ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Στέκι" πολιτικών συζητήσεων το Cafe Davinci του συνδημότη μας Κανέλλου Κωτσιόπουλου (UPDATE)

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

"Στέκι" πολιτικών συζητήσεων το Cafe Davinci του συνδημότη μας Κανέλλου Κωτσιόπουλου (UPDATE)

 

Μετά την μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου το μαγαζί  του συνδημότη μας κ.  Κανέλλου Κωτσιόπουλου μετατράπηκε σε κέντρο συνάντησης δημοτικών συμβούλων από τρεις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις. 

Θέμα έγινε στα τοπικά ΜΜΕ η συνάντηση σε καλό κλίμα στελεχών των δύο κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" & " Η πόλη που θέλω" για την οποία διαβάσατε σχετικά ρεπορτάζ στα τοπικά ΜΜΕ που "ξέχασαν" να σας αναφέρουν τον τόπο συνάντησης που ήταν το "Cafe Davinci" . 

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πως εκτός από τους επικεφαλής των δύο δημοτικών παρατάξεων το μαγαζί επισκέφθηκαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Στάθης Ψυρρόπουλος μαζί με στελέχη της δημοτικής του παράταξης καθώς και την γραμματέα της παράταξης κ. Καπίρη. 


Αλλά το "κερασάκι στην τούρτα"  ήταν η παρουσία στον χώρο του επί 16 χρόνια δημάρχου της πόλης μας κ. Θεόδωρου Γεωργάκη , με τον αδελφό του Αντιδήμαρχο τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Ηλιούπολης  κ. Σταύρο Γεωργάκη. 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κος Κανέλλος Κωτσιόπουλος κοιτάει πρωτίστως να είναι επαγγελματίας και συνεπής με όλους τους πελάτες τους,  και να φεύγουν ικανοποιημένοι έχοντας δημιουργήσει έναν ευχάριστο χώρο με προσιτές τιμές για όλους,  και φυσικά δεν ενδιαφέρεται να βγάλει selfi με τους "επώνυμους" πελάτες, και έτσι από τις αναρτήσεις στα social media μάθατε μόνο το μισό ρεπορτάζ , αφού "είδηση" έγινε μόνο η φιλική συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής των δύο  κεντροδεξιών παρατάξεων, των δημοτικών  συμβούλων και στελεχών τους. 


Ευελπιστούμε η συνάντηση των κεντροδεξιών στελεχών να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα για τους κεντροδεξιούς της πόλης που έχουν βαρεθεί τις πολλές υποψηφιότητες και όσον αφορά τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο θεωρούμε πως με τις κινήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα κινείται προς την σωστή κατεύθυνση ,για να ανασυγκροτήσει την παράταξη που βγήκε πρώτη σε ψήφους στις κάλπες του 2019. 

Για τον επί 16 χρόνια δήμαρχο της πόλης μας κ. Θεόδωρο Γεωργάκη δεν έχουμε και πολλά να πούμε τα λένε όλα οι τέσσερις τετραετίες που πέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. 

Για τον συνονόματό μου κ. Σταύρο  Γεωργάκη ,είναι ένα πρόσωπο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κάλπες του 2023, και φυσικά όλες και όλοι που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας το έχουν αντιληφθεί. 

Το ρεπορτάζ μας τελειώνει εδώ και ήμασταν άτυχοι που δεν επισκεφθήκαμε την ημέρα αυτή ,τον συγκεκριμένο χώρο που είναι ψηλά στις προτιμήσεις μας, στην πόλη γιατί θα σας είχαμε και περισσότερες φωτογραφίες με όλους που παραβρέθηκαν εκεί,  και φυσικά αποκαλυπτικό όπως πάντα ρεπορτάζ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: