ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έκκληση για αίμα

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Έκκληση για αίμα



ΕΚΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συγχωριανοί, Συμπατριώτες και φίλοι του Συλλόγου μας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την διάρκεια της πανδημίας, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε συνειδητά, όχι μόνο για να καταπολεμήσουμε τον Κορωναϊό, αλλά και να έχουμε αποθέματα, για οτιδήποτε άλλο μας συμβεί σε ατομικό επίπεδο. (π.χ, μία χειρουργική επέμβαση, οιασδήποτε μορφής). Ας σκεφτούμε πως το «ατύχημα» από όπου κι αν προέρχεται, δεν μας προειδοποιεί. Το σημαντικότερο δε είναι ότι δεν είμαστε μόνοι.
Τέκνα, γονείς, συγγενείς, (γιατί όχι και αγαπημένοι φίλοι μας), ίσως χρειαστούν τη βοήθεια μας, η οποία δεν μπορεί να είναι άλλη, παρά Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΙΜΑ. (Ας μην ξεχνούμε ότι ΤΟ ΑΙΜΑ είναι ένα…«ΠΡΟΪΟΝ» το οποίο, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ, ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. Με τις παραπάνω σκέψεις, ο Σύλλογός μας, απευθύνεται στα μέλη και στους φίλους του, κηρύσσοντας ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Προς τούτο, ο Σύλλογος απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει τόσο την δυνατότητα, όσο και την ευαισθησία, να προσφέρει αίμα, προκειμένου να σωθεί, όταν χρειαστεί, (με την ευχή να μη χρειαστεί), μία ζωή η οποία, μπορεί να είναι και η δική μας. ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Ο κάθε εθελοντής Αιμοδότης, θα μπορεί να προσφέρει αίμα, από όποιο σημείο της Ελληνικής Επικράτειας ευρίσκεται και για όλο το έτος. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΜΕΝΑΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: 14770 με επιλογή το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας Μεσσηνίας. 

Ελπίζοντας στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας, στη κοινωνική σας προσφορά και με σεβασμό στην Ανθρώπινη ζωή, σας Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στο χωριό μας. Με πατριωτικούς και φιλικούς Χαιρετισμούς. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΡΓΥΡΩ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ & ΑΝΤΩΝΙΑ Ι. ΓΚΟΤΣΗ 

Ευχαριστώ τον Σύλλογό μας, γι’ αυτή του την πρωτοβουλία και συνυπογράφω την παραπάνω έκκληση, αφενός γιατί υπήρξα χρήστης της συγκεκριμένης προσφοράς, αφετέρου γιατί είναι υπέροχο, να μπορείς «ΝΑ ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ»

Με αγάπη Διονύσιος Δ. Σελούλης, Δικηγόρος τ. Καθηγητής ΤΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: