ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πρεμιέρα χθες για το Cafe - Bar "Στο Στενό"

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Πρεμιέρα χθες για το Cafe - Bar "Στο Στενό"


Ευχαριστεί με ανάρτησή του στο facebook ο συνδημότης μας Νικόλαος Τηλεβερίδης όσους τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή πρεμιέρα στο νέο cafe -bar της πόλης .

Του ευχόμαστε και εμείς ολόψυχα κάθε επιτυχία στο επιχειρηματικό του αυτό ξεκίνημα σε μια δύσκολη εποχή. Να θυμίσουμε πως ο Νικόλαος Τηλεβερίδης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του Τάσου Ευσταθίου στις εκλογές του 2019.

Πλέον θα έχει άποψη εκ των έσω για όσα πρέπει να κάνει μια δημοτική αρχή για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε τοπικό επίπεδο. Γιατί φυσικά την συνολική ευθύνη και τους κανόνες επιχειρηματικότητας τους θέτει η κεντρική διοίκηση που αφού βγήκε με σημαία της τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες μάλλον τους έχει ήδη ξεχάσει. 

Το μάλλον δεν είναι πως έχουμε ενστάσεις για το τι συμβαίνει αλλά επειδή έχουμε πολλούς μικρομεσαίους που έχουν "ανακαλύψει" νόμιμα πως να γλιτώνουν φόρους μεταφέροντας την έδρα της εταιρίας τους σε γειτονικά βαλκανικά κράτη!

Ας έχω και κάποιους φίλους και φίλες που τα πάνε καλά μέσα σε αυτή την δεκαετή οικονομική κρίση που θα διαρκέσει πολύ ακόμα. Βλέπετε η επιχειρηματικότητα δεν έχει σύνορα και δεν ευνοεί τους Εθνικιστές αφού προφανώς και η αγάπη για την πατρίδα ή για την πόλη σου δεν είναι επικερδής σε εποχές οικονομικής κρίσης!

Η νέα μόδα είναι επιχειρήσεις με έδρα ακόμα και κράτη της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ!!
 αφού είναι κοινότοπο πλέον η έδρα να είναι σε Βουλγαρία και Ρουμανία.

Ελληνική πόλη κοντεύει να γίνει το Βουκουρέστι με τόσες εταιρίες που έχουν έδρα την πρωτεύουσα της Ρουμανίας!

Δυστυχώς η έδρα της επιχείρησης του Νικόλαου Τηλεβερίδη είναι εδώ άρα στηρίξτε με την παρουσία σας όσοι ενδιαφέρεστε για να υπάρχει φορολογητέα ύλη και στην χώρα μας. Γιατί σε λίγο καιρό θα πηγαίνουμε και σε βαλκανικά κράτη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον! Ως εργάτες γιατί ως επιχειρηματίες έχουμε πάει εδώ και χρόνια.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: