ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι υπάλληλοι πρασίνου ενεργούν σε σημεία της πόλης

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Οι υπάλληλοι πρασίνου ενεργούν σε σημεία της πόλης



Άλλη όψη έχει εδώ και μέρες η πλατεία Π.Π Γερμανού (ΙΚΑ Ηλιούπολης) ενώ υπάλληλοι του δήμου μας στον τομέα πρασίνου και καθαριότητας ενεργούν αυτή την περίοδο σε πολλά σημεία της πόλης.

Στο τέρμα του 206 μπροστά ακριβώς από την Ενορία Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας  γίνεται καλλωπισμός του πρασίνου και η πλατεία που σε κάποιους δεν άρεσε επειδή είχε πολύ τσιμέντο κάθε απόγευμα φιλοξενεί παιδάκια που παίζουν ενώ οι γονείς τους τα περιμένουν στα παγκάκια.

Μικρές δράσεις θα πείτε αλλά στα μεγάλα όλες οι δημοτικές παρατάξεις συμφωνούν όπως επανειλημμένα έχουμε αποδείξει με το ρεπορτάζ μας. 

Δεν θυμάμαι πέρυσι τέτοια περίοδο η απελθούσα δημοτική αρχή να είχε δράσεις όπως αυτές που γίνονται στην πόλη, απογοητευμένη προφανώς από το γεγονός πως χάθηκαν οι καρέκλες. 

Βλέπετε καλή η κριτική αλλά όταν έχεις ασκήσει διοίκηση θα πρέπει να κάνεις υπεύθυνη αντιπολίτευση και όχι να λες στο θέμα του Κοιμητηρίου πως τώρα δεν σου κάνει να γίνει δίπλα στο ΚΥΤ στον Υμηττό όταν ο τέως δήμαρχος είχε ρητά δηλώσει σε δημοτικό συμβούλιο πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος χώρος για να φιλοξενήσει το νέο Κοιμητήριο της πόλης και αυτό είναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ που αποκρύπτουν όσοι θέλουν για φθηνούς  αντιπολιτευτικούς λόγους να μένουν μέρες άταφοι οι νεκροί μας.

Εμείς παραμένουμε εδώ ΔΕΞΙΟΙ αλλά όχι αδέξιοι και κυρίως όχι υποκριτές σαν αυτούς που εδώ και δεκαετίες θυμούνται την κομματική τους ταυτότητα κάθε τέσσερα χρόνια προεκλογικά και δρουν στα δημοτικά συμβούλια ως συμπαραστάτης της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης με την οποία συμφωνούν σε όλα όσα κατέστρεψαν την πόλη μας.

Οι "αγώνες" για τάχα Δημόσια περιουσία προφανώς και δεν μπορούν να βαραίνουν όλους όσους έχουν κοινή λογική και ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν πως ουδείς δεξιός συμμετείχε σε καταλήψεις ιδιωτικών χώρων και πως με κεντροαριστερή κυβέρνηση βγήκε μια δικαστική απόφαση που ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ και δεν είχε καμία σχέση με Νόμους που διέπουν δυτικά κράτη αλλά κράτη - παρίες.

Καλό θα πει κάποιος για την πόλη όμως πλέον τα ακίνητα ανήκουν στην ΕΤΑΔ που φυσικά και καλείται να τα αξιοποιήσει ενοικιάζοντάς τα σε ιδιώτες ή ακόμα και στον δήμο μας εάν επιθυμεί να σταματήσει επιτέλους να μας "φεσώνει" γιατί τα ακίνητα αυτά είναι η εγγύηση πως το κράτος μας θα αποπληρώσει σε δύο ίσως αιώνες τα πάνω από 300 δισ. ευρώ που οφείλει.

Υπάρχει βέβαια και ο άλλος καταστροφικός δρόμος αυτός της άτακτης χρεοκοπίας για αυτό και όσοι ζητάνε από την εκάστοτε κυβέρνηση  να αθετήσει την συμφωνία της με τους δανειστές μας ( να δώσει π.χ τα ακίνητα σε δήμους για δομές της) φλερτάρει με άτακτη χρεοκοπία αφού ουδείς δανείζει χωρίς όρους για να ζουν καλά οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δημόσιοι υπάλληλοι και να εξακολουθούμε εμείς να πληρώνουμε αβάσταχτους φόρους αφού οι 800.000 περίπου δημόσιοι υπάλληλοι του Δημοσίου βαρύνουν αποκλειστικά τα ταμεία του Δημοσίου.

Τώρα οι εκπαιδευτικοί που δεν αξιολογούνται βρήκαν πως δεν θέλουν κάμερες στις αίθουσες επειδή προφανώς και θα δείχνουν σε όλους την ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχουν κάτι άλλωστε που φαίνεται από το επιστημονικό προσωπικό της χώρας που αναμένει από κάποιο σοβαρό δυτικό κράτος να βγάλει φάρμακα και εμβόλια και να μας τα στείλει τζάμπα εάν γίνεται για να τους υβρίζουμε μετά αφού η αχαριστία είναι έκδηλη σε μια κοινωνία που δεν αντιλαμβάνεται τίποτα πλέον από τα 10 χρόνια μνημονίων που θα γίνουν 20 εάν επιτέλους δεν προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Εάν θα γίνουν από την παρούσα κυβέρνηση δεν το γνωρίζουμε αφού είναι εμφανές πως ό,τι πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ "αναίμακτα" σε 4,5 χρόνια θα χρειάζονταν δύο τετραετίες για να περάσει μια κεντροδεξιά κυβέρνηση.

Ίσως και τις επόμενες ώρες αναμένονται βαρυσήμαντες δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την επένδυση στο Ελληνικό που αφορά και τον δήμο μας, μείνετε συντονισμένοι γιατί κάποιοι προσπαθούν να ακυρώσουν στην πράξη την εμβληματική επένδυση με την οποία κάποιοι τοπικοί άρχοντες "έχτισαν" πολιτικές καριέρες.

Καριέρες που έχουν ημερομηνία λήξης εάν μέσα στο 2021 δεν έχει ολοκληρωθεί μέρος της επένδυσης. Γιατί το 2023 προφανώς και δεν μπορείς να εκλεγείς και πάλι δήμαρχος δείχνοντας τα αδέσποτα που μαζεύτηκαν στο χώρο της επένδυσης αφού αυτή δεν προχώρησε.

Καλό αυτό για τις γάτες και  τους σκύλους που δεν ενδιαφέρονται για καζίνο , Mall ή νέες θέσεις εργασίας. Για όλους εμάς βέβαια και ως χώρα η μη ολοκλήρωση μιας επένδυσης που διαφημίζεται για δύο δεκαετίες αποδεικνύει περίτρανα την ανικανότητα ενός κράτους να προχωρήσει επιτέλους σε μια άλλη εποχή.

Άλλωστε πάντα ο κόσμος αντιδρά στις μεταρρυθμίσεις και το νέο αφού το βόλεμα και η στασιμότητα για κάποιους θεωρείται υπεύθυνη πολιτική για αυτό και φτάσαμε στα σημερινά μας χάλια.

Το κακό είναι πως αυτοί που μας έφτασαν εξακολουθούν και λαϊκίζουν εις βάρος όλων μας αλλά με την ψήφο μας και κυρίως με την ανοχή μας.

Γιατί προφανώς και δεν ασκείς αντιπολίτευση υπεύθυνη όταν θεωρείς την επετηρίδα στους εκπαιδευτικούς πρόοδο και αρνείσαι πεισματικά κάτι που συμβαίνει σε όλον τον πολιτισμένο ΔΥΤΙΚΟ κόσμο δηλαδή την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

Μου περιέγραφε μαθητής Λυκείου τις γνώσεις καθηγητή του πάνω σε θέματα τεχνολογίας και φυσικά μη έχοντας να του πω κάτι τον προέτρεψα να εκμεταλλευθεί την υποτροφία που του εδόθη από Βρετανικό κρατικό Πανεπιστήμιο και να πάει όπου θα υπηρετήσει πραγματικά την επιστήμη του και όχι ένα σύστημα κρατισμού που εξακολουθεί και παιδεύει εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες με την ανικανότητά του.

Έχουμε και εξαιρετικό εκπαιδευτικό προσωπικό που δεν τον ενοχλούν οι κάμερες στα σχολεία γιατί με αυτές δεν θα εκτεθεί αφού υπηρετεί με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης το λειτούργημά του.

Ο άλλος που θεωρεί πως θα πεθάνουμε από το δίκτυο 5G ή πως ετοιμάζουν εμβόλια για να μας τσιπάρουν τι να τις κάνει τις κάμερες ; Προφανώς οι ΚΑΜΕΡΕΣ εκθέτουν και για αυτό για εμάς έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί δεκαετίες πριν. Ίσως έτσι το μακρινό 2010 να μην χρεοκοπούσαμε και οικονομικά αφού η ηθική μας χρεοκοπία ξεκίνησε δεκαετίες πριν όταν τα ψεύδη της αριστεράς έγιναν αποδεκτά από αυτούς που ως δεξιοί θα έπρεπε τουλάχιστον να τιμούν την μνήμη όσων έδωσαν την ζωή τους για να μην γίνουμε και εμείς Σοβιετία.

Αυτούς που στο Γράμμο και το Βίτσι ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στους οπαδούς του πιο μεγάλου ΦΑΣΙΣΜΟΥ που ήταν και παραμένει ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. 

Έχει κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση πολλά για να αναδείξει τα εγκλήματα του μαύρου και του κόκκινου φασισμού και για τον λόγο αυτό η πολεμική που δέχεται είναι λυσσαλέα από όσους με λάβαρα σφυροδρέπανα τολμάνε και μας μιλάνε για Δημοκρατία.

Το ιστολόγιο προφανώς και δεν θα λυγίσει από τους κόκκινους και μαύρους φασίστες όση λάσπη και εάν δεχτεί από όσους θεωρούν πως η δημοσιογραφία είναι καλή μόνο όταν αναπαράγει δελτία τύπου ή ασχολείται με "αγιογραφίες".

Άλλωστε και το μεγαλύτερο λάθος του Τραμπ που ίσως του στοιχίσει στις εκλογές που έρχονται είναι το κυνήγι μαγισσών κατά του Αμερικανικού Τύπου που προφανώς και δεν μπορεί να μην ασκεί κριτική.

Μπορεί να είναι άδικη κάποιες φορές αλλά σίγουρα το βίντεο του CNN απέδειξε σε όλους την εγκληματική ενέργεια τεσσάρων αστυνομικών αναγκάζοντας την Αμερικανική Δικαιοσύνη να βάλει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και όχι εξ αμελείας όπως αρχικά είχε αποφανθεί.

Στην Ελλάδα με τον κατάπτυστο Νόμο για τα προσωπικά δεδομένα θα υπήρχε πρόβλημα από κάποιο μεγάλο ΜΜΕ να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των τεσσάρων αστυνομικών. Με τον ίδιο νόμο μας απαγορεύουν να δημοσιοποιούμε και στοιχεία παιδόφιλων όπως και στοιχεία δικαστικών που "χειρίζονται" υποθέσεις τάχα  υψίστης σημασίας!

Αλλά αυτά σε άλλο άρθρο . Καλή εβδομάδα να έχετε και μείνετε συντονισμένοι αφού αναμένεται "καυτή" από ειδήσεις.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: