ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα μαλακισμένα του Μωραϊτη του κάνουν μόνο κακό - Θα τους λιώσουμε αφού χτυπώντας τους η κορυφή θα έρθει πιο γρήγορα για εμάς

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Τα μαλακισμένα του Μωραϊτη του κάνουν μόνο κακό - Θα τους λιώσουμε αφού χτυπώντας τους η κορυφή θα έρθει πιο γρήγορα για εμάς

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ , ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Δεν ξέρουμε εάν ο κ. Μωραϊτης γνωρίζει τον Αλέξανδρο Παπάζογλου. Αλλά καλό θα είναι να μην τον γνωρίζει. Ο "ψεύτικος" λοιπόν Αλέξανδρος Ηλιουπολίτης με fake προφίλ στο facebook αλλά με κινητό που έχει δώσει και ανήκει σε Έλληνα υπήκοο θα εγκαταλείψει για λίγο τον διαδικτυακό αγώνα που κάνει για να μας πείσει πόσο καλός Δήμαρχος θα ήταν ο κ. Μωραϊτης.

Ο κ. Μωραϊτης που ενώ βλέπει τους οπαδούς του να υβρίζουν και να συκοφαντούν ένα σωρό συνδημότες μας από εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ της πόλης έως τον Δήμαρχο θεωρεί πως είναι σοβαρό πολιτικό πρόσωπο και δεν βγάζει άχνα!!!

Να τον ενημερώσουμε πως για την πλειοψηφία των συνδημοτών μας είναι ένας κοινός συκοφάντης που μέσω 2-3 κολλητών του προσπαθεί να διαβάλλει όσους δεν τον θεωρούν ικανό για ΤΙΠΟΤΑ. Θα αποκηρύξει γρήγορα τα διαδικτυακά σκουπίδια που στην ουσία το μόνο που κάνουν είναι να διακωμωδούν τον ίδιο.

 Επί 10 έτη τον χρήζουν υποψήφιο δήμαρχο χωρίς ποτέ να έχει ο ίδιος εκφράσει δημόσια την άποψή του. Με δημοτική παράταξη σφραγίδας ο Δημήτρης Μωραϊτης που δεν ξέρουμε και που ανήκει πολιτικά δεν υπάρχει καν ως υποψήφιος και για τις προσεχείς εκλογές. 

Και δεν υπάρχει γιατί στην ουσία αυτός είναι μπροστινός και όχι όσους κατηγορούν τα τσιράκια και δήθεν οπαδοί του. Γιατί δεν θα τον δείτε ποτέ να κατεβαίνει γιατί η εποχή των αντιμνημονιακών έχει παρέλθει.

Τώρα είναι η εποχή των αντισυστημικών αλλά για να μπεις σε αυτό το club και να πείσεις τους πολίτες θέλει δράση και όχι ξάπλα.

Επομένως γιατί ο φοβητσιάρης και νοητικά καθυστερημένος Αλέξανδρος Παπάζογλου μας βρίζει και μας συκοφαντεί δεν έχουμε καταλάβει. Γιατί δυσανασχετεί που τον λέμε αδελφή αφού κρύβεται;

Κρύβεται γιατί έχει κάποια ιδιαιτερότητα και όχι γιατί τάχα φοβάται τις μηνύσεις και τις αγωγές. Άλλωστε λεφτά έχει.......................

Θα του πέσει το "ΛΟΤΤΟ"  που λέγεται απομόνωση και μέσα σε αυτήν θα σαπίσει αφού θεωρεί πως είμαστε ανεχτικοί στο να διαβάζουμε τις μαλακίες του.

Να ζητήσω επίσης από τις ομάδες που αναρτούν ειδήσεις για την πόλη μας να ελέγχουν το περιεχόμενο που ανεβαίνει. Όχι πως θέλουμε να κάνουμε λογοκρισία στον αποτυχημένο υποψήφιο της άκρας μαλακίας αλλά για να μην πέσουν οι σελίδες τους!!

 Γιατί πλέον οποιοσδήποτε φιλοξενεί ειδήσεις που αφορούν συκοφαντίες χωρίς στοιχεία θα είναι για εμάς στόχος. Όπως τελειώσαμε τόσους και τόσους που έπεσαν στο διάβα μας

ΥΓ: ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ALEXA.COM 

ΥΓ: Αύριο θα έχουμε και το κινητό τηλέφωνο με το οποίο διαχειρίζεται την ομάδα στο facebook o ...............

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: