ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δικτάτορας Μαδούρο πέφτει, η Μακεδονία μας ξεπουλιέται αλλά στο Δήμο Ηλιούπολης η δημοτική αρχή σύρεται πίσω από τους οπαδούς του Στάλιν

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο δικτάτορας Μαδούρο πέφτει, η Μακεδονία μας ξεπουλιέται αλλά στο Δήμο Ηλιούπολης η δημοτική αρχή σύρεται πίσω από τους οπαδούς του Στάλιν

Είναι λυπηρό αλλά αληθινό. Ο δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Βαλασόπουλος έκανε δεκτό το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης ( ΚΚΕ) και θα κάνει δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την δημόσια περιουσία. Συνεπικουρούμενοι της προσπάθειας παραπλάνησης των δημοτών μας οι δημοτικές παρατάξεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης που θα παραστούν στην παρωδία που παίζετε.



Έχουμε τονίσει εδώ και καιρό πως στην πόλη μας υπάρχει μια ΚΟΙΝΗ γραμμή στην εξαπάτηση των δημοτών μας. Οι δημοτικές παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο σας σε λίγους μήνες ελάχιστα προσπαθούν να κινητοποιήσουν  τους πολίτες για σημαντικά θέματα και δεν κάνουν καμία απολύτως προσπάθεια στο να ενημερώσουν τους πολίτες υπεύθυνα για τις δικές του θέσεις και τις αντιρρήσεις τους με τις επιλογές της νυν διοίκησης. 

Η διοίκηση αυτή μετά την πρώτη θητεία της με θετικό κατά την άποψή μου πρόσημο συνέχισε με ακόμα μία όπου μετά το δεύτερο μισό προσχώρησε στο δόγμα του λαϊκισμού και της αδιαφανής διαχείρισης. Βλέποντας πως δεν υπάρχει αντιπολίτευση από τα δεξιά της (αφού είχε πετύχει να έχει δεκανίκια και από αυτόν τον πολιτικό χώρο) άλλαξε ρότα και όπως ομολόγησε ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης δεν είχε σταθερή θέση σε κανένα θέμα αλλά σύρονταν στη λογική όταν φωνάζουν τους δίνουμε!!!

Και μπορεί ο αντιδήμαρχος να μην μας παρουσίασε στοιχεία διαφθοράς, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε και θεωρούμε κακοδιαχείριση τα χιλιάδες ευρώ που δίνονται κάθε χρόνο για δομές άχρηστες όπως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. 

Αποτέλεσμα της τακτικής αυτής είναι οι νέες της συμμαχίες να θυμίζουν αυτό που οι περισσότεροι ονομάζουμε όταν δεν φοβόμαστε ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Οι προϋπολογισμοί της διοίκησης Βαλασόπουλου  που έπεφταν έξω κάθε χρονιά (ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ) δημιουργούσαν προσδοκίες  σε όσους έναντι μιας καρέκλας ξέχασαν από ποιον ιδεολογικό χώρο προέρχονται.

Η έλλειψη ιδεολογικής συνοχής από πλευράς των δήθεν κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων οδήγησαν στο να βλέπουμε στελέχη της ΝΔ όπως ο Γαβριήλ Αραμπατζής να είναι ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ του ΔΗΜΟΤΗ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και φυσικά να έχουμε το τραγικό φαινόμενο να περνάνε από το δημοτικό συμβούλιο και με δεξιές ψήφους παροχές σε δομές που δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στην πόλη παρά μόνο έξοδα.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Οι πρακτικές του ότι αναγνωρίζουμε τους αγώνες της αριστεράς οδηγούν σήμερα στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας όμως εμείς εδώ στην πόλη μας ενδιαφερόμαστε μήπως και ξεπουληθούν τα 49 ακίνητα των Νασταίων σε ιδιώτες που είναι λένε και με την ΒΟΥΛΑ του Αρείου Πάγου δημόσια περιουσία.

Ψέματα σας λένε και σε αυτό γιατί κάποια ακίνητα παρέμειναν στην κατοχή των τσιφλικάδων.

Με καθυστέρηση δεκαετιών οι δημότες μαθαίνουν πως οι αγώνες λαϊκιστών δημάρχων όπως του Δημήτρη Κιντή δεν πέτυχαν. Μπορεί το Κράτος να έχει στην κατοχή του τα ακίνητα αλλά αυτά ίσως να μην αποδοθούν στους δημότες της πόλης μας!!

Μπορεί να καταλήξουν στα χέρια αλλοδαπών επενδυτών λένε οι πολέμιοι της νυν διοίκησης.


Λες και οι διοικήσεις του δήμου θα τα μοίραζαν στους αφελείς που έτρεχαν έναντι αμοιβής με τα πανό για το καλό του κοινωνικού συνόλου.  Λες και η πόλη μας είχε την ανάγκη των Νασταίων για να έχει βρεφονηπιακούς σταθμούς και σχολεία . Λες και ξαφνικά ο "θησαυρός" και τα ψέματα όλων των διοικήσεων πλην αυτής του Θεόδωρου Γεωργάκη θα έλυναν το πρόβλημα.


Οι δημότες της πόλης μας και κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες γνωρίζουν πολύ καλά πως η αξιοποίηση των ακινήτων του Νάστου θα γίνονταν για το οικονομικό όφελος όσων καρπώνονται το δημόσιο χρήμα.


Οι κατηγορίες κατά Γεωργάκη που θέλησε να κατοχυρώσει κάποια από τα εν λόγω ακίνητα στον δήμο παραχωρώντας κάποια στους πραγματικούς ιδιοκτήτες ήταν "έγκλημα" αφού όλα τα ακίνητα ανήκουν στο λαό στο όνομα του οποίου όλοι κόπτονται για το καλό του.

Έτσι φώναζε τότε η αντιπολίτευση. Η συμμαχία Λαϊκής Συσπείρωσης με λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις οδήγησαν σήμερα στο να χαθούν τα ακίνητα αυτά ΟΛΑ.

Όλα και τα 94 ακίνητα. Και βέβαια θα μου πείτε πως ο Γεωργάκης έχει κατηγορηθεί για πάρα πολλά. Και σας λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ . Γιατί η επόμενη διοίκηση δεν τον έστειλε στη Δικαιοσύνη; Γιατί αυτοί που τότε έφυγαν από την δημοτική του παράταξη δεν πήγαν στη Δικαιοσύνη;

Γιατί ο άρχοντας των ακινήτων όπως τον αποκαλούσε τοπική εφημερίδα της πόλης μας δεν κατηγορήθηκε ποτέ από την Ελληνική Δικαιοσύνη;

Μα γιατί η επόμενη διοίκηση δεν έκανε το καθήκον της, Δεν έπραξε και δεν έκανε πράξη την ΚΑΘΑΡΣΗ για να δούμε εάν και κατά πόσο η διοίκηση Γεωργάκη που άφησε έργο και όχι μακέτες έβαλε το χέρι στο μέλι.

Άποψη έχω φυσικά αλλά στο θέμα της ακίνητης περιουσίας ο Θεόδωρος Γεωργάκης ήταν ο μόνος που έσπασε την ομερτά και που θα προχωρούσε σε έντιμη και συμφέρουσα συμφωνία για τον δήμο μας εάν κάποια λαμόγια που φεύγοντας από την δημοτική του παράταξη εξαφανίστηκαν πολιτικά από την πόλη μας δεν τον σταματούσαν.

Αλλά ο Θεόδωρος Γεωργάκης είναι εν ζωή και πάει σε πολιτικές εκδηλώσεις από ότι βλέπουμε θεωρούμε χρέος του να βγει να μιλήσει και να πει τι δήμο παρέλαβε και τι παρέδωσε.

                  ΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ 

Προσπαθούν να υφαρπάξουν μαθαίνουμε από την ΕΤΑΔ στρέμματα στο Χαλικάκι με το πρόσχημα της αξιοποίησης χωρίς να έχουν εξασφαλίσει καμία χρηματοδότηση για το έργο τους που δεν αναφέρω γιατί φυσικά δεν θα γίνει. Η επόμενη κυβέρνηση που γνωρίζει το θέμα δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε παράλογα αιτήματα. Γιατί την ώρα που δεν έχεις χρήματα να συντηρήσεις τον δήμο σου, την ώρα που σκορπάς δεξιά και αριστερά δημόσιο χρήμα για να βολεύεις ημετέρους , έρχεσαι τώρα και λες. ΔΩΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ για να κάνω έργο.

Μα καλά 34.000.000 ευρώ το χρόνο σου  δίνω, φανερά 17.000.000 ως τακτική επιχορήγηση και σου πληρώνω άλλα και τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων σου για να το παίζεις ήρωας και να μειώνεις προεκλογικά τα δημοτικά τέλη.

Σε κάνα χρόνο που θα χρειαστεί να τα ανεβάσεις πάλι να δω τι θα πεις στα "γίδια" που θα σε ψηφίσουν.

Με τις ίδιες λογικές Μαδούρο φτάσαμε στη χρεοκοπία αφού ένα σπάταλο Κράτος μοίραζε χρήματα που ποτέ δεν είχε. Έτσι και ένας δήμος που δεν είχε έσοδα ικανά να συντηρηθεί (επειδή παραχωρούσε σε εξεφτελιστικές τιμές τις δομές του)  μοίραζε θέσεις δημοτικών υπαλλήλων, παροχές με δανεικά και το χειρότερο υποθήκευε το μέλλον μας με δάνεια που έπαιρνε. Πολλές φορές έχουμε ρωτήσει τι χρέη παρέλαβε κάθε διοίκηση αλλά.............

                           ΟΜΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 

Ο κ. Βαλασόπουλος μας είπε πως παρέλαβε 14 εκ. ευρώ, (μάλλον δεν τα μέτρησε σωστά ο Χατζδάκης) ο κ. Αναγνώστου δεν απάντησε ποτέ με νούμερα, ο κ. Γεωργάκης επίσης , (τι να έλεγε με 70.000.000 ευρώ το χρόνο που έπαιρνε επιδότηση) ο μακαρίτης ο Κιντής δεν δύναται, αλλά ούτε και υπάρχει και η διάθεση από τους συνεχιστές του να πιάσουν διάλογο με έναν "Χρυσαυγίτη" όπως με αποκάλεσαν σε επίσημη ανακοίνωσή τους το 2016!!

Πάντως από αυτούς τους "δημοκράτες" έχω γράψει περισσότερα κείμενα κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτό που ενοχλεί είναι πως καταγγέλλω και θα συνεχίσω και τον δικό τους κόκκινο φασισμό.  

Και βέβαια δεν θα περιοριστώ μόνο στις ιδεολογικές μας διαφωνίες. Άλλωστε πολλά στελέχη του ΚΚΕ είναι σε έμμισθες θέσεις σε ΝΠΔΔ του δήμου μας. Είναι πλέον όλα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα τα δημοσιεύουμε με ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ κάθε φορά που θα δεχόμαστε επιθέσεις από τα ορφανά του Στάλιν. 

Αρκετά πλέον με ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ που στοιχίζουν εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορεί τις επόμενες διοικήσεις πως δεν κατοχύρωσαν την δημόσια περιουσία. Δώδεκα χρόνια ήταν στη διοίκηση του δήμου γιατί δεν το έπραξαν αυτοί; Μα δεν είχαν βγει οι τελεσίδικες αποφάσεις θα πουν. Μα η δική τους διοίκηση δεν είχε καταφύγει καν στην Ελληνική Δικαιοσύνη ή κάνουν πως το αγνοούν;

Πότε κατατέθηκε η πρώτη μήνυση κατά των κληρονόμων Νάστου και από ποιον γνωρίζουν;

Ποια διοίκηση πέτυχε τις πρώτες θετικές δικαστικές αποφάσεις; Ποιοι δικαστές επιδίκασαν τις εν λόγω υποθέσεις; 

Οι  αποφάσεις δεν λένε πουθενά πως τα ακίνητα ανήκουν στο δήμο. Θα τα πάρει το δημόσιο που άλλωστε τόσα χρόνια χρηματοδοτεί τους υπαλλήλους που εσείς διορίσατε. Και όλα τα ακίνητα του Λας Βέγκας να είχε ο Νάστος και να του τα παίρνατε θα τα είχατε ήδη φάει με τα εκατομμύρια επιδοτήσεις που παίρνετε κάθε χρόνο από την κεντρική κυβέρνηση.

Γνωρίζετε να μας πείτε πόσα εκατομμύρια σε δραχμές πήρε η διοίκηση Κιντή για να σας τα κάνουμε και σε ευρώ  και να δείτε πόσα μας στοιχίσατε;

Ξέρετε πόσα έργα έχουν γίνει με συνχρηματοδότηση της Ε.Ε στο δήμο μας; Ξέρετε με τι χρήματα έγινε το ΜΕΤΡΟ;

Ορφανά του Στάλιν ελάχιστα σας ενδιαφέρει εάν χρεοκοπήσει ο δήμος και μείνουν όλοι χωρίς δουλειά αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να τάζετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να υβρίζετε όσους σας αποκαλούν πολιτικούς τυχοδιώκτες και εθνικούς ολετήρες. 

Καλείται λοιπόν τους δημότες στο δημοτικό συμβούλιο για να πιέσουν τάχα το Κράτος δηλαδή τον εαυτό τους να  παραχωρήσει ακίνητα στο δήμο.

Μα εσείς έχετε όλα τα ακίνητα ως Κράτος στη Βόρεια Κορέα αλλά ο λαός εκεί πεινάει. Το ίδιο και στη Βενεζουέλα και όπου αλλού έχουν επικρατήσει χωρίς εκλογές βέβαια οι Ιδέες σας. Ιδέες που οδηγούν σε ΦΤΩΧΕΙΑ , ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Ακόμα και οι πρώην σύντροφοί σας όπως ο Κοκοτίνης σας μιλάνε πως πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός και χρηματοδότηση για τα ακίνητα που θα παρθούν , αλλά εκεί εσείς να τον υβρίζετε πως τάχα στα γεράματά του έγινε συνοδοιπόρος του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών.

Λες και εάν η χώρα πάει με τη Ρωσία , την Κίνα , το Πακιστάν , το Ιράν ή την Βόρεια Κορέα θα φαέι με χρυσά κουτάλια. Λες και οι δημότες μας δεν έχουν διαδίκτυο για να δουν τι συμβαίνει σε αυτά τα κράτη. Λες και πολλοί συνδημότες μας δεν έχουν επισκεφτεί τα κράτη αυτά για να δουν τα χάλια τους.

Αγαπητοί σύντροφοι οι κομμουνιστικοί σας "παράδεισοι" ήταν ένα παραμύθι πριν πέσουν τα τείχη. Τότε εσείς και ο κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής μπορούσαν να παραμυθιάζουν τους αφελείς για τα επιτεύγματα της ΕΣΣΔ , της Κίνας και διαφόρων άλλων κρατών που ζούσαν υπό το βάρβαρο κομμουνιστικό καθεστώς. Οι χιλιάδες οικονομικοί μετανάστες από Αλβανία, Βουλγαρία , Ρουμανία και αλλού μπορούν να σας πουν πως ζούσαν επί κομμουνισμού και πως εκεί δεν θέλουν ΠΟΤΕ να ξαναγυρίσουν.

Οι κρίσεις του καπιταλιστικού συστήματος και η φτώχεια στον δυτικό κόσμο είναι όαση μπροστά στην ΚΟΛΑΣΗ που έζησαν

Όπως ομολόγησε και η σύντροφός σας του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών ολοκληρώνει ότι άφησε στη μέση το προδοτικό ΕΑΜ-ΕΛΑΣ . Οι πρακτικές σας που δεν διαφέρουν και πολύ από αυτές της Χρυσής Αυγής νικήθηκαν. 

Βγάλτε την χολή σας λοιπόν για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ και καλέστε τους εναπομείναντες οπαδούς σας σε ανένδοτο αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού. Αφήστε όμως τα παραμύθια για την δημόσια περιουσία και τον τάχα ανθρωπισμό σας.

Τον ανθρωπισμό σας τον βίωσαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες την διάρκεια του εμφυλίου. Και ευτυχώς και για εσάς επικράτησαν αυτοί που πιστεύουν στη Δημοκρατία. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: