ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • Συγκλονίστηκε η κοινωνία της Πάτρας για τα ΤΕΡΑΤΑ . Το θέμα για εμάς είναι πως μια σειρά από κρατικές δομές έδειξαν ανεπάρκεια. Ξεκινάμε από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Πάτρας που είχε επώνυμη καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από την μητέρα του αλλά οι επισκέψεις τους στο σπίτι της οικογένειας και το πόρισμα που συνέταξαν έβγαλαν λάδι τους γονείς! Μετά είχαμε εμπλοκή της ΜΚΟ "Χαμόγελο του Παιδιού" όπου και αυτοί δεν έβγαλαν άκρη. Μετά έχουμε τα γνωστά που έχετε διαβάσει με εισαγωγές σε κρατικά νοσοκομεία και ένα σωρό παραλείψεις από ιατροδικαστές έως ότου ένας Διευθυντής κλινικής φώναξε επιτέλους την αστυνομία. Αυτή χωρίς να έχει συνδρομή από την ΕΥΠ έως τώρα, τα πήγε μέτρια και το λέμε αυτό γιατί δεν μπορεί να χρειάζονται τρεις μήνες για να "σηκωθεί" ένας εκ των κατηγορουμένων για παιδοκτονία και φυσικά δεν μπορεί μετά και από αυτή την υπόθεση να μην αλλάξει κάτι σε σαθρές δομές που αφήνουν απροστάτευτα παιδιά. Όπου μπει η ΕΥΠ στο λύνει στο τέταρτο και αυτό το γνωρίζουν πολλοί ποινικοί που για δεκαετίες έντυναν την παραβατική τους δράση με μανδύα "ιδεολογίας". 

  • Τα show στα δημοτικά συμβούλια με την συμμετοχή συνδημοτών μας,  είναι η μεγαλύτερη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για αυτό το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ,  πως είμαστε τίγκα στους Φασίστες! 

  • Τελικά σε αυτή την πόλη όλες και όλοι βλέπουν πως δεν πάμε καλά αλλά οι περισσότεροι θέλουν απλώς αλλαγή προσώπων και όχι συνταγής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: