ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στον συνδημότη μας Γιώργο Παπαμώκο ντροπή για τις διοικήσεις η αδιαφορία τους

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Μπράβο στον συνδημότη μας Γιώργο Παπαμώκο ντροπή για τις διοικήσεις η αδιαφορία τους


Προσπαθεί για την καθημερινότητά μας ο συνδημότης μας Γιώργος Παπαμώκος που φυσικά δεν είναι και κάποιος τυχαίος. Γνωριμίες έχει , επαφές με Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους έχει, πολιτικοποιημένος είναι , ενεργός πολίτη επίσης.



Βλέπετε και στη φωτογραφία και διαβάζετε και εσείς πως παλεύει για μια κολώνα στο λάθος σημείο επί πέντε ολόκληρα χρόνια.

Τελικά είδε και απόειδε με την πλήρη αδιαφορία βρήκε άκρη στη διοίκηση του ΟΤΕ και η κολώνα θα φύγει. Ό,τι έπρεπε να κάνει η διοίκηση αυτή και η προηγούμενη το πέτυχε ένας ενεργός δημότης μας.

Το ξέρω πως έχουμε στεναχωρήσει πολλούς τέτοιους ενεργούς δημότες μας ως ιστολόγιο γιατί και εμείς αδιαφορούμε για τα καθημερινά. Ευτυχώς υπάρχει το ιστολόγιο του φίλου  Κάνδηλα που μας χαρίζει πλούσιο ρεπορτάζ (αναδεικνύει πολλά καθημερινά προβλήματα να τον διαβάζετε)  από  κάθε γωνιά της πόλης.

Εμείς ατυχώς έχουμε άλλο ρόλο να επιτελέσουμε αφού κινούμαστε σε καθαρά ιδεολογικό επίπεδο χτυπώντας το κακό ή έτσι νομίζουμε στη ρίζα του. Και αυτό είναι ο άκρατος κρατισμός , η μονιμότητα των δημοτικών υπαλλήλων που φυσικά ευνοεί την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που περιγράφεται στο πιο πάνω ποστάρισμα στο facebook του Γιώργου Παπαμώκου.

Η αδιαφορία περνάει και στη διοίκηση αφού άλλωστε μέχρι τώρα πάμε από τον Ιούδα στον Καϊάφα.

Να του ευχηθούμε του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου  να παραμείνει ενεργός πολίτης  και φυσικά του αξίζει όπως και σε κάποιους άλλους συνδημότες μας που από μόνοι τους κινούν γη και ουρανό για να διορθώσουν τις ατέλειες, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. 

Εμείς είμαστε εδώ για να στηλιτεύουμε την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της εκάστοτε διοίκησης της Σοβιετίας και να αφουγκραζόμαστε τις φωνές σας.

Εξακολουθούμε και παλεύουμε για τα βασικά και λέμε και τον καλό μας λόγο όταν χρειάζεται , χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά αφού άλλωστε σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας εσείς επιλέγετε τους άρχοντες της πόλης μας.

Βγάλτε άλλους άμα μόλις πιάσουν καρέκλα σας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Μπας και σας ταίζουν. Τους 600 και υπαλλήλους της Σοβιετίας προσέχουν με συνεχείς υπερωρίες και κανάκεμα και έχουν μια πόλη βρώμικη από άκρη σε άκρη που καθαρίζουν με ρυθμούς Σοβιετίας.

Όντως γίνεται δουλίτσα αυτή την περίοδο αλλά είναι ήδη καλοκαίρι και τώρα ξεχορταριάζουν πάρκα και πλατείες. Μέχρι τον Αύγουστο ευχόμαστε να είναι όλα εντάξει , για την καθαριότητα δεν ξαναγράφουμε όσο μένει η αποκομιδή των σκουπιδιών στο κράτος θα έχουμε αυτές τις εικόνες. 

Η μόνη λύση να παράγετε λιγότερα σκουπίδια αφού στο τέλος θα αναγκαζόμαστε και να πληρώνουμε και να τα μαζεύουμε μόνοι μας . Το θέμα είναι πως δεν θα έχουμε που να τα πάμε γιατί βλέπετε οι λαϊκιστές της τοπικής αυτοδιοίκησης θέλουν τις χωματερές σε άλλους δήμους αλλά όχι στον δικό τους. Όσο η Πολιτεία τους αφήνει να αποφασίζουν αυτοί προκοπή δεν θα δούμε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: