ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι ο δικός μας δρόμος δεν είναι μόνο μοναχικός αλλά και ασυμβίβαστος

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Όχι ο δικός μας δρόμος δεν είναι μόνο μοναχικός αλλά και ασυμβίβαστος


Δεν είμαστε ένα ακόμα τοπικό μέσο για τον δήμο Ηλιούπολης. Είμαστε το μοναδικό μέσο με ΞΕΚΑΘΑΡΗ ιδεολογική γραμμή που κινείται στον κεντροδεξιό χώρο. 

Δεν είμαστε ένα μέσο που απλά παραθέτει ειδήσεις. Είμαστε ένα μέσο με ΑΠΟΨΗ για όλα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας. 

Δεν είμαστε αγέλη προβάτων που ακολουθούν το ρεύμα αλλά γκρεμίζουμε ΜΥΘΟΥΣ στεναχωρόντας εχθρούς αλλά και φίλους. 

Δεν έχουμε εμμονή με κανέναν απλώς κάνουμε μαχόμενη δημοσιογραφία χωρίς "γκρίζες ζώνες" και αόρατους χορηγούς. 

Δεν συμπαθούμε ούτε αντιπαθούμε  πρόσωπα αλλά Ιδέες και προγράμματα ,για τον λόγο αυτό ό,τι θεωρούμε θετικό το αναγνωρίζουμε ακόμα και στους Ιδεολογικούς μας αντιπάλους. 

Δεν πτοούμαστε από απειλές , μηνύσεις , αγωγές και δεν υποκύπτουμε στον κόκκινο και μαύρο φασισμό που κυριαρχούν στην πόλη μας. 

Είμαστε δεξιοί αλλά όχι "αδέξιοι" έτσι ώστε να μην αντιλαμβανόμαστε την ανικανότητα στελεχών και από τον χώρο της κεντροδεξιάς. 

Είμαστε το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και μπορούμε να επιβιώσουμε είτε μας διαβάζουν 10 είτε 10000 αναγνώστες την ημέρα. 

Δεν μας νοιάζει να μας διαβάζουν πολίτες που δεν ωφελούν με τις Ιδέες τους αυτό που χονδρικά ονομάζουμε Αστική Δημοκρατία και δυτικό τρόπο ζωής. 

Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στον δυτικό κόσμο τον οποίο  θεωρούμε τον μοναδικό που προάγει τον Πολιτισμό και τον μοναδικό που διέπεται από σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς. 

Δεν μας ενδιαφέρει να συνομιλούμε με κανέναν που θεωρεί πως πρέπει να ανατραπεί η Αστική μας Δημοκρατία. 

Δυστυχώς παραμένουμε το μοναδικό τοπικό ΜΜΕ που ξεκάθαρα μέμφεται όσες δημοτικές παρατάξεις κάτω από το ένδυμα της συμμετοχής σε μια δημοκρατική διαδικασία όπως οι εκλογές κρύβουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Σεβόμαστε τις επιλογές της πλειοψηφίας αλλά δεν φοβόμαστε να ασκήσουμε κριτική στις λάθος αποφάσεις της.  

Άλλωστε ο Ελευθεροτυπία είναι δεδομένη μόνο σε Αστικές Δημοκρατίες και πουθενά αλλού. 

Δεν ξεχνάμε πως ο μαύρος φασισμός και ο κόκκινος φασισμός έχουν επικρατήσει και με εκλογές διαλύοντας στη συνέχεια όλους τους θεσμούς, και καταλύοντας τη Δημοκρατία. 

Δεν θέλουμε οπαδούς αλλά συνοδοιπόρους στο δύσκολο αλλά ενδιαφέρον μονοπάτι που οδηγεί σε μια πιο δίκαιη κοινωνία. 

Απεχθανόμαστε τις "επαναστάσεις" που εγκαθιδρύουν τυραννίες και για να το ξεκαθαρίσουμε για τελευταία φορά είμαστε ιδιωτικό μέσο και δεν νοείται να φιλοξενούμε απόψεις από παρατάξεις που αμφισβητούν πως η κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία πλεονεκτεί έναντι όλων των άλλων καθεστώτων. 

Θα είμαστε ενεργοί όσο οι δυνάμεις το επιτρέπουν και η συνείδησή μας το επιβάλλει . Δεν χρωστάμε σε κανέναν, και δεν μας χρωστάει κανείς καλό λόγο αφού προφανώς και δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις. 

Πολεμάμε μόνοι μας την τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε , εναντίον όλων εκείνων των αντιδραστικών και βολεμένων δυνάμεων που πολεμούν λυσσαλέα για να παραμείνουμε ένα κράτος παρίας με απλωμένη την παλάμη. 

Χαιρόμαστε που όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα η χώρα να αλλάξει επιτέλους ρότα. Δεν δουλεύουμε για την αυριανή μέρα αλλά για τις επόμενες γενιές. 

Γιατί ήρθε η ώρα όλες και όλοι μας να αποφασίσουμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: