ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Από τον Άλιμο ξεκίνησε το Πανελλαδικό Πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης στις παραλίες

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Από τον Άλιμο ξεκίνησε το Πανελλαδικό Πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης στις παραλίες


Το πρώτο, παγκοσμίως, Φωτοβολταϊκό Κινητό Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στον Άλιμο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κ.α., ενώ βιντεοσκοπημένο μήνυμα έστειλε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πρεσβευτής της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.



Μετά τη σημερινή ‘πρεμιέρα’ στην πόλη μας, το Κινητό Κέντρο Ανακύκλωσης θα ταξιδέψει σε παραλιακές περιοχές και νησιά της Ελλάδας, υλοιποιώντας το «Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στις παραλίες» και προωθώντας την Ανακύκλωση.


Το Κέντρο αποτελεί προϊόν συνεργασίας Ελλάδας και Η.Π.Α., είναι ενεργειακά αυτόνομο, επιτυγχάνει τη «Διαλογή στην Πηγή» και προσφέρει αντίτιμο στους πολίτες που ανακυκλώνουν πλαστικές, γυάλινες ή μεταλλικές συσκευασίες.



Ας κάνουμε την Ανακύκλωση καθημερινή συνήθεια, αυτονόητη καθημερινή πρακτική, καθημερινό τρόπο ζωής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: