ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νόμιμο μεν παντελώς ανήθικο δε

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Νόμιμο μεν παντελώς ανήθικο δε



Η κυβέρνηση έδωσε την δυνατότητα στους δήμους να προσλάβουν εν μέσω καραντίνας λόγω covid-19 καμιά 10αρια άτομα (τόσα περίπου πήρε ο δήμος μας) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για να βοηθήσουν στην καθαριότητα χώρων που λόγω της πανδημίας θα έπρεπε να είναι περισσότερο καθαροί ώστε να μην μεταδοθεί ο θανατηφόρος ιός. 

Στο πλαίσιο αυτό σύμβαση με τον δήμο μας πέτυχε και ο γιος της προέδρου των Εργαζομένων του δήμου μας κ. Μητροδώρας Καραγιαννίδου 

Επειδή προφανώς και η ανακοίνωση πρόσληψης με σύμβαση ορισμένου χρόνου δεν έχει ανέβει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καλούμε την διοίκηση  του δήμου να ενημερώσει τους δημότες μας για την επιλογή της αυτή όπως και για τις υπόλοιπες.

Εμάς δεν μας αφορά να μας ενημερώσει άλλωστε για την Σοβιετία έχουμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας και κάθε φορά επιβεβαιωνόμαστε αφού για να αλλάξει πραγματικά η κατάσταση στον δήμο μας θα πρέπει να υπάρχει φιλελεύθερη δημοτική παράταξη που δεν θα θέλει απλώς να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη αλλά να δώσει στους πολλούς την υπόσχεση πως θα αγωνιστεί ακόμα και ενάντια στην εκάστοτε κυβέρνηση προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των πολλών και όχι των ολίγων.

Από το Σεπτέμβριο που έχει αναλάβει η διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη το μόνο που έχουμε δει από τους εργαζόμενους του δήμου μας είναι να τον εκθέτουν διαρκώς (στον τομέα της καθαριότητας η ΑΠΟΤΥΧΙΑ είναι ΠΛΗΡΗΣ) αφού προφανώς όσες υπερωρίες και εάν πληρώσεις δεν θα αλλάξει κάτι με την νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου που επικρατεί για δεκαετίες στην χώρα μας.

Ας πάρει μαθήματα από τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη πως θα κάνει τους εργαζόμενους να δουλεύουν γιατί η τακτική του "χαϊδέματος" δεν αποδίδει.

Ευχόμαστε μονιμότητα στον γιο της προέδρου των Εργαζομένων του δήμου μας γιατί προφανώς για εμάς στόχος δεν είναι ο ίδιος  ούτε καν η κ. Καραγιαννίδου αλλά η διοίκηση του δήμου που θεωρεί πως δεν θα υπάρξει πραγματική ενναλακτική έως το 2023 και για τον λόγο αυτό ακολουθεί την πεπατημένη. 

Γιατί ο δημότης που δεν ήθελε να εξακολουθεί να βρωμάει η πόλη του τον Γιώργο Χατζηδάκη ψήφισε για να τον σώσει άμα πίστευε την κ. Καραγιαννίδου και στους εργαζόμενους θα ψήφισε Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και Τασία Τσατσούλη.

Μπορεί να έχει και δίκιο ο δήμαρχος πως δεν υπάρχει ενναλακτική να μας ΣΩΣΕΙ,  εμείς όμως προφανώς και θα αναδεικνύουμε όσα μας πληγώνουν ως κοινωνία καλώντας τους πολίτες να αποφασίσουν πόσοι από την ίδια οικογένεια πρέπει να δουλεύουν στο δημόσιο.

Βέβαια για να μην θεωρεί κανείς πως μας έχει "στο χέρι" επειδή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  έχει δώσει το κακό παράδειγμα ήδη με επιλογές του ,να ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά προς πάσα κατεύθυνση πως είμαστε δεξιοί αλλά όχι αδέξιοι.

ΥΓ: Ο πρώην Πασόκος και νυν Συριζαίος μην επικαλείται τον αυτοεξόριστο στη Ρουμανία για να μας απαντήσει. Προφανώς ο Δημήτριος Βαλασιάδης δεν θα μπορούσε να είναι για κανέναν δημοκράτη πρότυπο αφού ως ΦΑΣΙΣΤΑΣ δεν έβλεπε την εξαθλίωση του Ρουμανικού λαού από τον δικτάτορα Τσαουσέσκου. Είχε φαίνεται ο Δημήτριος Βαλασιάδης με το "καλλιτεχνικό" ψευδώνυμο Μενέλαος Λουντέμης "αχρωματοψία" στις χούντες.

Όσο για το συγγραφικό του έργο προφανώς και δεν ενθουσιάζει κανέναν που έχει λάβει στοιχειώδη Ελληνική Παιδεία με τον ερασιτεχνικό τρόπο γραφής του. Ακόμα και ο σοσιαλιστικός ρεαλισμός έχει βγάλει πραγματικούς καλλιτέχνες όπως π.χ ο Μαξίμ Γκόργκι που είδε γρήγορα που οδηγούν την χώρα του ο Λένιν και ο Τρότσκι και τους κατήγγειλε δημόσια γράφοντας:

...Οι Λένιν και Tρότσκι δεν έχουν οιαδήποτε ιδέα για την ελευθερία ή τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αλλοτριώνονται ήδη από το βρωμερό δηλητήριο της εξουσίας. Αυτό είναι ορατό από την επαίσχυντη ασέβεια στην ελευθερία του λόγου αλλά κι όλων των άλλων αστικών ελευθεριών για τις οποίες η δημοκρατία πάλεψε...

Άρα ας συνεχίζει να διαβάζει Λουντέμη και να τον επικαλείται υβρίζοντας στα social media εμάς αφού άλλωστε δεν το έχει και πολύ με την Αστική Δημοκρατία, και ας αφήσει εμάς να διαβάζουμε από την "δική" του πλευρά τον πραγματικό επαναστάτη Μαξίμ Γκόργκι. Άλλωστε να μας φιμώσει ένας αγράμματος κρατικοδίατος απλώς δεν γίνεται. Αυτός συνεχίζει να υβρίζει και εμείς συνεχίζουμε το λειτούργημά μας που προφανώς και δεν μας επιτρέπει να θαυμάζουμε κανέναν Λουντέμη!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: