ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποχώρησε η άσφαλτος σε δρόμο κοντά στην πλατεία Κάνιγγος - Δήμαρχε κάνε κάτι με τις κακοτεχνίες

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Υποχώρησε η άσφαλτος σε δρόμο κοντά στην πλατεία Κάνιγγος - Δήμαρχε κάνε κάτι με τις κακοτεχνίες



Η φωτογραφία δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα. Το οδόστρωμα υποχώρησε σε δρόμο της Αθήνας κοντά στην πλατεία Κάνιγγος ( δίπλα από το ψητοπωλείο "Η Λειβαδιά") και ευτυχώς το ζευγάρι που ήταν μέσα δεν τραυματίστηκε.



Το αμάξι το βλέπετε και προφανώς οι δρόμοι δεν βουλιάζουν στα καλά καθούμενα αλλά από κακοτεχνίες. Ευχαριστούμε την αναγνώστριά μας που μας έστειλε την φωτογραφία και πέρασε μερικά λεπτά μετά από την καθίζηση του οδοστρώματος από το σημείο.

Δήμαρχε Κώστα Μπακογιάννη επειδή έχεις όρεξη για δουλειά και θέλεις να βάλεις τάξη εάν και οι δρόμοι δεν είναι στην δική σου αρμοδιότητα πίεσε όπως μπορείς για να γίνουμε επιτέλους δυτικό κράτος.

Η φωτογραφία και το θέμα δεν μπήκε τυχαία φοβόμαστε πως θα έχουμε και εδώ τέτοια αφού τα μπαλώματα στους δρόμους πολλά. Για μεγάλο διάστημα φωνάζαμε για μικρότερη λακκούβα στην ανηφόρα της Κατεχάκη που πρόχειρα κάλυψαν ευτυχώς.

Αλλά με "μπαλώματα" συνέχεια στους δρόμους δουλειά δεν γίνεται και προφανώς ο εργολάβος που αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες φέρει και ευθύνες όχι μόνο να παίρνει τα χρήματα και να φεύγει.

Μπορούσε εάν υποχωρούσε άλλη ώρα να είχαμε θύματα δεν μπορούμε να μην φωνάζουμε για τα κακώς κείμενα ιδίως για δρόμους που έχουμε χρυσοπληρώσει ως φορολογούμενοι.

Η αναγνώστριά μας εργάζεται εκεί κοντά και μένει Ηλιούπολη για αυτό και έστειλε σε εμάς το θέμα και την ευχαριστούμε για αυτό.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: