ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απάντηση της Μπέττυς Γιάννα στο δημοσίευμα

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Η απάντηση της Μπέττυς Γιάννα στο δημοσίευμα


Τα παράπονα για το δημοσίευμά μας από την δημοσιογράφο Μπέττυ Γιάννα προφανώς και δεν μας πτοούν. Η δική της απάντηση προφανώς και προσπαθεί να φωτίσει τα πάντα εκτός από αυτά για τα οποία αναφερόμαστε. 
Stavros Marinis Εκτός από δημοσιογραφικό σκουπίδι είσαι και μεγάλη "ΚΟΤΑ" όταν δεν βάζεις όλο το κείμενό μου στην ανάρτησή σου! Πόσο μάλλον όταν το έστειλα σε άνθρωπο που συνεργάζεσαι για να σε ενημερώσει! Όσο για την απάντησή σου δεν εχω κατι αλλο να πω. Θα τα πούμε ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ Και οχι μόνο ότι σε βολεύει για να μάθει ΟΛΗ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ τα κατορθώματά σου!
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ το ΟΛΟΚΛΗΡΟ!

Είσαι ένας ΑΛΗΤΗΣ της δημοσιογραφίας και τίποτα παραπάνω! Αλλά ποιος έχασε την ντροπή και την τσίπα για να την βρεις εσύ! Δημοσιεύεις στο βρωμομπλογκ που διατηρείς ΔΗΘΕΝ για το καλό της Ηλιούπολης, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ συνομιλίες ανάμεσα στην πρώην σου με καταγωγή από τη Ρουμανία και σε μια υποψήφια δημοτική σύμβουλο της Ηλιούπολης, που εσύ φλέρταρες! Και προσπαθείς να το παρουσιάσεις σαν ΜΕΙΖΟΝ κοινωνικό ζήτημα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ για το ξεκατίνιασμα που έγινε σε ένα τσατ για τη μούρη σου! 

Η ξεφτίλα και ο πάτος σου δεν έχουν τελειωμό! Θέλεις μήπως να δημοσιευτούν και οι δικές μας ιδιωτικές συνομιλίες; Και βάζεις μέσα και το δικό μου όνομα στην ΚΑΤΑΠΤΥΣΗ ανάρτησή σου; ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ πλεον στα δικαστηρια! Λυπάμαι και αηδιάζω! Τα υπόλοιπα στις αιθουσες των δικαστηρίων! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που κάποτε δούλεψα και μαζί σου δημοσιογραφικό ΣΚΟΥΠΙΔΙ! Ξεκίνα πάλι να βάζεις ανθρώπους να μας παρακολουθούν όπως έκανες για την ΔΗΘΕΝ ασφάλειά μας! Τελικά εκείνη την πρόταση ΓΑΜΟΥ που μας έκανες τσαμπουκαλίστικα κάποτε (ή με παντρεύεσαι ή σε διώχνω από τη δουλειά) και σου απαντήσαμε "ΟΧΙ εμένα βρήκες;" δεν την έχεις ξεπεράσει έτσι; Και φυσικά έφυγα από τη δουλειά. Η εμμονή σου φίλε έχει πιάσει "κόκκκινο" κοιταξε το! Μακάρι ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να σε παραπέμψει σαν την Θεσσαλονικιά που έριξε το νερό στον Χαρδαλιά, στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ! Ας έχει το νου της η Ηλιούπολη με τι έχει να κάνει!

Εμείς θα τα πούμε "συνάδελφε"....

ΥΓ: Αυτή είναι η απάντηση της Μπέττυς Γιάννα στην προηγούμενη ανάρτηση μας . Κάθε δικός μας σχολιασμός περιττός αφού άλλωστε οι απόψεις μας είναι διαφορετικές . Η δημοσιογράφος κ. Γιάννα βλέπει ξεκατίνιασμα και εμείς βλέπουμε ρατσιστική επίθεση . Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: