ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τίποτα για την ουσία της υπόθεσης μόνο ύβρεις και απειλές σε μια προσπάθεια να μας φιμώσουν

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Τίποτα για την ουσία της υπόθεσης μόνο ύβρεις και απειλές σε μια προσπάθεια να μας φιμώσουν



Δεν κατάλαβε προφανώς ΤΙΠΟΤΑ η κ. Γιάννα από την ρατσιστική επίθεση , βλέπει ιδιωτικές συνομιλίες , επινοεί φλερτ μου με υποψήφια δημοτική σύμβουλο!  και στην ουσία κλείνει το μάτι στον ΦΑΣΙΣΜΟ. 


Αυτόν που μπορεί να "λιντσάρει" λεκτικά όποιον δεν ανήκει σε μια "ανώτερη" Φυλή, αυτόν που ως παραλήπτη ενός διαδικτυακού μηνύματος έπρεπε κατά την "δημοσιογραφική" 'άποψη της κ. Γιάννα να κλείσει τα ΜΑΤΙΑ στον ΦΑΣΙΣΜΟ που τον απειλούσε. 

Γιατί προφανώς και χρέος του έντιμου δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι να κρύβεται πίσω από τάχα προσωπικά δεδομένα που γεννούν ΤΕΡΑΤΑ! 

Στο παιχνίδι αυτό προφανώς και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε δίπλα με την κατά τα άλλα συμπαθή συνάδελφο αφού επιλέξαμε εδώ και πολλά χρόνια να υπηρετούμε συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες. 

Να την ευχαριστήσω ΔΗΜΟΣΙΑ για τους χαρακτηρισμούς της, αλλά παράλληλα να την διαβεβαιώσω πως δεν θα ακολουθήσω τον ολισθηρό δρόμο που επέλεξε. 

Γιατί προφανώς και πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο βρίσκεται η ανάγκη μας να παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: