ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Αντιαμερικανισμός είναι εδώ και η κυβέρνηση απούσα

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Ο Αντιαμερικανισμός είναι εδώ και η κυβέρνηση απούσα


Μολότοφ έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα χθες και φυσικά δεν είναι στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ για να του φορτώσουν ευθύνες και ανοχή προς τους μπαχαλάκηδες!



Άλλωστε επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή ακούσαμε τους απίστευτους και ψεύτικους ισχυρισμούς πως τάχα  Αμερικανοί πράκτορες ήθελαν να τον δολοφονήσουν και τελικά σώθηκε με την επέμβαση της "μητέρας" Ρωσίας!

Βλέπετε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αποδεικνύονται αχάριστοι έναντι του μοναδικού Έθνους που βοήθησε την χώρα μας με πράξεις και όχι με λόγια (σχέδιο Μάρσαλ) για να οικοδομηθεί η νέα Ελλάδα που βγήκε διαλυμένη μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και τέσσερα χρόνια συμμοριτοπόλεμου.

Η χώρα σώθηκε από την κομμουνιστική θηριωδία χάρη στους συμμάχους της Αμερικανούς και Βρετανούς και οι απόγονοι του Άρη Βελουχιώτη εξακολουθούν να βάλλουν κατά της εξαιρετικής Αστικής Δημοκρατίας των ΗΠΑ που είναι πρότυπο για όσους πιστεύουν στον δυτικό κόσμο και σέβονται τις Ελευθερίες και την διαφορετικότητα.



Το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας ενός αφροαμερικανού από έναν αστυνομικό που σίγουρα δεν έχει θέση στους ενστόλους ενός δημοκρατικού κράτους ήταν η αφορμή για να βγάλουν και πάλι το μίσος τους τα γνωστά φασιστοειδή της άκρας αριστεράς και στην χώρα μας.

Οι Antifa που στην πραγματικότητα είναι κόκκινοι φασίστες προσπαθούν να εμπλέξουν την χώρα μας σε περιπέτειες και η δημοκρατική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει υποχρέωση να τους απομονώσει για να μην ζήσουμε και πάλι μέρες Marfin.

Για τους Έλληνες ένστολους τα έχω ξαναγράψει. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε αλλαγές εάν θέλουμε να έχουμε αξιόμαχο στρατό και ικανή αστυνομία να μας προστατεύσει από την κάθε λογής εγκληματικότητα.

Σεβαστές οι διαμαρτυρίες για μια αποτρόπαια δολοφονία καταδικαστέα τα επεισόδια που θα κληθούμε να πληρώσουμε πάλι όλοι εμείς επειδή κάποιοι θεωρούν μαγκιά να καταστρέφουν ιδιωτικές περιουσίες μεροκαματιάρηδων που ουδεμία βέβαια σχέση έχουν με το κράτος των ΗΠΑ και καμία ευθύνη δεν έχουν για όσα καταλογίζουν στο κράτος αυτό όσοι νοσταλγούν την εποχή με τα κονσερβοκούτια!

Η παραμονή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι προβληματική από κάθε άποψη αφού έχει επιδείξει νωθρότητα στην αντιμετώπιση όχι μόνο της καθημερινής εγκληματικότητας αλλά και αυτής που απειλεί τις σχέσεις της χώρας μας με τους εταίρους και συμμάχους της που την κρατάνε ζωντανή βάζοντας ουκ ολίγες φορές το χέρι στην τσέπη.

Για τον αντιαμερικανισμό θα μιλήσουμε αναλυτικά και στο μέλλον όσο πλησιάζουν και οι Αμερικανικές Προεδρικές εκλογές και θα έχουμε φυσικά αφιερώματα αφού αποτελούν ένα παγκόσμιο γεγονός με επιπτώσεις στις ζωές όλων μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: