ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Που πέφτει το Εκουαδόρ ρε σύμβουλε επικοινωνίας ;

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Που πέφτει το Εκουαδόρ ρε σύμβουλε επικοινωνίας ;

Ο παραλογισμός του fake προφίλ Αλέξανδρου Παπάζογλου του φανερού υποστηρικτή του "Μεσσία" της πόλης συνεχίστηκε και σήμερα με ανάρτησή του στο συκοφαντικό του ιστολόγιο. Βέβαια η ανάρτησή του σε ομάδα του facebook της πόλης μας δεν μπορεί να μείνει από εμάς αναπάντητη. Όπως βέβαια μας κάνει εντύπωση το γεγονός πως τέτοιου είδους αναρτήσεις συκοφαντικές αναρτώνται σε ομάδες του facebook.

Εμείς αποφασίσαμε πως δεν θα έχουμε δικές μας αναρτήσεις σε ομάδες που δημοσιεύουν αναρτήσεις από ψεύτικα προφίλ , οι οποίες βέβαια τυγχάνει να είναι υβριστικές. Θα μου πείτε θα μπορούσα να σχολιάσω και να τον αρχίσω στα γαλλικά αλλά κάθε μέρα να βρίζεις έναν δειλό στο τέλος θα βρεις και τον μπελά σου. 

Μπορεί να του δημιουργήσεις στο τέλος ψυχολογικά προβλήματα και δεν θα μπορεί μετά να συκοφαντεί τους συμπολίτες του. Έγραψε πάλι θεωρίες συνωμοσίας για δήθεν εμπάργκο που κάνουν τα ΜΜΕ της πόλης στον εκλεκτό του  υποψήφιο με τις πολλές ιδιαιτερότητες και ψευτιές του, και τους υβριστές οπαδούς -κολλητούς να πετάνε λάσπη δεξιά και αριστερά και τον ίδιο να κρύβεται και να μην παίρνει καμία θέση. 

Η Αλεξάνδρα (μας έχει ζητήσει να μην λέμε πως είναι άνδρας)  μιλάει για δημότες που θέλουν για υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης τον "κολλητό" της και για άλλες γελοιότητες. Τι να απαντήσουμε πως ουδείς συμπολίτης μας θα ψήφιζε έναν τέτοιο υποψήφιο για Δήμαρχο;  Πως είναι τόσο κότα λυράτη η Δημητρούλα που δεν πρόκειται να κατέβει ποτέ υποψήφια. 

Το μόνο που πέτυχαν ήταν να ερευνήσουμε το ποιόν και τα κίνητρα ενός ακόμα "Μεσσία" που γράφει ένα σωρό ανακρίβειες στο αναρτημένο στο διαδίκτυο βιογραφικό του. Ψέματα , ψέματα και πάλι ψέματα από τον πινόκιο που είναι τάχα και κατά της διαφθοράς. Τον σύμβουλο τάχα επικοινωνίας , τον δήθεν διαπιστευμένο σε τρία υπουργεία τον γελοίο που είχε το θράσος να τα βάλει μαζί μου. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: