ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έχει τους 151 ο Αλέξης Τσίπρας για να επικυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Έχει τους 151 ο Αλέξης Τσίπρας για να επικυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών

Έλενα Κουντουρά, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Βασίλης Κόκκαλης και Κώστας Ζουράρις θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Επομένως 145 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ + 4 είμαστε ήδη στους 149 βουλευτές. Ο Δανέλλης από το ποτάμι είναι ο 150ος βουλευτής που στηρίζει την κυβέρνηση και τον μαγικό αριθμό συμπληρώνει η κ. Κατερίνα Παπακώστα.


Αυτά για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνησή του,  γιατί για την συμφωνία υπάρχουν ακόμα 3 βουλευτές που είναι έτοιμοι να την ψηφίσουν.

Τις επόμενες ώρες μέχρι την Τρίτη θα έχει δοθεί η ψήφος εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα. Επομένως όσοι ψήφισαν το συνονθύλευμα των ΑΝΕΛ στις εκλογές του 2015 , όσοι είχαν την φαεινή ιδέα να ψηφίσουν Ποτάμι αλλά και όσοι καραμανλικοί ψήφισαν την κ. Παπακώστα θα πρέπει να πάνε να αυτοκτονήσουν.

Ψήφισαν τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας από την Μακεδονία μας που με την δική μας ΒΟΥΛΑ ανήκει πλέον και στους Σλάβους γείτονές μας.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν καταλάβει τι ακριβώς έχουν δώσει. Άλλωστε είμαι απόλυτα σίγουρος πως εάν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αγαπούσαν την Μακεδονία θα είχαν τιμήσει εδώ και δεκαετίες τον Μέγιστο των Ελλήνων Μέγα Αλέξανδρο. 

Αυτό τον κοσμοκράτορα που έφτασε την Μακεδονία και κατά επέκταση την Ελλάδα έως τις Ινδίες, οι σύγχρονοι Έλληνες και Ελληνίδες δεν τον γνωρίζουν καν. 

Ελάχιστοι έχουν ασχοληθεί με το μεγαλείο , ελάχιστοι έχουν διαβάσει καν την Ιστορία του. 

Για τον λόγο αυτό έφεραν και ένα κόμμα που είναι ανθελληνικό στην Εξουσία όπως έχουν φέρει και άλλα κόμματα στη Βουλή που καθυβρίζουν τον Έλληνα Στρατηλάτη.

Πριν οι Σκοπιανοί αρχίσουν να τον διεκδικούν ούτε ένα νόμισμά μας δεν είχε την προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει κανένα άγαλμα του στην πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.

Αντίθετα έχουμε προτομές του Βελουχιώτη , του Βενιζέλου , του άσε μην πάω για παραβίαση του ρατσιστικού νόμου μέρα που είναι.

13 Ιανουαρίου και η παραίτηση Καμμένου δίνει την δυνατότητα σε όλους μας να σκεφτούμε ποιους στέλνουμε στη Βουλή από τους Χαϊκάληδες και τους Βαρεμένους φτάσαμε στην Κουντουρά και την Τασία , την ...γεμιστά , τον Κόκκαλη και ένα σωρό συμπολίτες μας που έχουν αποδείξει με την έως τώρα πορεία τους πως δεν έχουν καμία εθνική ευαισθησία. 

Βέβαια η λογική πως είμαστε όλοι Έλληνες και έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες οδήγησε έως εδώ. Όπως και η ΕΘΝΙΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ που προσπάθησε και υλοποίησε ο  Κωνσταντίνος Καραμανλής αναγνωρίζοντας το ΚΚΕ. 

Και σήμερα ζούμε την παραδοξότητα να είναι απέναντι σε αυτή την συμφωνία όσων οι πρόγονοι αγωνίστηκαν για να δημιουργήσουν με τα όπλα το τερατούργημα του κομμουνιστή Τίτο.

Το προδοτικό ΚΚΕ δεν θα ψηφίσει την συμφωνία λοιπόν γιατί δεν επιθυμεί λέει να μπει στο ΝΑΤΟ το κρατίδιο των Σκοπίων!!!  Και όμως αυτό το κόμμα έχει μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους και είναι πιο καταστροφικό από τους light νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Επομένως για το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν φταίει κανείς άλλος από όσους ψήφισαν κόμματα τα οποία δεν έχουν καμία εθνική ευαισθησία και όχι βέβαια οι σύμμαχοί μας/

Τα Σκόπια θα μπορούσαν να μπουν στο ΝΑΤΟ και με την προσωρινή ονομασία τους και χωρίς να παραχωρήσουμε γλώσσα και εθνότητα.

"Τέλος  η ΝΔ δεν έχει "διαλυθεί" ακόμα όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ  για τις εθνικές της θέσεις. Αυτές βέβαια για να είναι απόλυτα  ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ  καλό θα ήταν να μην περάσει η συμφωνία από την, Βουλή για να δούμε στην πράξη  πως θα κινηθεί μετά την ανάληψη της Εξουσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το κόμμα που έχει στις τάξεις του τους περισσότερους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες και Ελληνίδες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: