Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

"Παιχνίδια" τις πλάτες των εθελοντών αφού δίδονται χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο από τον δήμο μας κάτι που προφανώς αγνοούν όσοι κατηγορούν το τοπικό μας ΜΜΕ - Πες μου τον χορηγό σου να σου πω πόσο εθελοντής είσαι



Πάνω από 300.000 ευρώ δίδονται κάθε χρόνο για μισθώματα ακινήτων, καύσιμα κίνησης οχημάτων που οδηγούν εθελοντές , τηλέφωνα, ακόμα και προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι προφανέστατα λόγος για εμάς να ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ πως με χορηγό τον δήμο Ηλιούπολης και την φαρμακευτική εταιρία Astrazeneca δεν ασχολούνται τουλάχιστον όλες και όλοι για το καλό της πόλης αλλά για την καταστροφή της!  Ως τοπικό ΜΜΕ είμαστε υπέρ της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ πρωτοβουλίας η οποία μπορεί να κάνει θαύματα εάν δρα χωρίς σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης στο οποίο όμως το γενικό πρόσταγμα θα έχουν ειδικοί. Κάθε φορά που η εκάστοτε διοίκηση ή κυβέρνηση δεν ακούει τους ειδικούς θα σπάει τα μούτρα της όπως θα συμβεί και με την πανδημία εάν κάποιοι για ψηφοθηρικούς λόγους ΔΕΝ τους ακούσουν! 

Η πολιτική λοιπόν της νυν διοίκησης  βάζουμε μπροστά τους εθελοντές,  τα "σκατώνουν" και εμείς ως διοίκηση είμαστε καλυμμένοι είναι κάτι που συνέβη και με την πρόσφατη κακοκαιρία όπου ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ απέτυχε ΠΛΗΡΩΣ , και οι διοίκηση και όσοι τάχα προστατεύουν τους "εθελοντές" βγήκαν να κατηγορήσουν και τους υπαλλήλους του δήμου μας για αδράνεια λες και είναι τίποτα ΗΛΙΘΙΟΙ , οι δημοτικοί υπάλληλοι και δεν βλέπουν πως η διοίκηση προτιμά να "εξοπλίζει" εθελοντές παρά όσους αποτελούν μέλος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ μας μηχανής αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων. Και βέβαια εκεί η αντίδραση του ΣΕΔΗ δεν ήταν η αναμενόμενη μη καλύπτοντας ένα 30% των υπαλλήλων που δουλεύουν για τρεις για να καλύψουν όσους έχουν μειωμένη απόδοση. Η διαχρονική αυτή αδικία και το φιλότιμο κάποιων υπαλλήλων διατηρεί τις δομές αλλιώς θα είχαν βουλιάξει τα πάντα αφού καμία διοίκηση έως σήμερα δεν επιβράβευσε τους εργατικούς δημοτικούς υπαλλήλους αλλά τους έριξε όλους στο ίδιο ΤΣΟΥΒΑΛΙ. Πράγμα που δεν θα κάνουμε ΠΟΤΕ εμείς γνωρίζοντας πως κάποιοι από αυτούς εάν δούλευαν στον ιδιωτικό τομέα σήμερα θα ήταν περισσότερο πλούσιοι και σίγουρα καλύτερα αμειβόμενοι και δεν θα είχαν ανάγκη να κάνουν καν υπερωρίες γιατί αυτοί το ωράριό τους το δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και παράγουν "σέρνοντας" στην πλάτη τους και τους ράθυμους! Και στον ιδιωτικό τομέα συμβαίνει αυτό αλλά εκεί το κόστος το πληρώνει ο ΙΔΙΩΤΗΣ και την χρεοκοπία της επιχείρησής του την χρεώνεται αυτός εκτός και έχει μπάρμπα στην Κορώνη και παλιότερα τον έσωζαν οι Ελληνικές τράπεζες! 






Το παραμύθι των εθελοντικών ομάδων που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι εάν δεν μετατραπούν σε επαγγελματικές ΜΚΟ είναι κάτι που με τον νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη θα λάβει ΤΕΛΟΣ αφού προφανέστατα και ο εν λόγω δεν έχει πολιτικό κόστος και ήδη λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πονάνε. 

Είναι περισσότερο φιλικός με τους δημοσιογράφους και έχει δώσει ήδη στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ τα τεράστια χρηματικά ποσά που δίδονται από το υπουργείο του και δεν θα αφήσει όπως ο προκάτοχός του να ΚΑΕΙ όλη η Εύβοια για να έχουν κάποιοι με κάτι να ασχολούνται με ή χωρίς οικονομικό όφελος! 

Πουθενά στα προηγμένα κράτη δεν δρουν ως ΚΥΡΙΑ ομάδα κρούσης άνθρωποι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανεκπαίδευτοι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ και ας μην έχει ουδείς αμφιβολία πως από την σελίδα της Πολιτικής Προστασίας θα πέσουν πολλές εθελοντικές ομάδες και "μαγαζάκια" που τάχα μοιράζουν και πιστοποιήσεις για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ κρίσεων , φυσικά με σεμινάρια που πληρώνει οιοσδήποτε αφελής θεωρεί πως με μερικά μαθήματα θα μετατραπεί σε επαγγελματία και ΚΟΜΑΝΤΟ! 

Δυστυχώς για τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη το όνομά του θα παίξει ξανά με αρνητικό τρόπο για πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφέρεια με εθελοντικές ομάδες που χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας με τρόπους που έχουν φτάσει και στα αυτιά των αρμόδιων υπουργών που ΕΧΟΥΝ την κύρια και αποκλειστική ΕΥΘΥΝΗ διαχείρισης των έκτακτων αναγκών για να μην ξαναδούμε τα ΧΑΛΙΑ που με πέντε πόντους ΧΙΟΝΙ νέκρωσαν τα πάντα. 

Σας γράφουμε από τώρα για να το γνωρίζετε πως το κόμμα της ΝΔ θα έχει για την Περιφέρεια Αττικής άλλη επιλογή εάν επιμείνει ο κος Πατούλης να είναι ξανά υποψήφιος ακόμα και εάν ο ίδιος μας πει και πάλι πως πάει για δήμαρχος Αθηναίων! 

Ό,τι έπιασε το μακρινό 2019 δεν θα του βγει το 2023 κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά και συνεργάτες του που ήδη έχουν κάνει τα κουμάντα τους. 

Αυτά προς το παρόν και μην πέφτετε από τα σύννεφα με την κα. Ρούλα Πισπιρίγκου πείτε και ένα μπράβο στους δημοσιογράφους που ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ την υπόθεση όπως και χιλιάδες άλλες γιατί ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δεν υπάρχει! 

ΥΓ: Μην τρελαθούμε λοιπόν πως ο δήμος δεν έχει να πληρώσει τους 18 εθελοντές που στην ουσία ενεργούν , και μην τρελαθούμε επειδή κάποιοι δεν μας γουστάρουν και παραβιάσουμε κάθε άρθρο του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα για να σας αποδείξουμε σε εσάς τους αφελείς πως ΜΚΟ όπως το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ έχουν προϋπολογισμούς που θα τους ζήλευε και πολυεθνική εταιρία. Για να μην επεκταθούμε ως συντηρητικοί πολίτες που είμαστε ( δυστυχώς το έχουν κάνει άλλοι κατσαπλιάδες) στη ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ελλαδικής Εκκλησίας που είναι η μόνη που τους πείραξε επειδή όσα προσφέρουν ΟΛΕΣ οι άλλες ΜΚΟ μαζί το κάνει ΜΟΝΗ της κάθε χρόνο και το διαφημίζει ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Για εμάς λάθος γιατί έτσι δημιουργείτε η αίσθηση σε μη πιστούς πως η δράση της είναι ευκαιριακή μικρή θεωρώντας προφανώς έναν οργανισμό αντίστοιχο με άλλα "μαγαζάκια" του χώρου που κάποια έκλεισαν επί κυβερνήσεως Σαμαρά- Βενιζέλου και άλλα ξανάνοιξαν για να μας θυμίσουν πως οι κρίσεις για κάποιους είναι "χρυσές" ευκαιρίες! Εμείς δεν θίξαμε όσους θέλουν να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους βοηθώντας το κοινωνικό σύνολο αλλά δεν είμαστε και τίποτα αφελείς να πιστεύουμε στους επαναστάτες τύπου Τράγκα που πριν δαγκώσουν χιλιάδες συναδέλφους μας σας πούλαγαν αντιμνημόνια , αντιεμβόλια και άλλα τόσα γραφικά. Κάποιοι σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και την ώρα της κρίσης ρίχνουν τις ευθύνες στις πλάτες των "κακόμοιρων". Έχουν μάλιστα το θράσος να τα βάζουν και με υπαλλήλους του δήμου πως δεν είναι επαρκείς την στιγμή που οι ίδιοι τους διατηρούν στις θέσεις τους. Εάν θεωρείτε πως δεν υπάρχει λύση ρωτήστε τον δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη και "τραβηχτείτε" και σε κανένα δικαστήριο υπέρ του κοινωνικού συνόλου και όχι υπέρ ανεδαφικών αιτημάτων που βουλιάζουν όλες και όλους εμάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...