ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι δημοτικές παρατάξεις έχουν συνέχεια κ. Ψυρρόπουλε

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Οι δημοτικές παρατάξεις έχουν συνέχεια κ. Ψυρρόπουλε


Ο προσωρινός  επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" με ακόμα μία αστεία ανακοίνωση της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" δείχνει να αγνοεί πως ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος  ήταν ΘΕΤΙΚΟΣ στο να δημιουργηθεί νέο Κοιμητήριο στον χώρο του ΚΥΤ στον Υμηττό.



Το έχει δηλώσει ο ίδιος σε δημοτικό συμβούλιο ( ας ανατρέξει στα σχετικά πρακτικά) εάν ο ίδιος θεωρεί εξυπνάδα μια παράταξη να αλλάζει άποψη για καθαρά λόγους εντυπωσιασμού δικαίωμά του.

Ας γνωρίζει πάντως πως συνεχίζοντας έτσι το 32% του Βασίλη Βαλασόπουλου θα γίνει 10% στις προσεχείς εκλογές το όχι και τόσο μακρινό 2023.

Ιδίως εάν τα μέλη και οι οπαδοί της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" του δώσουν με την ψήφο τους το δικαίωμα από προσωρινός να γίνει ο μόνιμος διάδοχος μιας παράταξης που προφανώς φαίνεται αγνοεί τον βασικό κανόνα πως οι παρατάξεις έχουν συνέχεια και θα έπρεπε να έχουν και συνέπεια.

Τώρα εάν θεωρούν πως θα αφήσουν χωρίς Κοιμητήριο την πόλη επειδή έχασαν τις καρέκλες ας το νομίζουν. Άλλωστε η περίοδος Βασίλη Βαλασόπουλου όσο αυτός αφήνει την παράταξη που δημιούργησε να ξεφτιλίζεται με αυτόν τον τρόπο έχει κλείσει οριστικά.

Δεν μπορεί να "αδειάζεις" τον τέως δήμαρχο και να λες πως δεν συζητάς με κανέναν για νέο διαδημοτικό Κοιμητήριο στα όρια του δήμου σου την στιγμή που η ενναλακτική σου είναι στην Βάρη Αττικής!

Βεβαίως και η σιωπή του τέως δημάρχου για το θέμα εμάς δεν μας συγκινεί αφού θεωρούσαμε και θεωρούμε πως ήταν ένας καλός δήμαρχος για την πόλη και αδικημένος για την περίοδο που κλήθηκε να διαχειριστεί τα ζητήματά της.

Ελπίζουμε να μιλήσει για το σοβαρό αυτό θέμα αφού φαίνεται το "άδειασμα" που επιχειρείται μήνες τώρα από τους πρώην συντρόφους του στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που ο ίδιος δημιούργησε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: