ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μην φοβάσαι Παναγιώτη σε αυτή την πόλη όλοι έχουν πετάξει τις κομματικές τους ταυτότητες εδώ και χρόνια

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Μην φοβάσαι Παναγιώτη σε αυτή την πόλη όλοι έχουν πετάξει τις κομματικές τους ταυτότητες εδώ και χρόνια



Συνεργώντας για το καλό της πόλης με τη διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Κόκλας ανάρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  το παραπάνω.



Βέβαια αυτό που ζητάει ο Παναγιώτης έχει γίνει εδώ και χρόνια και είναι και η βασική αιτία της απαξίωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Άνθρωποι δηλαδή χωρίς σταθερές ιδεολογικές κατευθύνσεις συνεργάζονται τάχα για το κοινό καλό αλλά κυρίως για το δικό τους.

Ο Παναγιώτης Κόκλας οφείλω να ομολογήσω πως δεν ανήκει σε όσους μπήκαν στην πολιτική για να πάρουν  αλλά για να δώσει. Είναι εμφανές πως εκτός από την αυτοπροβολή του (θεμιτό για μένα) ενεργεί και αναδεικνύει ζητήματα που του στέλνουν οι συνδημότες μας και πιέζει στο μέτρο των δυνατοτήτων του για την επίλυση τους.

Και εδώ αποδεικνύεται πως δεν υπάρχουν παρατάξεις με κομματικές ταυτότητες και χρώμα στην πόλη αλλιώς θα είχε θέσει ήδη εαυτόν εκτός της δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκει.

Το είδαμε και με τους "πουλημένους" για τους πρώην συντρόφους τους δημοτικούς σύμβουλους του Βαλασόπουλου , του Κοκοτίνη και έπεται συνέχεια που πήραν καρέκλα και έφυγαν από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". Για μένα καλά έκαναν δεν πρόδωσαν ΤΙΠΟΤΑ γιατί δεν πίστευαν και σε τίποτα αφού και στην παράταξη και του τέως δημάρχου δεν είχαν θεσπιστεί από τον επικεφαλής σαφείς ιδεολογικές γραμμές. Άλλωστε Χατζηδάκης και Βαλασόπουλος ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν έγιναν ΚΙΝΑΛ και όποιος θέλει να επιβιώσει πολιτικά θα πάει στο νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ που είναι φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι ο κ. Κόκλας προερχόμενος από την παράταξη του πρώην δημάρχου  Γιάννη Αναγνώστου και ακολουθώντας προφανώς και την δική του εκτίμηση πως πρέπει να τιμώνται οι ψεύτικοι αγώνες της αριστεράς μας είπε χθες πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις κομματικές μας ταυτότητες.

Θα μας το πει και το 2023 τότε που η λαίλαπα της αριστεράς θα απειλεί και πάλι την χώρα μας αλλά μάλλον οι δημότες θα παραμείνουν ατυχώς για εμάς τους δεξιούς και για αυτόν που δεν είναι  με τα σφυροδρέπανά τους και τους αγώνες στους οποίους συμμετείχε και η "δεξιά" που σίγουρα δεν είναι του Κυρίου στην πόλη μας.

Έτσι η ετυμηγορία τους θα είναι διαφορετική από ό,τι ευελπιστεί ο Παναγιώτης αφού στα δικά τους μάτια θα φαντάζει  συντηρητικός για να τους εκπροσωπήσει και στα μάτια των δεξιών που θα έχουν τότε την καθαρόαιμη δεξιά τους παράταξη θα φαίνεται ως αριστερός που θέλει να συνεχίσει τους ΜΥΘΟΥΣ αυτής της πόλης.

Και θα έχουν δίκιο να κοιτάζουν με καχυποψία τους πάνω από κόμματα και χρώματα γιατί η πόλη έχει καταστραφεί από τον Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα που από την μία υπηρέτησε μια δικτατορία και από την άλλη διατήρησε ενοχικά καλές σχέσεις με ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν την χώρα μας Σοβιετία, και βέβαια από τον μετέπειτα καταστροφέα Δημήτρη Κιντή.

Ο κομμουνιστής δήμαρχος και όλοι μαζί ( αλλά στην ουσία ελάχιστοι κομμουνιστές) συνετέλεσαν στο να γίνει η υφαρπαγή της περιουσίας ενός ιδιώτη τάχα για το καλό της πόλης!

Η περιουσία έγινε κρατική για να αποδειχθεί πως η χώρα μας δεν έχει Δικαιοσύνη ( επί ΠΑ.ΣΟ.Κ βέβαια έγινε αυτό) αλλά πλέον την θέλουμε δημοτική για να μην καταλήξει στα χέρια κάποιου ξένου καπιταλιστή (sic)  που θα κάνει το λάθος να επενδύσει στη χώρα μας.

Γιατί όταν σε συνθήκες Aστικής Δημοκρατίας το Κράτος υφαρπάζει περιουσίες ιδιωτών δεν μιλάμε για ευνομούμενο Κράτος αλλά για κράτος παρία. 

Το να κάνει καλύτερη την πόλη μας κάποιος που καταθέτει στεφάνια και τιμά τους αγώνες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ εμείς πάντως δεν το θεωρούμε πιθανό.

Έτσι και το 2023 όπως και το 2019 θα σταθούμε απέναντι στη διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη γιατί απλώς υπηρετούμε αρχές και αξίες. Δεν μας εμποδίζει η κομματική μας ταυτότητα να πούμε τα 2-3 καλά που θα γίνουν αλλά δεν θα ψηφίσουμε το 2023 τον κεντροαριστερό που αγκαλιά με τον ΣΥΡΙΖΑ και ό,τι θα έχει απομείνει από τους κλεφτοπασόκους (πάλι καλά που πήγε ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή και μπορούμε και το γράφουμε χωρίς συνέπειες) θα μας πουλάει "επανάσταση" και θα μας έχει τίγκα στα σκουπίδια, χωρίς επαρκή φωτισμό σε πολλά σημεία της πόλης και κυρίως θα τιμάει όσους κατέστρεψαν την χώρα μας με τις επιλογές τους.


Μη φοβάται λοιπόν ο Παναγιώτης Κόκλας οι περισσότεροι έχουν αφήσει στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες και συνεργάζονται με τη διοίκηση Χατζηδάκη. Άλλωστε δύο πρώην δήμαρχοι τον στήριξαν προεκλογικά για να βγει. Ένας κεντροαριστερός και ένας κεντροδεξιός. Ο δεύτερος δεν σκέφθηκε ούτε μια στιγμή την κομματική ταυτότητα του Γιώργου Χατζηδάκη ή την δική του επειδή ήδη την είχε πετάξει για το καλό της πόλης και αυτός. Εδώ το 2014 μας καλούσε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ και Κοκοτίνη για να σκίσει προφανώς τα  "αντισυνταγματικά" μνημόνια και να φέρει επιτέλους και στην πόλη μας ακόμα ένα άγαλμα κομμουνιστή που θα πρέπει να τιμάμε όλοι εμείς που οι πρόγονοί μας έδωσαν το αίμα τους για να μην γίνει η χώρα μας Σοβιετία.

ΥΓ: Καμία ενόχληση δεν έχει η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" από τις δράσεις του Παναγιώτη Κόκλα άλλωστε το "πάνω από χρώματα και κόμματα" το έχει υιοθετήσει πολύ πριν τον Παναγιώτη ο επικεφαλής της παράταξης κ. Τάσος Ευσταθίου και φάνηκε και στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του άλλωστε.

Ικανοί ή μη συνδημότες μας από όλους τους πολιτικούς χώρους με μόνο κριτήριο την "αγάπη" τους για την πόλη . Θρησκευόμενοι και μη , αριστεροί και δεξιοί σε έναν αχταρμά αντίστοιχο με την παράταξη που μας διοικεί. Πάντως το "πάνω από κόμματα και χρώματα" υιοθετεί και ο πρωθυπουργός μας αναδεικνύοντας "αρίστους" από όλους τους πολιτικούς χώρους για να σωθεί η χώρα.

Το κακό είναι πως έχει μπλέξει με εμάς τους "ακραίους" και δεν τον αφήνουμε να συνεχίσει την Γαλάζια Σοβιετία ,γιατί είναι βέβαιο πως δεν αρμενίζει καλά σε πολλούς τομείς και φυσικά δεν φανταζόμασταν ποτέ πως σε τέτοιες κρίσιμες εποχές θα υπήρχε στο τιμόνι της παράταξης ένας πρόεδρος που έχει δηλώσει πως οι όροι Δεξιά και αριστερά είναι ξεπερασμένοι!

Ζει σε άλλον πλανήτη αφού σε όλον τον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη αναδεικνύεται καθημερινά η ανάγκη να κινηθούμε όλοι πιο δεξιά για να σωθεί η Ε.Ε.

Ήδη σε ζητήματα όπως το μεταναστευτικό η πλειοψηφία των χωρών -μελών της Ε.Ε έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και από το ελάτε όλοι τείνει στο μην έρθει κανείς! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: