ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν υπάρχει σωτηρία ! Μιμητές του πρώην δήμαρχου Δημήτρη Κιντή διδάχθηκαν πολύ καλά και κάνουν καταλήψεις τάχα "δημοτικών" χώρων- Μπράβο στον συνδημότη μας που έκανε "κατάληψη" ή που διεκδίκησε κάτι που με συμβόλαια και τίτλους του ανήκει, για εμάς αδικείται που δεν κατεβαίνει για υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης!

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Δεν υπάρχει σωτηρία ! Μιμητές του πρώην δήμαρχου Δημήτρη Κιντή διδάχθηκαν πολύ καλά και κάνουν καταλήψεις τάχα "δημοτικών" χώρων- Μπράβο στον συνδημότη μας που έκανε "κατάληψη" ή που διεκδίκησε κάτι που με συμβόλαια και τίτλους του ανήκει, για εμάς αδικείται που δεν κατεβαίνει για υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης!

Μπράβο στον συνδημότη μας που δεν "μάσησε",  και εάν πραγματικά διαμόρφωσε τον χώρο,  του αξίζουν ΜΟΝΟ συγχαρητήρια. Όχι δηλαδή που θα έβαζε τα αμάξια του στον δρόμο για να  τον κυνηγάει η δημοτική αστυνομία.

Βέβαια δεν υιοθετούμε την καταγγελία της κυρίας , και δεν γνωρίζουμε εάν όντως ο χώρος ανήκει στον δήμο , αφού άλλωστε και πολλοί άλλοι χώροι δεν του ανήκουν , και έχουν καταληφθεί παράνομα επί δημαρχίας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα και Δημήτρη Κιντή. 

Άμα ο δήμος θέλει να φτιάξει πεζοδρόμιο σε ιδιωτική περιουσία οφείλει να αποζημιώσει τον ιδιώτη και βέβαια επειδή η δική μας γνώμη είναι πως πρώην δήμαρχοι έχουν κάνει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εμείς σανό φασιστών δεν τρώμε και θα σταθούμε και θα βοηθήσουμε όσους έχουν ΔΙΚΙΟ και όχι όσους έχουν "άκρες" με τον εκάστοτε αιρετό που έτσι και αλλιώς αποδεδειγμένα έχασε ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία που ας το καταλάβουν  κάποιοι βολεμένοι και ΚΛΕΦΤΕΣ χάθηκε για πάντα για τον δήμο μας ακριβώς επειδή ΠΟΤΕ δεν ήταν δική του. 

Όπως βέβαια και πολλά πάρκα αλλά και δήθεν αθλητικά κέντρα της πόλης μας,  ανήκουν στην ΕΤΑΔ και δεν κατανοούμε πως ο δήμος εισπράττει "ενοίκια" από ιδιωτικά σωματεία για χώρους που έχουν καταπατηθεί και αυτή την στιγμή μπορεί μόνο η ΕΤΑΔ να παραχωρήσει ή να μην παραχωρήσει σε κάποιον. 

Το θέμα θα λυθεί από την παρούσα κυβέρνηση όταν ανανεώσει την θητεία της γιατί την περίοδο αυτή δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με κατσαπλιάδες! 

Επειδή τους έπιασε ο πόνος για τα αυθαίρετα των συνδημοτών μας καλύτερα θα ήταν να ασχοληθούν με τα δικά τους "δημοτικά" ακίνητα και να μην ταλαιπωρούν ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ που έτσι και αλλιώς θα δικαιωθούν ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ έστω και μετά θάνατον! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: