ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Πάνος Καμμένος χορεύει την ώρα που η Μακεδονία μας ξεπουλιέται στους Σκοπιανούς

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ο Πάνος Καμμένος χορεύει την ώρα που η Μακεδονία μας ξεπουλιέται στους Σκοπιανούς

"Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα" τραγουδούσε ο μέχρι πρότινος συγκυβερνήτης και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε  χθεσινή νυχτερινή του έξοδο σε σκυλάδικο!!
Ναι ο υπερπατριώτης Πάνος Καμμένος μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσαν τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση κουρελού του Αλέξη Τσίπρα βγήκε για να διασκεδάσει ή για να πει τον πόνο του!!!

Οι ζεϊμπεκιές και τα τραγούδια του καταγράφηκαν από κινητό τηλέφωνο και αναρτήθηκαν στην σελίδα του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενδη. Το βίντεο όπως ήταν φυσικό έγινε viral στο διαδίκτυο και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είχε "καλό" υλικό για να παρουσιάσει.

Ο ίδιος μάλλον θεωρεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που τον στήριξαν επί δεκαετίες στην πολιτική του σταδιοδρομία αφελείς ή δεν περίμενε να δημοσιοποιηθεί αυτό το υλικό. Κάθε δικός μας σχολιασμός είναι περιττός. Το αφιερώνουμε στους αντιμνημονιακούς και "πατριώτες" ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: