ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αυτή είναι η πραγματική εικόνα από τις "δράσεις" της δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα από τις "δράσεις" της δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης

 

Μπορεί ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατηζδάκης να έχει μείνει ευχαριστημένος από τις δράσεις της δημοτικής αστυνομίας όπως δήλωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο διαφωνώντας ΜΟΝΟ για την αύξηση του ύψους του προστίμου στις κλήσεις που γράφονται και πρότεινε ο κος Κόκλας ,  αλλά προφανέστατα και δεν έχει οπτική επαφή ή του μεταφέρουν λάθος για το τι συμβαίνει με τις "καταλήψεις" πεζοδρομίων στην πόλη μας. 

Ώρα 9:40 το πρωί και τα πεζοδρόμια στη Λεωφόρο Ε. Βενιζέλου ( Κατεχάκη) στο ύψος 101 & 99 είναι σε αυτή την κατάσταση που βλέπετε , και δεν θα αλλάξει και κάτι όσο κάποιοι έχουν το νου τους στο να κυνηγούν τον "ξυπόλητο" για να χορεύει ο "παπουτσωμένος" 





Για το θέμα του κυκλοφοριακού στην πόλη μας ενόψει και των έργων στο Ελληνικό που θα έπρεπε να είχαν τελειώσει αλλά ακόμα δεν έχουν καν ολοκληρώσει ούτε το πρώτο τους στάδιο η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης που θα φτιαχτεί θα λύσει εν μέρει το πρόβλημα..

Η λύση για εμάς θα ήταν περιφερειακός στον Υμηττό για να μην διχοτομείτε η πόλη μας στα δύο αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους έχουν ταχθεί στο να "φυλάνε" το φαλακρό δάσος για να έχουν "δουλειές" που όσοι είναι αφελείς θεωρούν πως γίνονται ΠΑΝΤΑ με γνώμονα το "καλό" της πόλης. 

Όλα τα φορτηγά μέσα από την πόλη μας θα περνάνε, ακόμα και όταν γίνει η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης ,ας το κατανοήσουν καλά όσοι σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ,και ζητάνε μάλιστα η σήραγγα να μην έχει και ΔΙΟΔΙΑ!



Δηλαδή με λίγα λόγια σας λένε ,πως το χρεοκοπημένο ελληνικό κράτος θα φορτωθεί ένα ακόμα κόστος συντήρησης για να καταλήξει η σήραγγα Ηλιούπολης, όπως και όλες οι οδοί , λεωφόροι κ.ο.κ  που είναι ακόμα υπό την εποπτεία και την συντήρηση του ελληνικού κράτους. 

Λεφτά δεν υπάρχουν, και όσοι τα "πετάνε" στο δήμο για ενοίκια άχρηστων δομών και για φρου-φρου και αρώματα, απλώς υπονομεύουν οικονομικά το μέλλον των παιδιών σας. 

Η χώρα μας βρίσκεται για ακόμα μια φορά στη δίνη μιας νέας οικονομικής κρίσης ,λιγότερο επικίνδυνης αυτή την φορά ,επειδή ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία όλα τα κράτη της Ε.Ε και όχι μόνο ,με την διαφορά πως εμείς έχουμε ήδη στην πλάτη μας ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ εξωτερικό χρέος  και δεν μας παίρνει για ακόμα μερικά δισ ευρώ ΔΑΝΕΙΚΑ και ΑΓΥΡΙΣΤΑ. 

Οι δανειστές άλλωστε για 99 χρόνια επειδή έτσι αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν όλη την ΑΚΙΝΗΤΗ περιουσία του κράτους στην ΕΤΑΔ , και εκεί ως γνωστόν κουμάντο δεν κάνουμε μόνο εμείς αλλά και όσοι μας δάνεισαν και έχουν ως "εγγύηση",  αυτά που κάποιοι πλέον χωρίς ΑΙΔΩ διεκδικούν. Να τα δώσει θέλουν το κράτος στον δήμο μας , για να ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ αφού ο δήμος μας άλλωστε όπως και αρκετοί  δήμοι αντί να αναζητήσουν έσοδα και αξιοποίηση της περιουσίας που έχουν την παραχωρούν για ψηφοθηρικούς λόγους σε ιδιώτες σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ , και σε πολλές περιπτώσεις και ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ όπως έχουμε αναδείξει για τον δικό μας ΔΗΜΟ πολλές φορές μέσα από αυτό εδώ το ιστολόγιο.  

Γιατί όλες και όλοι έχουν καταλάβει πλέον  και στην Ε.Ε, πως τα λεφτά που μας δάνεισαν δεν θα τα πάρουν πίσω ΠΟΤΕ, ενώ ακόμα και εάν πουλήσουμε όλον τον πλούτο της χώρας μας δεν ξεχρεώνουμε! Η εμμονή και αυτής της κυβέρνησης να διώξει το ΔΝΤ από το πρόγραμμα ( ξεχρεώνοντας πλήρως τα λίγα χρήματα που έχει βάλει) θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε νέες περιπέτειες. Γιατί θέλουν όλοι να το διώξουν θα σας εξηγήσουμε σε άλλη μας ανάρτηση. 

Για αυτό για εμάς είναι σημαντικό να μην σπαταλάει η οιαδήποτε διοίκηση , χρήματα σε δομές που δεν προσφέρουν. Υπάρχει ο ιδιώτης που μπορεί να χορηγήσει για να διαφημιστεί δράσεις που θα είναι επωφελείς για το κοινωνικό σύνολο , και θα έχουν κυρίως αποτέλεσμα . Και όλα αυτά γίνονται με σχεδιασμό όχι στην τύχη και ό,τι κάτσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: