ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παπάζογλου άντε παίξε με τις κούκλες σου και μην ασχολείσαι άλλο με μένα - Άμα έχεις κάτι εναντίον μου πήγαινε το σε κανένα Εισαγγελέα και μην με πρήζεις

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Παπάζογλου άντε παίξε με τις κούκλες σου και μην ασχολείσαι άλλο με μένα - Άμα έχεις κάτι εναντίον μου πήγαινε το σε κανένα Εισαγγελέα και μην με πρήζεις

Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει η ανάρτησή μας για τα μαλακισμένα του Μωραϊτη και τις συκοφαντίες που εκτοξεύουν μέσα από ένα ιστολόγιο με ελάχιστες αναρτήσεις που έχουν στήσει για να προωθήσουν την υποψηφιότητα του "Μεσσία" τους.
Όχι πως θα κατέβει αλλά έτσι για να μας τα πρήξουν κάνα πεντάμηνο να εξαφανιστούν αμέσως μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και να εμφανιστούν και πάλι το 2023 για να μας λένε και πάλι για το λάθος που κάναμε και δεν ψηφίσαμε έναν "υποψήφιο" δήμαρχο που δεν κατέβηκε καν στις εκλογές. Όσοι επικοινώνησαν μαζί μου , συμφώνησαν πως είναι καιρός να καθαρίσει η πόλη μας από ρυπογόνα ανώνυμα ιστολόγια που υποστηρίζουν λασπολογώντας όλους τους άλλους δήθεν υποψηφίους που δεν έχουν καν δημοτική παράταξη για να κατέβουν σε εκλογές.

Το παραμύθι τους δεν θα συνεχιστεί και αυτή την προεκλογική περίοδο αφού δεν είμαι διατεθειμένος να με λένε διαπλεκόμενο τυχάρπαστες αδελφές που δήθεν θέλουν να σώσουν την πόλη μας από την κακοδιαχείριση της νυν διοίκησης. Εάν έχουν οποιοδήποτε στοιχείο να το πάνε στην Δικαιοσύνη και εάν πάλι δεν έχουν να μην πετάνε λάσπη και όπου κάτσει.

Μου λένε να κινηθώ νομικά για τις συκοφαντίες εις βάρος μου και εγώ τους απάντησα πως δεν με αγγίζουν ανώνυμες καταγγελίες. Να ψάχνω να βρω τον κολλητό του "υποψήφιου" δημάρχου ή την γκόμενά του που γράφει ανώνυμα εγώ δεν το κάνω. Εγώ χτυπάω πάντα τους ισχυρούς και αυτούς που έχουν εξουσία. Για τον λόγο θα αρχίσει να με αφορά το ζήτημα εάν πίσω από το ιστολόγιο βρίσκεται όντως κάποιος υποψήφιος που διεκδικεί να διοικήσει την πόλη μας.


Με γραφικούς που κατά καιρούς θεωρούν πως θα ήθελαν ενδεχομένως να είναι και "Μεσσίες και επί μία δεκαετία δηλητηριάζουν με ανώνυμα δημοσιεύματα όσους ακολουθούν συγκεκριμένες ομάδες του facebook δεν θα ασχοληθώ, Όμως θα ασχοληθώ και θα είμαι απέναντι στο ενδεχόμενο μιας υποψηφιότητας ενός ανθρώπου που ΣΙΩΠΑ όταν γνωρίζει πως οι οπαδοί του διαδίδουν ψεύδη και συκοφαντίες κατά εκπροσώπων τοπικών ΜΜΕ, υποψηφίων δημάρχων , της νυν διοίκησης αλλά και της προηγούμενης. Αυτός ο τύπος που θέλει να διεκδικήσει τάχα και το δημαρχιακό αξίωμα δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση για να "καθαρίσει" το όνομα του από όλη αυτή την φαρσοκωμωδία που παίζεται διαδικτυακά.

Προφανώς έχει πολλές δουλειές και δεν ασχολείται με τα της πόλης. Ας βρει λοιπόν λίγο χρόνο να πει στα μαλακισμένα που δηλώνουν θαυμαστές του να μην συκοφαντούν συμπολίτες μας. Το γεγονός πως σιωπά και το γεγονός πως τα τηλέφωνα είναι καταχωρημένα σε συγκεκριμένα ονόματα και δεν είναι πακιστανικά τον ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ  πλέον ευάλωτο σε ότι θα επακολουθήσει. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές του 2023 γιατί σε αυτές δεν προλαβαίνει να κατέβει!!!

Θα υπάρχει συνέχεια και μάλιστα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αφού και άλλοι λογαριασμοί του facebook είναι fake και διαχειρίζονται με τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου. Βλέπετε οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παραβιάζουν πολλές φορές την εμπιστοσύνη που τους δίνετε όλοι εσείς που θεωρείτε πως τάχα ο αριθμός σας είναι απόρρητος. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: