ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενεργοί Φασίστες στο δημοτικό συμβούλιο βάλλουν κατά των θεσμών θεωρώντας πως έχουμε ως δήμαρχο τον δοτό δήμαρχο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ενεργοί Φασίστες στο δημοτικό συμβούλιο βάλλουν κατά των θεσμών θεωρώντας πως έχουμε ως δήμαρχο τον δοτό δήμαρχο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα



Το πόσοι φασίστες μαζεύτηκαν σε ένα δημοτικό συμβούλιο με ευθύνη κυρίως των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης είναι κάτι που εμάς ως τοπικό ΜΜΕ μας δημιουργεί ΕΜΕΤΟ. 

Για την ουσία της υπόθεσης παρατάξεις που εκπαιδεύουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινου ή μαύρου χρώματος είναι όσες δεν αντιλαμβάνονται πως η Αστική Δημοκρατία έχει ΚΑΝΟΝΕΣ και πως την Αστική Δικαιοσύνη πλέον δεν μπορούν να την ποδηγετήσουν πολιτικοί νάνοι όπως ο κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής ή ο δοτός δήμαρχος Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας που ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ιδιωτικές εκτάσεις όχι για το συμφέρον των πολλών αλλά για να χτίσουν πολιτικές καριέρες. 



Ο πρώτος το κατάφερε , ο δεύτερος δεν τα κατάφερε αφού προφανέστατα και ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ φασισμός στην πόλη είχε περισσότερους οπαδούς για όλη την ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 1980. 

Ο Γιώργος Σόφης για εμάς ΣΩΣΤΟΣ παρόλο που ανήκει σε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ το χαίρεται και εμείς χαιρόμαστε ανθρώπους σαν τον δάσκαλο Σόφη που μπορεί εμάς να μην μας πηγαίνουν αλλά εμάς θα μας λείψει γιατί ούτε και εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ να τα έχουμε ΚΑΛΑ με τον ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ σε καμία ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ο κλέφτης είναι πιο ειλικρινής για εμάς και πιο έντιμος! 



Μπράβο στον κ. Σταυρόπουλο τον "παραβάτη",  εμείς ως τοπικό ΜΜΕ με αυτόν είμαστε και βλέπουμε τους άλλους όχι μόνο παραβάτες αλλά και .... Και βέβαια ευελπιστούμε πως το θέμα της οδού Πιερίων θα πρέπει να λυθεί από τεχνοκράτες και όχι από όσους επιχειρούν για ακόμα μια φορά να ρίξει τους δημότες μας για το υποτιθέμενο "κοινό" καλό! 

Για τα έργα και της ημέρας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ θα έχουμε συνέχεια δεν θα τους αφήσουμε να μας κουνάνε το δάχτυλο και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ τουλάχιστον στην μορφή που είναι σήμερα. 

Κοστίζουν πολλά , προσφέρουν λίγα , και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλούνται  να επιλύσουν. 

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ηλιούπολης φταίει για το σημερινό χάλι δεν αναμένουμε ΤΙΠΟΤΑ καλό από αυτούς που υπηρετούν σε αυτή όπως φυσικά δεν περιμένουμε ΚΑΛΟ και από κανέναν που προσπαθεί να "ευνοήσει" το κράτος  (μάλλον τους εαυτούς τους) εις βάρος του οιοδήποτε ιδιώτη τάχα για ένα "κοινό" καλό που δεν είναι ΚΑΛΟ για όλες και όλους ας το καταλάβουν καλά ΟΛΟΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: