ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να βγει ο Καραμανλής να μιλήσει για την συμφωνία των Πρεσπών - Να κάνει και κάτι για τη ΝΔ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Να βγει ο Καραμανλής να μιλήσει για την συμφωνία των Πρεσπών - Να κάνει και κάτι για τη ΝΔ

Το ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών είναι κάτι που ακούγεται δεξιά και κυρίως αριστερά. Ακούγεται γιατί ο Μακεδόνας Κώστας Καραμανλής δεν πήγε σε κανένα συλλαλητήριο και δεν έχει δείξει καμία ευαισθησία για το θέμα αυτό. Θα μπορούσε να κάνει μια δήλωση και να μην αφήνει την Ντόρα Μπακογιάννη να τον ερμηνεύει για το Βουκουρέστι το 2008.


Και η δική μου άποψη έχει να κάνει πως η "αφωνία" του έχει να κάνει με την άποψή του πως η συμφωνία είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να τον ερμηνεύω και λάθος αλλά μπορεί ο Βούδας της Ραφήνας να σπάσει την σιωπή του και να βγει δημόσια με δήλωσή του να μας την κάνει γνωστή.

Όχι πως έχει κανένα νόημα άλλωστε οι κολλητοί του βολεύτηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συνεχίζουν και κατέχουν θέσεις. Ο Πάνος Καμμένος άρχισε τώρα το "αντάρτικο" και από ότι μαθαίνω τον έχει στο χέρι και θα τον εκθέσει εάν δεν στηριχθεί προεκλογικά από τους καραμανλικούς που ετοιμάζουν πολιτική κίνηση. Μαθαίνω επίσης πως  ο Καμμένος προσπαθεί να ενωθεί με ότι κινείται στα "δεξιά" προκειμένου το κόμμα του να πιάσει το πολυπόθητο 3% και να μπει και πάλι στη Βουλή. Θα μας βρει απέναντι τον θεωρούμε το άκρων άωτο του τυχοδιώκτη και απατεώνα.

Το μόνο που θα σώσει ο Κώστας Καραμανλής είναι την υστεροφημία του. Γιατί μία τα σκάνδαλα της περιόδου πρωθυπουργίας του, μία οι στενές του σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ θα τον θυμούνται όλοι ως τον άνθρωπο που διέλυσε το κόμμα που ίδρυσε ο θείος του Κωνσταντίνος Καραμανλής. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: