ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Σούλα Μανώλη προφανώς βλέπει οράματα το κακό είναι η ΣΙΩΠΗ της παράταξης στην οποία μέχρι και χθες ήταν

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Η Σούλα Μανώλη προφανώς βλέπει οράματα το κακό είναι η ΣΙΩΠΗ της παράταξης στην οποία μέχρι και χθες ήταν


Προφανώς όταν δημόσια μιλάς για σχέση που δεν υπάρχει έχεις ψυχολογικό πρόβλημα (σεβαστό αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορεί ούτε για τέτοιους λόγους  να παραποιείται) , αφού λοιπόν η κ. Μανώλη ΔΕΝ καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να διαδίδει ασύστολα ψεύδη εδώ είμαστε εμείς για να αποκαταστήσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.


Να ενημερώσουμε λοιπόν τους αναγνώστες μας (αφού εκεί φτάσαμε) πως ο ιδιοκτήτης αυτού του ιστολογίου προφανέστατα και δεν θα είχε σχέση ή δεν θα είχε καμία ΕΠΑΦΗ με μια γυναίκα όπως είναι η κ. Μανώλη. Κρατάμε σε υψηλά επίπεδα τις επιλογές μας και προφανώς δεν ήταν ΠΟΤΕ ούτε θα γίνει του γούστου μας.

Όσο για το "μπλοκάρισμα" προφανώς και δεν μπορεί να χρεώνεσαι στις ομάδες σου ΗΛΙΘΙΑ σχόλια που προκαλούν αηδία στους αναγνώστες μας. Το τελευταίο κατόρθωμα της ήταν προφανώς και η αήθης επίθεση σε φίλη που βέβαια ξεπέρασε κάθε ΟΡΙΟ αφού ενέχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ρατσισμό γιατί τα fake news που διαδίδει προφανώς και δεν θα γίνονταν πιστευτά σε κανέναν νοήμονα άνθρωπο.

Αναγκαζόμαστε για ακόμα μια φορά να τονίσουμε την απάθεια του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου εκτός και εάν θεωρεί πως είχαμε σχέση με την ΜΥΘΟΜΑΝΗ υποψήφιό του.

Καλό πράγμα η ΦΑΝΤΑΣΙΑ όταν όμως δεν θίγει υπολήψεις και δεν αναγκάζει έναν δημοσιογράφο να γίνεται τόσο σκληρός με μία κυρία που προφανώς τα έχει χαμένα ΤΕΛΕΙΩΣ. 

Άλλωστε ουδείς θα ήθελε καλοκαιριάτικα να γελάσει άλλο με μια φανταστική ιστορία που κούρασε και δεν πουλάει ούτε στους "ψεκασμένους" αυτής της πόλης.

Ζευγάρι εγώ με την κ.  Μανώλη; Ας γελάσω , είπαμε δεν έχουμε αυτοκτονικές τάσεις σε καμία περίπτωση.

Η ανάρτηση της κ. Μανώλη στο οποίο φαντάστηκε την σχέση μας αηδιάζοντας την μισή πόλη που άμεσα με ενημέρωσε για το νέο ατόπημά της. Λιγότερο σοβαρό από τις ρατσιστικές ύβρεις αλλά σίγουρα για εμάς σημαντικό για να μείνει αναπάντητο.

Είπαμε και η δυσφήμιση έχει όρια και δεν είναι πλάκα να σε κατηγορεί κάποιος πως έχεις σχέση με την κ. Μανώλη πόσο μάλλον να την φαντάζεται η ίδια και να την δημοσιοποιεί χωρίς ΑΙΔΩ. 



Το "θύμα" αυτά έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook  εξακολουθώντας να ισχυρίζεται πως "εξαπατήθηκε" από μένα θέλοντας προφανώς να δημιουργήσει ΣΚΙΕΣ εκεί που όλα είναι πεντακάθαρα και λάμπουν. Ουδέποτε κρύψαμε κάτι άλλωστε και η προσωπική μας ζωή ήταν και είναι συγκεκριμένη. Άλλωστε πως ήταν δυνατόν να κρυφτεί μια Σούλα Μανώλη η οποία φαντάζεται ερωτικά τρίο ξεπερνώντας προφανώς την ΑΝΟΧΗ μας.

Γιατί φυσικά και δεν θα σιωπούσαμε ποτέ για κάτι τόσο σοβαρό, όπως κάποιοι που ευελπιστούν πως θα γίνουν δήμαρχοι της πόλης μας. Αυτά και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα να έχουμε αντοχή για το λειτούργημα που ασκούμε, και δεν μας επιτρέπει σε καμία περίπτωση να τασσόμαστε υπέρ όσων δείχνουν ανοχή στον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: