ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν έχουμε ανάγκη τις ομάδες του facebook μας διαβάζουν έτσι και αλλιώς

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Δεν έχουμε ανάγκη τις ομάδες του facebook μας διαβάζουν έτσι και αλλιώς

Οι κοινοποιήσεις που κάνουμε σε ομάδες του facebook μας είναι παντελώς άχρηστες για την επισκεψιμότητά μας.
Αυτά τα γράφω για όσους παραπονιούνται πως τάχα δεν είναι αρκετές για να διαβάζουν όσα γράφουμε. Η ίδια μας η θέση που πλέον είναι μια ανάσα από την κορυφή στα τοπικά ΜΜΕ της πόλης αναδεικνύει του λόγου το αληθές.

Όποιος θέλει μπορεί να κοινοποιεί βέβαια τις αναρτήσεις μας άλλωστε το κάνω το τελευταίο διάστημα. Το 66% των επισκέψεών μας είναι direct δηλαδή οι αναγνώστες μας δεν περιμένουν εμένα να αναρτήσω κάτι στο προφίλ μου ή στις ομάδες και σελίδες που είμαι διαχειριστής στο facebook ή σε άλλες φιλικές ή μη σελίδες. Η στοχευμένη προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να δώσει μερικά κλικ παραπάνω αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι χρήσιμη για την ύπαρξη αυτού του ιστολογίου.

Οι ομάδες και οι σελίδες που διαχειρίζομαι είναι για μελλοντική χρήση , και δεν αφορούν στην ενίσχυση του ιστολογίου και της πολιτικής που έχουμε στην απευθείας σύνδεση του αναγνώστη με το μέσο.

Άλλωστε αναρτήσεις που δεν έχουν ανέβει καν στο  facebook έχουν κάνει εκατοντάδες επισκέψεις μέσα σε λίγες ώρες. Η πολιτική αυτή μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε αποκλεισμούς από ομάδες , ή σελίδες.

Υπάρχουμε γιατί πολλοί συνδημότες μας συμφωνούν με τις δικές μας απόψεις και θα υπάρχουμε διαδικτυακά όσο αυτοί συνεχίσουν να μας διαβάζουν. Παράπονο δεν έχουμε αφού με ελάχιστες αναρτήσεις κρατάμε το ενδιαφέρον πολλών αναγνωστών.

Γι' αυτό και δεν ανησυχούμε για την θέση που θα έχουμε και στο μέλλον στην καρδιά σας. Αυτοί που πρέπει να ανησυχούν είναι όσοι συκοφαντούν τις προθέσεις μας, και αγνοούν όσους μας διαβάζουν.

Το κοινό μας είναι δεξιοί που έχουν πατριωτικές ανησυχίες για αυτό και εμείς δεν ασχολούμαστε τώρα με τα εθνικά θέματα αλλά δεκαετίες και από άλλα μετερίζια.

Ας κάνουν μια απλή αναζήτηση και θα δούνε κείμενα για την Μακεδονία μας από το 2007 διαδικτυακά ή ας ανατρέξουν σε έντυπα που έχουν φιλοξενήσει τις απόψεις μας πολύ παλιότερα.

Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ για τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα και την στήριξή σας. Ελπίζω να συνεχίσουμε και στο μέλλον να έχουμε την στήριξή σας. Και το λέω αυτό γιατί όπως δεκάδες φορές σας έχουμε γράψει στις αρχές Μαρτίου θα έχετε την δική μας πατριωτική και δεξιά επιλογή για τον δήμο μας.

Στο Σύνταγμα το αίσχος της αστυνομίας του Τσίπρα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μας ψεκάσανε οι αλήτες με τα χημικά τους και πέτυχαν να διαλύσουν το συλλαλητήριο.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: