Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης άδειασε τον κ. Παναγιώτη Κόκλα που πρότεινε αύξηση προστίμων για τα παράνομα σταθμευμένα



Ευτυχώς ο δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης  δεν ήταν υπέρ του διπλασιασμού των προστίμων για παράνομη στάθμευση,  που πρότεινε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Κόκλας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο,  "αδειάζοντάς" τον,  ενώ για να "χρυσώσει το χάπι" μίλησε επαινετικά για τις δράσεις της! 

Δράσεις της δημοτικής αστυνομίας Ηλιούπολης που φυσικά εκτός που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα ,έχουν καταδείξει στους πάντες πως γίνονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Οι δικοί μας,  και οι δικοί τους . Οι "καλοί" επιχειρηματίες και οι "κακοί" επιχειρηματίες! 

Η πόλη έχει πληρώσει ακριβά τις δράσεις αυτές, και σίγουρα δεν θα "σωθεί" από όσους θεωρούν πως μπορεί να έχουν την ηθική στήριξη των συνδημοτών μας όσοι εφαρμόζουν παντελώς άδικες αποφάσεις. Και μπορεί η κα Τσατσούλη να είδε τις σούβλες στο πεζοδρόμιο , δεν είδε όμως και δεν βλέπει την σκανδαλώδη ΑΝΟΧΗ της δημοτικής αστυνομίας σε επιχειρηματίες φίλα προσκείμενους προς την διοίκηση. Γιατί προφανέστατα και η επιχείρηση η οποία στοχοποιήθηκε για λόγους που όλοι κατανοούμε, δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που αρνείται να δει και κυρίως να μας εξηγήσει η νυν δημοτική αρχή γιατί συμβαίνει. 

Όχι σε εμάς εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί συμβαίνει και ο μόνος τρόπος για να σταματήσει να συμβαίνει είναι να απομακρύνεται με την ΨΗΦΟ σας μια διοίκηση που θεωρεί πως κοροϊδεύει τους πολλούς αλλά στην ουσία πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε κάποιους αδαείς εθελοντές της. 

Γιατί εμείς δεν θεωρούμε πως όλες και όλοι οι εθελοντές δεν έχουν γνώση για το πόσα χρήματα μας ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ετησίως και βέβαια γνωρίζουν πάρα πολύ καλά μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές τους. 

Για τις δικές μας ας μην παίρνουν όρκο μπορούμε να γίνουμε και "χειρότεροι" δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό και κυρίως δεν θα λυπηθούμε όσους μας αποκαλούσαν φασιστική στήλη την ίδια στιγμή που δεν έβγαλαν κιχ ούτε για τις φωτογραφίες του Αντιδημάρχου με τον "τσεκουράτο" υπουργό αλλά ούτε και του δημάρχου μας με τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής που μάλλον τους "ενώνει" ο κοινός αντιμνημονιακός τους "αγώνας". Γιατί οκ μπορεί να είναι πρόεδρος ενός σωματείου πωλητών αγορών που συνεισφέρουν στο κοινωνικό μας παντοπωλείο ,αλλά έως εκεί! Εκτός και εάν ο αντιφασιστικός τους αγώνας περιορίζεται στην συνεργασία τους με τον κ. Στασινόπουλο που τέτοια μ@λ@κί@ δεν θα έκανε γιατί θέλει να έχει μέλλον και το μέλλον δεν θα είναι οι "Κασιδιάρηδες" που δεν θα έχουν καν το δικαίωμα να είναι επικεφαλής πολιτικού κόμματος στις κάλπες του 2023! 

Δεν μας άρεσε η αντίδραση του κ. Μανιάτη ,αλλά προφανέστατα η κάλυψη που του παρείχε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης δείχνει πως έχουν φτάσει και στα δικά του αυτιά ,όσα έτσι και αλλιώς θα πληροφορηθούν οι δημότες μας την ώρα της κάλπης . 

Γιατί οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ξεχνάμε εύκολα, και φυσικά δεν είμαστε από αυτούς που θέλουν να παραμείνει αυτή η κατάσταση, και θα "χτυπήσουμε" την ώρα που εμείς θεωρούμε κατάλληλη . 

Εκτός και μας προλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πράγμα που θα μας έβγαζε από την δυσάρεστη θέση να στεναχωρήσουμε έναν δραστήριο Αντιδήμαρχο που υπηρετεί μια παντελώς λανθασμένη πολιτική που μας κοστίζει ΧΡΥΣΑΦΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...