυτά με την δική σας ψήφο όσοι αρέσκεστε να ψηφίζετε κόμματα που δεν τους αρέσει η Αστική μας Δημοκρατία.

Ο Εθνικισμός σέβεται την Ιστορία και την ύπαρξη των άλλων εθνών και δεν στοχοποιεί τα άλλα έθνη. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: