ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΚΚΕ ζητάει από την κυβέρνηση να αποδοθούν στους δήμους οι περιουσίες που έχουν κλαπεί από ιδιώτες!- Στόχος του να χρεοκοπήσει "άτακτα" η χώρα και να πεινάσουμε όλοι μας

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Το ΚΚΕ ζητάει από την κυβέρνηση να αποδοθούν στους δήμους οι περιουσίες που έχουν κλαπεί από ιδιώτες!- Στόχος του να χρεοκοπήσει "άτακτα" η χώρα και να πεινάσουμε όλοι μας


Το φωνάζουμε χρόνια γίνεται ξεκάθαρο με την ερώτηση του ΚΚΕ που κατέθεσε στη Βουλή και αφορά και τον δήμο μας.



Ζητάνε λοιπόν οι Σταλινοφασίστες η κυβέρνηση της ΝΔ να πάρει πίσω από την ΕΤΑΔ-ΤΑΙΠΕΔ τα ακίνητα που της έχουν παραχωρηθεί πως αξιοποίηση και ως εγγύηση πως οι δανειστές μας θα πάρουν έστω μετά από δύο αιώνες τα χρήματα που μας δάνεισαν έτσι ώστε να μην πεινάσουμε όπως έγινε και γίνεται όπου επικρατεί ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους.

Για την πόλη μας αναφέρουν απευθυνόμενοι προς τον αρμόδιο υπουργό τον οποίο καλούν στην ουσία να ΑΚΥΡΩΣΗ τα μνημόνια μέσω των οποίων σωθήκαμε από την άτακτη χρεοκοπία και φυσικά εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες γλίτωσαν από βέβαιο ΘΑΝΑΤΟ από πείνα. Ερωτούν οι Σταλινοφασίστες λοιπόν:

-Αν προτίθεται να ρυθμίσει την παραχώρηση των δημοσίων εκτάσεων στους δήμους Ηλιούπολης, Αργυρούπολης, Αλίμου για την κάλυψη των αναγκών τους σε κοινωνικές δομές και υποδομές που για χρόνια διεκδικούν.

Το αναφέρουμε για να δείξουμε την ανοησία , υποκρισία αλλά και την ανθελληνικότητα του συγκεκριμένου κόμματο , που επιμένει να μας διατηρήσει την τελευταία χρεοκοπημένη Σοβιετία της Ευρώπης. 

Ευελπιστούμε πως ένα κόμμα όπως η ΝΔ που είναι (θέλει δεν θέλει) συνέχεια όσων πολέμησαν στο Γράμμο και το Βίτσι για να μην γίνουμε στην κυριολεξία Σοβιετία ,θα πει ΟΧΙ σε ένα αίτημα που φαντάζει ΔΙΚΑΙΟ αλλά  αποτελεί την απόλυτη υποκρισία όσων μας έφτασαν χρεωμένους και στα σημερινά μας χάλια. 

Το να δοθούν οι εκτάσεις στους δήμους για να "χτίσουν" κάποιοι πολιτικές καριέρες και να συντηρηθούν χωρίς να δουλεύουν δεν αφορά φυσικά το συμφέρον της κοινωνίας αλλά των υπαλλήλων και διοικούντων της Σοβιετίας μας. 

Ας αφήσουν λοιπόν σε εμάς τα μαθήματα αριστερής "ηθικής" και ας ανεβάσουν (ως έχουν ηθική υποχρέωση) στην σελίδα του δήμου τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους οι "αγωνιστές" αυτοί της αριστεράς που με μια δουλειά στο δημόσιο κατάφεραν και έχουν τρία σπίτια. 

Να λένε για τα ακίνητα του κ. Παπαδημούλη ξέρουν, για τα δικά τους που δεν έχουν αναπτύξει και καμία επιχειρηματική δραστηριότητα όμως ΣΙΩΠΗ. 

Φανταστείτε πως στο πλευρό όσων λαϊκιστικά θέλουν τάχα προς αξιοποίηση την "δημόσια" περιουσία να δοθεί στον δήμο μας, συντάσσονται και στελέχη της ΝΔ της πόλης που θεωρούν προφανώς πως υπογράψαμε τα μνημόνια για να κάνουμε το χατίρι των ξένων-δανειστών μας και όχι για να σώσουμε από την πείνα την κοινωνία 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: