ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σε εγκάρδιο κλίμα συνάντηση του δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Σε εγκάρδιο κλίμα συνάντηση του δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Όπως μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook το δραστήριο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης κ. Αγγελική Δουβή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο της πόλης ανάμεσα στον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα κ. Νίκο Παππά και Ραλλία Χρηστίδου.



Το κλίμα όπως μάθαμε από εργαζομένους στο δήμο μας ήταν εγκάρδιο ενώ ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς έγινε δεκτός με χαρά από εργαζομένους του δήμου μας.

Άλλωστε ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές ο Νίκος Παππάς ήταν ένας επιτυχημένος υπουργός που προσπάθησε και έβαλε εν μέρει  τάξη στην πλήρη  αταξία και το καθεστώς του ΤΖΑΜΠΑ που είχαν για δεκαετίες οι Έλληνες καναλάρχες. 

Λάθη έκανε αλλά οι πολιτικές που εφάρμοσε ωφέλησαν τους πολλούς και για αυτό άλλωστε και η μετέπειτα κυβέρνηση της ΝΔ δεν επανέφερε το παλιό καθεστώς όπου ΟΥΔΕΙΣ ιδιοκτήτης ΜΜΕ πλήρωνε έστω και ένα ευρώ για την συχνότητα που είχε. Θα συνέχιζε και στα περιφερειακά ΜΜΕ και στα ραδιόφωνα αλλά "έμπλεξε" και κάπου χάθηκε σε Καλογρίτσες και Ρώσους επενδυτές!

Για εμάς κατάφερε πολλά και τον θεωρούμε από τα σοβαρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (ναι υπάρχουν και τέτοια)  που έχουν αντιληφθεί από την συμμετοχή τους σε κυβερνητικό σχήμα πως είναι μάταιο να πολεμάς τον καπιταλισμό και να βάλλεις κατά κρατών φίλων και συμμάχων μας.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο "Μένουμε Όρθιοι" αφού θεωρεί πως τα δύσκολα έρχονται σε ένα σωρό ζητήματα όπως οι εργασιακές σχέσεις , η ανεργία , οι νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κ.ο.κ

Θα συμφωνήσουμε μαζί τους πως τα δύσκολα έρχονται αλλά προφανώς οι λύσεις βρίσκονται σε άλλη κατεύθυνση από τον άκρατο κρατισμό που υιοθετούν έως τώρα και οι Συριζαίοι στις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Αυτοί τουλάχιστον είναι συνεπείς σε αυτό κάποιοι ανακάλυψαν προσφάτως και στην από εδώ πλευρά πως η Σοβιετία άμα βαφτεί Γαλάζια μια χαρά είναι!

Βέβαια ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς προφανέστατα και δεν είναι οπαδός της Σοβιετίας σε καμία περίπτωση και είναι σε πολλά θέματα περισσότερο δυτικός από κάποιους που βρίσκονται ατυχώς για εμάς στο κόμμα της ΝΔ. 

Είναι μια δεκάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θα ήταν καλοί για μια κυβέρνηση που θα ήθελε πραγματικές μεταρρυθμίσεις και όχι να μαζεύει τους ξεπεσμένους του ΠΑ.ΣΟ.Κ δίνοντάς τους υπουργικές καρέκλες.

Άμα καθόριζαν στελέχη σαν τον κ. Παππά και μερικούς άλλους την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ακόμα στην κυβέρνηση και η χώρα μας σε καλύτερη μοίρα από την σημερινή.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: