ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γεμάτη αυθαιρεσίες η πόλη μας με ευθύνη κυρίως των δημοτών μας

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Γεμάτη αυθαιρεσίες η πόλη μας με ευθύνη κυρίως των δημοτών μας


Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει όπου θέλει στο πνεύμα του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή , που έμπαινε σε ιδιωτικές περιουσίες και έκανε κατάληψη. 

Την περίοδο αυτή τις "καταλήψεις" τις κάνουν ιδιώτες σε κοινόχρηστους χώρους και αυτή είναι η δική μας απάντηση στο ερώτημά της κα Τσατσούλη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με το  ποιος κάνει κουμάντο σε αυτό τον δήμο. 

Με αφορμή κατάληψη πεζοδρομίου από επιχείρηση της πόλης μας λες και όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις δεν κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο! 

Εάν θέλει να μάθει και ποιος κάνει ΚΟΥΜΑΝΤΟ στην χώρα,  να της το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ πως κάνουν οι δανειστές μας,  και όσοι με τον στρατό τους-μας  (ΝΑΤΟ)  εγγυώνται την εδαφική μας ακεραιότητα. 

Και βέβαια οι κόντρες Χατζηδάκη - Αραμπατζή θα ήταν εποικοδομητικές εάν η παράταξη του κ. Αραμπατζή είχε την δυνατότητα να κινητοποιεί τους δημότες μας όπως κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης όταν θίγονται τα συμφέροντα των κομμουνιστών της πόλης μας ή όταν θεωρούν πως το "πάρτι" τους δεν έχει ακόμη τελειώσει. 

Δεν ανεβάζουμε , ούτε το βίντεο του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου που καταδεικνύει πως για την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που εμφανίζουν πολλοί συνδημότες μας υπεύθυνοι είναι πρωτίστως επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων που θεωρούν πως φωνασκώντας και δημιουργώντας εντάσεις θα φοβίσουν εκείνους που έχουν ΨΗΦΙΣΤΕΙ για να διοικήσουν τον δήμο,  και όχι βέβαια για να ακούνε την ΑΠΟΨΗ και κυρίως να την υιοθετούν ,  κάθε λογής ΦΑΣΙΣΤΑ. 

Για τις λαϊκές αγορές αργά ξύπνησαν οι δημοτικές παρατάξεις της κεντροδεξιάς και βέβαια δεν έβγαλαν ούτε μισή ανακοίνωση για τους πωλητές λαϊκών αγορών υποψηφίους της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ οργάνωσης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που χορηγούν και το κοινωνικό μας παντοπωλείο και ο ΛΟΓΟΣ είναι πως οι δημοτικές τους παρατάξεις εκθρέφουν εδώ και ΚΑΙΡΟ το "αυγό του φιδιού" που στο τέλος θα στηρίξει όπως συμβαίνει και έως σήμερα τον εκάστοτε δήμαρχο προκειμένου να συντηρήσει τα προνόμια ενός κλάδου που με το νέο νομοσχέδιο της ΝΔ σε πέντε χρόνια από σήμερα "πεθαίνει".  

Στο δημοτικό συμβούλιο παρόντες και ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,  θεωρώντας προφανώς πως η Αστική μας  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  είναι υποχρεωμένοι να τους ανέχεται να την υβρίζουν. 

Όποιος νομίζει πως αδικείται , ας καταφύγει στην Αστική μας Δικαιοσύνη εάν ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ΝΟΜΙΜΟ ,  ας μην αναζητούν νέους "Παπαδόπουλους" , η παρουσία τους στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν παντελώς ΕΜΕΤΙΚΗ!

Και η ανοχή του προεδρείου που δεν τους απέβαλλε καταδεικνύει την δημοκρατικότητά του σε κάθε φασιστική αντίληψη που ειπώθηκε εκεί αφού κάποιοι έχουν ακόμα την ΦΑΝΤΑΣΙΑ πως εκπροσωπούν πλειοψηφίες ενώ είναι εκπρόσωποι καθαρά ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΩΝ μειονοτήτων! 

Το μόνο θετικό είναι πως ελάχιστοι παρακολούθησαν το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο,  που ο μόνος που έλειπε να μας μιλήσει για το "καλό" της πόλης ήταν ο Κασιδιάρης ή οι δεκάδες ευτυχώς μπράβοι που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή , για να μας εξηγήσουν το θεάρεστο έργο που επιτέλεσαν για δεκαετίες στη χώρα μας. 

Ας το καταλάβουν καλά όλοι οι εναπομείναντες πως θα έχουν την "τύχη" του Δημήτρη Μάλαμα , αφού η  Ελλάδα άλλαξε σελίδα , δεν υπάρχει χώρος για "μικρομεσαίους" και ψευτογκάστερς με την ανοχή διεφθαρμένων ενστόλων. 

Η χώρα θα "καθαρίσει" με την βοήθεια των συμμάχων μας,  δεν είναι ανεκτές συμμορίες που έφτασαν να πουλούν οπλισμό μέχρι και σε τζιχαντιστές,  ενώ οι σχέσεις τους με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ τρομοκρατία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής από  τις δηλώσεις του εγκληματία Στεφανάκου. 

Ξεμπερδέψαμε μια για πάντα από αυτούς,  και τα πεζοδρόμια θα γεμίσουν και με άλλα τέτοια σκουπίδια,  των οποίων οι εκτελεστές δεν θα οδηγηθούν ΠΟΤΕ ενώπιον καμίας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ αφού "κοινωνικό έργο" κάνουν, σε απλά αμερικανικά  απαλλάσσουν την χώρα μας από κλέφτες και "αρματολούς"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: