ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξυπνάτε δεν ξεμπερδεύετε εύκολα με τους νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας ήρθε για να μείνει

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ξυπνάτε δεν ξεμπερδεύετε εύκολα με τους νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας ήρθε για να μείνει

Την ώρα που το ΚΙΝΑΛ με τον Γραμματέα Επικοινωνίας κ. Σταμάτη Μαλέλη προσπαθεί να φτιάξει ένα ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ μέτωπο , ο Αλέξης Τσίπρας ήδη έχει γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος στον χώρο της κεντροαριστεράς.


Οι περισσότεροι π.χ συμπολίτες μας που ψήφιζαν επί χρόνια Ανδρέα Παπανδρέου η Κώστα Σημίτη βλέπουν στο πρόσωπο του πρωθυπουργό τον κύριο εκφραστή του "ανένδοτου" κατά της "κακιάς" δεξιάς. Βλέπουμε λοιπόν στον μικρόκοσμο της πόλης μας ότι πιο σάπιο είχε το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ να μας υβρίζει για τις δεξιές πολιτικές που εμείς εδώ υπερασπιζόμαστε.

Μαζί με αυτούς η άκρα δεξιά , τα ορφανά του Στάλιν και φυσικά τα σαπρόφυτα του Καραμανλισμού που είναι και εκ των βασικών συνεταίρων της σημερινής κυβέρνησης. Το δίπολο ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΔΕΞΙΑ που κάποιοι ανόητοι μας εγκαλούσαν πως είναι ξεπερασμένο θα είναι το κυρίαρχο και στις προσεχείς εκλογές.

Άλλωστε το παραμύθι του Αντιμνημονίου εξαργυρώθηκε το έκτρωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διαλύθηκε και πλέον οι Ιδεολογίες , τα προγράμματα και κυρίως οι πολιτικές καταβολές είναι το ζητούμενο.

Και οι καταβολές δεν είναι δηλώσεις αλλά στάση ζωής, όπως και η δεξιά εάν και υπήρξε πολλές φορές στην πρόσφατη ιστορία μας καταφύγιο τυχοδιωκτών υπάρχει ακόμη εξαιτίας όλων όσων αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για να μην επικρατήσουν οι καταστροφικές ιδέες του κομμουνισμού και του σοσιαλισμού στην πατρίδα μας.

Το δίπολο λοιπόν που θα παίξε έχει οδηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε "ακραίες" απόψεις σε μια προσπάθεια να ηγηθεί μιας μάχης που θα γίνεται όλο και πιο έντονη τα επόμενα χρόνια.

Η κυβέρνηση της αριστεράς όπως και οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου την δεκαετία του 1980 κατέλαβαν την Εξουσία με συνθήματα που ποτέ δεν υλοποίησαν. Το ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ήταν το κεντρικό σύνθημα του ΠΑ.ΣΟ.Κ που θα μας έβγαζε από αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς και δολοφονικούς σχηματισμούς για να μας οδηγήσει στον "παράδεισο" του Καντάφι!! Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έσχιζε τα μνημόνια των κακών εταίρων μας και θα μας έκανε Βενεζουέλα. Και ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ψεύτες και είχαν αυταπάτες για αυτό και η ΝΔ μην θεωρεί πως ξεμπέρδεψε με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο μόνος τρόπος να γλιτώσουμε μια για πάντα από αυτούς θα  ήταν να εφαρμόσουν όσα προεκλογικά έλεγαν.

Τότε η καταστροφή της χώρας θα ήταν απόλυτη και ποτέ ξανά δεν θα υπήρχαν παρά ελάχιστοι που να ενθουσιάζονται με τα παραμύθια της αριστεράς. Σε κανένα πρώην κομμουνιστικό κράτος δεν υπάρχει πόθος για όσα κατάφερε ο κομμουνισμός. Οι πολίτες που τον έζησαν δεν θέλουν να ξαναζήσουν αυτούς τους εφιάλτες που πέρασαν. Μόνο όσοι δεν έζησαν την στυγνή δικτατορία μπορούν και υψώνουν ακόμα το σφυροδρέπανο εκτός και ήταν στο 1% των πιστών του κόμματος που πέρναγαν καλύτερα από τον εξαθλιωμένο πολίτη αυτών των κρατών. Κράτη παρίες που έπεσαν μόλις είδαν πως υπήρχαν σοκολάτες , και καραμέλες στα γειτονικά τους κράτη. Η κόλαση του κομμουνισμού εκτός από ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ φέρνει φτώχεια και πείνα για τους περισσότερους.

Για αυτό και οι Ουκρανοί δεν θα συμπαθήσουν ποτέ τους Ρώσους εκατομμύρια Ουκρανοί πέθαναν εξαιτίας της ΕΣΣΔ και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί ΠΟΤΕ. 

Γι' αυτό αγαπητοί ρωσόφιλοι μην χαϊδεύετε άλλο την ρωσική βαρβαρότητα και τον Πούτιν γιατί κομμουνιστής υπήρξε και ακόμα είναι δημοκράτης δεν θα γίνει ποτέ.

Η αλλαγή Προέδρου στην Ρωσία ίσως οδηγήσει σε περισσότερες ελευθερίες αλλά μέχρι Αστική Δημοκρατία δυτικού τύπου έχουν πολλά ακόμα χιλιόμετρα να διανύσουν.

Γι' αυτό και στις εκλογές του Μαΐου και στην τοπική αυτοδιοίκηση ουδείς αριστερός θέλει να μιλάμε για την συνθήκη των Πρεσπών και την προδοσία της αριστεράς αλλά και τμήματος της δεξιάς που βοήθησε. Ένας υποψήφιος με αναφορές στις Πρέσπες θα συγκέντρωνε πολλές θετικές ψήφους αλλά είπαμε εδώ αντιπολίτευση κάνει μόνο ένα κομμάτι της Εκκλησίας.

Το κατάπτυστο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου θα μπορούσε να στοιχίσει στην νυν δημοτική διοίκηση αλλά ο Σεραφείμ Δημητρίου είναι ένας απλός ιερέας και όχι επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Οι Πρέσπες θα βγάλουν και δήμαρχο Θεσσαλονίκης και Αθήνας για αυτό και μην θεωρείται σίγουρο ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. 

Το ΚΚΕ θα υποστεί μεγάλη εκλογική ήττα και θα πάρει χαμηλότερα ποσοστά από αυτά του 2015. Η καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι μια απέλπιδα κίνηση για να κρατήσουν ποσοστά τώρα που όλοι γνωρίζουν πως αυτό το κόμμα είναι εκείνο που στήριξε τον αλυτρωτισμό των γειτόνων μας με τον σύντροφό τους Τίτο.

Η ΝΔ όσο δεν αναδεικνύει αυτά τόσο θα χάνει σε μια μάχη που χρειάζεται το 50% + μία ψήφο και όχι μια απλή ΝΙΚΗ που θα σε κρατήσει στην Εξουσία για κάποιους μήνες. Γιατί με 30% εάν πάρει η ΝΔ τετραετία δεν βγάζει το 2020 με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει για να λύσει και το θέμα με τους Τσάμηδες!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: