ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ενοχλεί το Notia.gr επειδή απλώς κάνει την δουλειά του

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Ενοχλεί το Notia.gr επειδή απλώς κάνει την δουλειά του


Ενόχλησε το πρωτοσέλιδο του Notia.gr ( διαβάστε εδώ) που αποκάλυπτε την υποκρισία του δημάρχου Αργυρούπολης - Ελληνικού που πανηγύριζε ισχυριζόμενος ψευδώς πως οι δημότες του δεν θα βάλουν ούτε ευρώ για τον νέο ηλεκτροφωτισμό της πόλης!



Λες και ο ιδιώτης θα έβαζε τα χρήματα από την τσέπη του , λες και είμαστε ιθαγενείς να πιστέψουμε στον ιδιώτη που δεν έχει στόχο το κέρδος που είναι η κινητήριος δύναμη του καπιταλιστικού συστήματος και έτσι πρέπει.

Αντί λοιπόν να παραδεχθεί το λάθος του ,για  ένα δελτίο τύπου που θα έβγαζε μόνο ένας οπαδός των Σοβιέτ , επανέρχεται μέσω της δημοτικής του παράταξης που θεωρεί πως οι δημοσιογράφοι πρέπει να προσέχουν τι γράφουν και να μην τάχα ψεύδονται!

Η αξιοπιστία του Notia.gr είναι δεδομένη ,είναι το πρώτο και με διαφορά ΜΜΕ στα Νότια Προάστια και σύμφωνα με την alexa.com στη θέση 188! στην Ελλάδα από όλα τα διαδικτυακά ΜΜΕ.

Δεν θα μπαίναμε καν στη διαδικασία να αφιερώσουμε άρθρο στον κ. Κωνσταντάτο και να εμπλακούμε σε ένα θέμα που αφορά όμορο δήμο μας εάν δεν παρατηρούσαμε και το έχουμε γράψει και δημόσια πόσο λάθος ήταν η επιλογή στήριξης το 2014 της ΝΔ του Σαμαρά προς το πρόσωπό του.

Γιατί με όσα κάνει η διοίκηση του δήμου τους τελευταίους μήνες δείχνει πως καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με τον χώρο της ΝΔ ένας δήμαρχος που μαζί με τον κ. Κορτζίδη ζητάει να σταματήσει την λειτουργία του το ΚΥΤ στον Υμηττό! 

Είναι φανερό πλέον πως παρόλο που έφτιαξε πολιτική καριέρα με την επένδυση στο Ελληνικό ο κ. Κωνσταντάτος παραμένει αταλάντευτα οπαδός του ΠΑ.ΣΟ.Κ που κατέστρεψε τον τόπο και χρεοκόπησε την χώρα.

Επομένως σε εμάς δεν κάνει εντύπωση το υψηλό ποσό που εδόθη για τον ηλεκτροφωτισμό του όμορου δήμου μας ή για να ακριβολογώ που θα αφαιρεθεί από τους ατυχείς δημότες του όμορου δήμου από τους λογαριασμούς κατανάλωσης τους ,και φυσικά θα λείπει από τα ταμεία του δήμου του επόμενου δήμαρχου που έχει χρέος να στείλει στη Δικαιοσύνη ,αυτή την όχι επικερδή για τον δήμο συμφωνία.

Γιατί οι εισπράξεις μέσω ΔΕΚΟ που πάνε στα ταμεία του δήμου με αυτή την επικερδή για τον ίδιο συμφωνία θα υποχρεώσουν και τον επόμενο δήμαρχο σε ένα έξοδο για τα επόμενα χρόνια.

Άρα δεν πήρε δάνειο τάχα για να μην χρεώσει και το έκανε διαφορετικά αλλά χειρότερα κατά την ταπεινή μας άποψη.

Και είναι υποχρέωση επίσης των τοπικών στελεχών της ΝΔ να αφυπνιστούν και να μην στηρίζουν τις επιλογές αυτές γιατί όχι μόνο εκθέτει την παράταξη αυτού του είδους η επιχειρηματικότητα αλλά προφανώς μας φέρνει και σε σύγκρουση αφού η πλειοψηφία των δημοτών μας θέλει Κοιμητήριο στο χώρο του ΚΥΤ ,το οποίο ο κ. Κωνσταντάτος και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του όμορου δήμου μας το αρνείται.

Θέση θα πάρουν αναγκαστικά και σύντομα και οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα αφού φυσικά και καλά πλέον με τους Νεοδημοκράτες των όμορων δήμων δεν μπορούν να τα έχουν ταυτόχρονα! 

Ατυχώς για τον δήμο μας και κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης συντάσσονται με τον κ. Κωνσταντάτο και θα πάρουν την απάντησή τους στις εκλογές του 2023. Η μία τουλάχιστον πήγε και συζήτησε μαζί του για θέματα που αφορούν τους δήμους μας , ας αναμένει λοιπόν να την ψηφίσουν όσοι συμφωνούν μαζί με τον κ. Κωνσταντάτο να μην γίνει νέο νεκροταφείο στον Υμηττό!

Το δικό τους νεκροταφείο άραγε δεν είναι μέσα στον  Υμηττό; Τα τσιμέντα που θα ρίξει ο ΣΠΑΥ στον Υμηττό ( και καλά θα κάνει) δεν ενοχλούν μόνο οι δικοί μας νεκροί και αυτοί του Αλίμου θα "μολύνουν" το όμορφο και παρατημένο στην τύχη του περιβάλλον του Υμηττού;

Στις εκλογές του 2023 λοιπόν οι δημότες μας θα αποφασίσουν οριστικά και αμετάκλητα πως τα πειράματα της Σοβιετίας δεν μπορούν να καταστρέφουν άλλο τις ζωές μας. 

Μας άφησαν χωρίς πολλά επειδή κάποιοι ήθελαν "επαναστάσεις" υφαρπάζοντας ιδιωτική περιουσία και μας έχουν και με την χειρότερη κάλυψη στις τηλεπικοινωνίες από όλους τους όμορους δήμους επειδή κάποιοι κάνουν χαβά και διαδίδουν πως οι κεραίες είναι καρκινογόνες! 

Όσο για τον πρώην πρωθυπουργό και φίλο Αντώνη Σαμαρά ας καταλάβει επιτέλους  πως η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα δεν ευδοκιμεί στα δυτικά κράτη και για τον λόγο αυτό όλοι θα θυμούνται το φιάσκο της  επένδυσης στο Ελληνικό που εξελίχθηκε από success story σε φαρσοκωμοδία.

Γιατί βασική προϋπόθεση των επενδύσεων είναι ο ιδιώτης να επενδύει και με ίδια κεφάλαια και όχι μόνο με ξένα δηλαδή τα δικά μας!  Με δανεικά δεν ήρθε πουθενά η ανάπτυξη κύριοι της αδέξιας -δεξιάς για να μην χρησιμοποιήσω τον ορθό χαρακτηρισμό που εάν και είναι αληθής δεν αποδεικνύεται προς ώρας.

Ευτυχώς που κάποιες αμερικανικές εταιρίες "τα έχουν πάρει" με όσα έχουν συμβεί και έτσι  θα μάθουμε κάποτε γιατί τελικά μας έμεινε η χαρά για μια επένδυση που θα γίνονταν προσφέροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας και κατέληξε 20 χρόνια ( η θετική εκτίμηση) μετά στο να δημιουργηθεί ένα καζίνο και αυτό δευτέρας διαλογής. 

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει πολλά να γράψει για την εμβληματική αυτή επένδυση που ήταν τόσο εμβληματική που δόθηκε σε Έλληνα με διεθνή διαγωνισμό που θυμίζει αναθέσεις σε πρώην κράτη- παρίες της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ! 

Μέχρι να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό η χώρα μας θα χρειάζεται ακόμα ένα μνημόνιο σωτηρίας και για όλα αυτά βέβαια δεν φταίει ο κ.  Κορτζίδης και μια χούφτα οικολόγοι αλλά όσοι δεν φρόντισαν το αυτονόητο. Και αυτό ήταν επενδυτής με χρήματα και όχι αναζητώντας χρηματοδότηση από τράπεζες και "χορηγούς" μόλις ανέλαβε το έργο!

Οι λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν σπίτια τους αλλά μπουλντόζες δεν είδαμε και δεν θα δούμε για πολύ καιρό ακόμα αφού προφανώς η ελληνική κυβέρνηση δεν φρόντισε να εξασφαλίσει έναν διαγωνισμό που θα έφερνε ξένους επενδυτές στη χώρα μας και δεν θα δημιουργούσε μια ακόμα κακή εικόνα για όσους επιχείρησαν να επενδύσουν εδώ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: