ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εμετικό ρεπορτάζ κεντροαριστερής τριμηνιαίας τοπικής εφημερίδας θεωρεί πως το 35% της ΝΔ το εκφράζουν Αραμπατζής & Ευσταθίου

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Εμετικό ρεπορτάζ κεντροαριστερής τριμηνιαίας τοπικής εφημερίδας θεωρεί πως το 35% της ΝΔ το εκφράζουν Αραμπατζής & Ευσταθίου

 


Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019 και η ΝΔ είναι με 35% πρώτη πολιτική δύναμη στην Ηλιούπολη. Μερικούς μήνες πριν οι δύο "κεντροδεξιές" παρατάξεις της πόλης (για τα εισαγωγικά θα σας τα εξηγήσουμε για όσους δεν μας διαβάζετε καθημερινά) "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" & "Η πόλη που θέλω" συγκέντρωσαν και οι δύο μαζί κάτι λιγότερο από 25%. 

Συγκεκριμένα η δημοτική παράταξη " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" συγκέντρωσε ένα 14,54% και μόλις 5.361 ψήφους και η παράταξη "Η πόλη που θέλω" ένα 10,18% και μόλις 3.753 ψήφους. 

Επομένως πρώτο συμπέρασμα που εξάγει ο οιοσδήποτε Νεοδημοκράτης είναι πως απώλεσαν 4.416 ψήφους μόνο από τη ΝΔ ενώ ανάμεσα στα στελέχη που κατέβασαν ως υποψήφιους υπήρχαν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την άκρα ΔΕΞΙΑ ( που βγαίνουν έως και σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βρίζουν υπουργούς της κυβέρνησης ) και βέβαια και συνδημότες μας από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ δηλαδή κεντροαριστερούς. 

Θεμιτό εάν θες να διευρύνεις την εκλογική σου βάση αλλά αυτοί δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τις ψήφους της ΝΔ! 

Το εμετικό ρεπορτάζ παραφράζει τον πρώην δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννης Αναγνώστου που όντως νιώθει ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ για την επιλογή του στον δεύτερο γύρο αφού επικράτησε και ο συντάκτης του κειμένου ξεχνάει να μας πει τι ψήφισαν οι οπαδοί των δύο αυτών παρατάξεων που αφέθηκαν να πάνε κατά συνείδηση στις κάλπες του δεύτερου γύρου! 

Σε αυτή την πόλη δεν έπαθαν όλες και όλοι οι κεντροδεξιοί ΑΜΝΗΣΙΑ και γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι τι,  για να έρθει μια εφημερίδα που έτσι και αλλιώς στηρίζετε από συλλόγους που ανήκουν στον χώρο της κεντροαριστεράς να μας πει πως την έπιασε ο πόνος για την ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ της πόλης. 

Ας ασχοληθούν με τους διαφημιζόμενους τους από τους οποίους ΟΥΔΕΙΣ διαφημίζει και προβάλει το έργο της κυβέρνησης της ΝΔ στην πόλη μας είναι απλοί κεντροαριστεροί ή κάποιοι αφελείς κεντροδεξιοί που θεωρούν πως θα πάρουν και χρίσμα από τη ΝΔ ενώ έλιωσαν τις σόλες των παπουτσιών τους σε πορείες έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία και για δεκαετίες μας έπρηζαν μιλώντας μας για τον μεγάλο "ηγέτη" Ανδρέα Παπανδρέου που θα έδιωχνε τις βάσεις του ΘΑΝΑΤΟΥ! 

Τις αμερικανικές βάσεις δηλαδή των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ που εξασφαλίζουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. 

Και βέβαια δεν θα γράφαμε καν αυτή την ανάρτηση , και δεν θα σχολιάζαμε τίποτα εάν κάποιοι δεν επιχειρούσαν για ακόμη μια φορά να σας πουλήσουν αριστερό σανό προβάλλοντας όσους δεν υιοθετούν καμία θέση της σημερινής ΝΔ. 

Το μόνο που είναι ΝΟΣΗΡΟ και είναι αληθές στο ρεπορτάζ είναι πως ΟΛΟΙ δυστυχώς οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Η πόλη που θέλω" έχουν κοινή και αντίθετη θέση με αυτή της ΝΔ για το ΚΥΤ Υμηττού , για το νεκροταφείο στον Υμηττό, και για το θέμα του οδοφωτισμού αφού επικεντρώνονται στη Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης θεωρώντας και όχι στην ΟΥΣΙΑ. 

Κατηγορούν δηλαδή τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη πως ιδιωτικοποιεί τον οδοφωτισμό της πόλης την στιγμή που οι ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ παντού είναι το πλεονέκτημα της κυβέρνησης αυτής και ο μόνος τρόπος για να σωθεί η χώρα και να έρθει ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 

Εμείς πλέον δεν αναρωτιόμαστε γιατί έχασαν ένα 10% ή και παραπάνω αφού κάποιος κεντροαριστερός ή ακροδεξιός  θα ψήφισε τους ανάλογους υποψήφιους που κατέβασαν σε παρατάξεις όπου όλοι οι "καλοί" χωράνε. 

 Και αυτό συμβαίνει και στην παράταξη που διοικεί τον δήμο μας και στην μόνη που δεν συμβαίνει από τις "μεγάλες" είναι στην Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης εκεί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα πως πιστεύουν στον κομμουνισμό και καταδικάζουν τον καπιταλισμό χωρίς μεν αλλά ή αστερίσκους. 

Το ρεπορτάζ μας ενόχλησε και για τον λόγο πως εάν οι δύο επικεφαλής θεωρούν πως αυτοί κάνουν κουμάντο στην κεντροδεξιά της πόλης και θεωρούν ΛΟΓΙΚΟ πως δεν έχουν λόγο ΟΥΤΕ τα 500 και άτομα που ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές για την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης τότε οι ίδιοι ακόμα και να συνεννοηθούν μεταξύ τους δεν θα πείσουν και πάλι ούτε τους οπαδούς της ΝΔ να του στηρίξουν! 

Εμείς κεντροδεξιό ψηφίζουμε και θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε αλλά τίποτα κορόϊδα δεν είμαστε να δώσουμε πάλι την ΨΗΦΟ μας σε όσους τους βάλαμε στο δημοτικό συμβούλιο ως ΔΕΞΙΟΥΣ για να μας αναπαράγουν τις ασυναρτησίες των κομμουνιστών για το ΚΥΤ Υμηττού , για την αξιοποίηση - τσιμεντοποίησή του μέσω του νέου Προεδρικού Διατάγματος για την Προστασία και την Ανάπτυξη του μέσω της ΣΜΠΕ (Σχέδιο Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ και ο αρμόδιος υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης και προβλέπει έργα στον Υμηττό άρα και τσιμέντο για να μην έχουν αυταπάτες κάτι μ@λ@κες που θεωρούν πως θα κρατήσουν το δάσος φαλακρό για να βγάζουν μεροκάματα και είναι επίσης οδυνηρό πως ΔΗΜΟΣΙΑ ουδείς από τους δύο επικεφαλής των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ αυτών παρατάξεων δεν στηρίζει τις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που πραγματοποιούνται ( εάν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι) στον χώρο της υγείας και της Παιδείας εκτός και είναι αφελείς και θεωρούν πως οι ΣΔΙΤ δεν είναι στην ΟΥΣΙΑ το ενδιάμεσο μιας πλήρους παραχώρησης! 

Για να τελειώνουμε λοιπόν με το εμετικό ρεπορτάζ εάν όντως Αραμπατζής και Ευσταθίου θεωρούν τους εαυτούς τους πιο κεντροδεξιούς από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου , τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο ή τον πρόεδρο του Οίκου του Ναύτου και κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο ας το ξανασκεφθούν. 

Δεν μας έχει συνηθίσει παρά τις διαφορές μας ο μετριοπαθής κος Ευσταθίου σε τέτοιες απαξιωτικές αναφορές με όσους έτσι και αλλιώς συμπορεύθηκε στο παρελθόν αντίθετα θεωρούμε αμετροεπή και λαϊκιστή τον κ. Αραμπατζή και για την δική μας άποψη καριέρα θα έκανε ως πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της ΝΔ! 

Σε κάθε περίπτωση λόγο για το ποιος θα είναι κεντροδεξιός υποψήφιος της ΝΔ στις κάλπες του 2023 δεν μπορούν να μην έχουν όσοι ψηφίζουν αυτό το κόμμα , τουλάχιστον όσοι ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ και δεν κρύβονται πίσω από τα δήθεν πάνω από κόμματα και χρώματα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ . 

Γιατί εμείς όταν ακούμε για Συλλόγους υπεράνω κομμάτων λέμε οκ απατεώνας είναι και θέλει να τα αρπάξει από παντού. Το ίδιο και ακόμα χειρότερα λέμε και για ΜΜΕ χωρίς ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ στίγμα όχι η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ δεν είναι παρατηρητής ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ξεχωρίζει τον θύτη από το θύμα ΔΕΝ προβάλλει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ούτε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ και κρίνεται καθημερινά από τους πολλούς. 

Ακόμα και στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη κατάλαβαν πως ο Πούτιν είναι ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ,εδώ στα της πόλης ακόμα ψάχνουμε να βρούμε χώρους να στήσουμε αδριάντα σε κανέναν ! 

Στα άλλα θέματα της εφημερίδας συμφωνούμε ΜΟΝΟ στο ότι οι Suvless Is More είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά δεν χρειάζονταν να ήταν τόσο εμφανής η πραμάτειά τους, ώστε να γίνουν μόνο ΑΥΤΟΙ και όχι οι δεκάδες ΑΛΛΟΙ που πράττουν το ίδιο,  θέμα από τους μπολσεβίκους της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που ονειρεύονται ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ. 

Το θέμα βέβαια το έληξε η δημοτική αστυνομία της πόλης μας , και ο ίδιος ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης που ετοιμάζεται να ανέβει στην μπουλντόζα και να πάει να γκρεμίσει όταν τελικά τελεσιδηκήσει η υπόθεση τις σούβλες στο πεζοδρόμιο. Ενώ όπως ισχυρίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο έχουν ήδη ετοιμαστεί και τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα έτσι για να βοηθηθεί καλύτερα η επιχείρηση της πόλης που δεν μπαίνει σε κλίκες και συλλόγους που θα της πρόσφεραν "ασυλία". 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ιστολογίου μας η μπουλντόζα με την οποία ο δήμαρχος θα ισοπεδώσει τις σούβλες , θα είναι με την ίδια με αυτή που θα γκρεμίσει τις "αυθαίρετες" κατασκευές στον Προφήτη Ηλία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: