ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Τσατσούλη μιλάει για έσοδα του Δήμου μεγαλύτερα από την Κρατική χρηματοδότηση!!!!!

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Η Τσατσούλη μιλάει για έσοδα του Δήμου μεγαλύτερα από την Κρατική χρηματοδότηση!!!!!

Σε κείμενο  που διαβάσαμε από αναδημοσίευση σε φιλικό μας ιστολόγιο για την κρατική χρηματοδότηση του δήμου της πόλης μας και υπογράφει η κ. Τσατσούλη (έχει αναρτηθεί στη σελίδα τους) καταλάβαμε πως δεν ξέρει ή αποσιωπά σκόπιμα τι  ψηφίζει ως προϋπολογισμό του Δήμου.
Για να μην μας πει αδιάβαστους τον προϋπολογισμό η Λαϊκή Συσπείρωση δεν τον υπερψήφισε. Ήταν λίγα τα λεφτά για τους συντρόφους δημοτικούς υπαλλήλους και δεν δώσανε και επιδόματα σε όσους πουλούσαν τον "Ριζοσπάστη" έχω από γνωστό super market της πόλης μας. 

Ισχυρίζεται λοιπόν πως ο δήμος έχει έσοδα μεγαλύτερα από την κρατική επιχορήγηση. Ας της απαντήσουν οι αρμόδιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής αλλά και της αντιπολίτευσης γιατί ειλικρινά εμείς δεν θα μπούμε στον κόπο .

Τόσα ψέματα λένε οι Αριστεροί που μάλιστα τσακώνονται και μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο πολύ αριστερός και ποιος αγαπάει περισσότερο την πατρίδα. Να τους λύσουμε λοιπόν την απορία ανάμεσα στις παρατάξεις του Κοκοτίνη και της Τσατσούλη την πατρίδα αγαπάνε περισσότερο αυτοί του Κοκοτίνη. Γιατί οι αφετηρίες τους ήταν κοινά αλλά στην πορεία κατάλαβαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πως η χώρα δεν μπορεί να γίνει και Βόρεια Κορέα. Γι΄ αυτό και ας μην ανησυχούν κάποιοι δεξιούληδες υπάρχει και χειρότερη ΑΡΙΣΤΕΡΑ αυτή του ΚΚΕ που στοίχισε εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές σε όλο τον κόσμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραδώσει κανονικότατα την εξουσία σε μερικούς μήνες μέσω εκλογών....

Τα ψέματα της κομμουνιστικής αριστεράς είναι άλλωστε πολλά και προφανή. Όσο για το ποσά που αναφέρει να της πούμε μόνο οι εργαζόμενοι του Δήμου που πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο φτάνουν για να ψηφίσουμε όλοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κόμματα που αγαπάνε και στηρίζουν την ελεύθερη οικονομία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: