ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το σχόλιο του Georgios Sarantis που δεν γνωρίζουμε , απαντά στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων βλέπουν το δένδρο και χάνουν το ΔΑΣΟΣ! - Και το "δάσος" είναι πως μας δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλούνται να επιλύσουν !

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Το σχόλιο του Georgios Sarantis που δεν γνωρίζουμε , απαντά στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων βλέπουν το δένδρο και χάνουν το ΔΑΣΟΣ! - Και το "δάσος" είναι πως μας δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλούνται να επιλύσουν !



Η δημοτική αρχή δεν έχει καμία διάθεση να ενσκήψει και να επιλύσει χρόνια προβλήματα παρά μόνο επιχειρεί να τα διαχειριστεί επικοινωνιακά, ρίχνοντας την αποκλειστική ευθύνη σε αυτούς που αντικειμενικά στερούνται μέσων ανάδειξης των δυσχερειών που υφίστανται και αντιμετωπίζουν και μιλώ για τους μεμονωμένους, ανώνυμους και αφανείς πολίτες που ο ένας θα κοντοσταθεί στη λαϊκή και θα επιστρέψει με πρόστιμο, ο άλλος θα στριμωχτεί στην ασφυκτική (και ξεχασμένη κατά τα άλλα από θεό και δήμο) γειτονιά του και θα ξυπνήσει με πρόστιμο κλπ.
Η ρητορική σας, στοχοποιεί συλλήβδην και άκριτα κόσμο, θρέφει τον κοινωνικό αυτοματισμό και φυσικά επιβεβαιώνει τη διαφαινόμενη απροθυμία ουσιαστικής προσφοράς. Η "λογική" της "αγοράς" θέσης στάθμευσης θα μπορούσε να έχει μια βάση και να αφορά για παράδειγμα τα φορτηγά των εταιρειών που εφοδιάζουν super markets ας πούμε και τα οποία δημιουργούν πραγματικά τεράστιο πρόβλημα στην Αγία Μαρίνα, στον Σκλαβενίτη και αλλού. 

Αλλά εκεί δεν επιχειρείται ποτέ, χρόνια τώρα καμία ουσιαστική "σύγκρουση". Τα υπόλοιπα περί σκλήρυνσης των ποινών για το "έγκλημα" στάσης δίπλα στη λαϊκή, εκφεύγουν του ουσιώδους. Στην εποχή που διανύουμε, είναι προσβλητικό για τον απλό κόσμο να του λέει κάποιος πως με 40 ευρώ "αγοράζει" θέση. Αν διέθετε αυτή την ευχέρεια, δεν θα ψώνιζε καν στη λαϊκή. 

Η ρητορική αυτή δεν λύνει τίποτα και οι πολίτες δεν είναι ούτε "ποινικοί" ούτε κακόβουλοι για να την υφίστανται και να την αποδέχονται. Κάθε ένας που ζει και αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα βγάζει ξεκάθαρα συμπεράσματα. Οι υπόλοιποι απλά χειροκροτούν άκριτα και καιροφυλακτούν να επιτεθούν και να διαβάλλουν όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική μιας και αυτός ο ρόλος τους έχει ανατεθεί και τον έχουν ενσωματώσει.

Georgios Sarantis 





ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ούτε τον γνωρίζουμε τον κύριο , ούτε καν ο ίδιος είναι αναγνώστης μας.  Θα μας θεωρεί , όπως και αρκετοί άλλοι μέρος του "προβλήματος" αφού φυσικά και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ πονάνε ,και το δικό μας ρεπορτάζ φυσικά και "ματώνει" όσους ακόμη και τώρα δεν έχουν το θάρρος να σας αποκαλύψουν πόσα ενοίκια έχουν δώσει έως σήμερα για να "φιλοξενήσουν" με τα δικά σας χρήματα την ΚΥΨΕΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ,και τα γραφεία μόλις 8-9 δημοτικών υπαλλήλων της δημοτικής μας αστυνομίας. Και βέβαια και για εμάς εάν θέλουν πραγματικά να κάνουν έργο και όχι φθηνό επικοινωνιακό show , θα έπρεπε επιβάλλουν κυρώσεις σε όλες τις επιχειρήσεις που φορτοεκφορτώνουν όλο το 24ωρο και όχι μόλις σε 7 "άτυχους" για να μας φέρουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό διατηρώντας τα προνόμια της Σοβιετίας! 

Ο επιχειρηματίας για εμάς τους καπιταλιστές δεν είναι είδος προς εξαφάνιση, και δεν χρειάζεται ο "μικρός" ειδική αντιμετώπιση έναντι του μεγάλου! Εδώ έχουμε να κάνουμε με "προστάτες" των δικών μας, και θα έχουν  απέναντι όχι μόνο τους 7 επιχειρηματίες αλλά και μια τοπική κοινωνία που δεν θα εκπαιδευτεί ποτέ, και δεν θα υποκύψει σε λογικές που ουδεμία σχέση έχουν με την Αστική μας Δημοκρατία. 

Ας κάνουν ό,τι μπορούν , και ας ξοδέψουν όσα θέλουν, αλλά να υποκρίνονται τάχα τους "πέσαμε από τα σύννεφα" εμείς ως τοπικό ΜΜΕ ακόμα και χωρίς την "στάμπα" που θέλουν οι διάφοροι Μπογιόπουλοι της πόλης να έχεις για να γίνεις "Πράβντα" και στην ουσία ανελεύθερος άνθρωπος δεν θα μας την βάλουν. 

Ας πουν ό,τι θέλουν για εμάς , ας βγάλουν τους "εθελοντές" τους να βάλλουν εναντίον μας ,εμείς στο "πάρτι" δεν θα συμμετάσχουμε γιατί είναι πέρα από κάθε λογική και δεν είμαστε και τίποτα κομμουνιστές να βλέπουμε μόνο τις "σούβλες" του ενός επιχειρηματία  με "βαρύ" παρελθόν ,  και να χαϊδεύουμε τον κάθε υμνητή δικτάτορα ζώντας σε καπιταλιστικούς παραδείσους χωρίς εισαγωγικά γιατί οι δικοί τους ήταν ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Ας γράψουν κλήσεις πρώτα για τις εμφανείς πολεοδομικές παραβάσεις του δήμου μας πριν κατηγορήσουν τους δημότες μας για καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων,  ας κοιτάξουν πρώτα την νομιμότητα των γραφείων τους, του "αθλητικού κέντρου στο Χαλικάκι" , τις εμφανείς πολεοδομικές παραβάσεις στο δημοτικό αναψυκτήριο "Δημήτρης Κιντής" και βέβαια ας ανακαλύψουν ποιος τους "έκλεψε" από το πάρκιν του δήμου και διέλυσε τον χώρο εκφόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων γιατί προφανέστατα και εάν ήταν ιδιώτης δεν θα πάθαινε τέτοια ζημιά. 

Δεν τους αφορά όμως γιατί την ζημιά την πληρώνει το Ελληνικό Κράτος όπως και την αφέλεια του να εκχωρεί αρμοδιότητες σε μια τοπική αυτοδιοίκηση που βαρύνεται περισσότερο από οιαδήποτε άλλο κρατικό φορέα για την χρεοκοπία της χώρας μας. 

Αυτοί που έσκουζαν για τον μεγάλο περίπατο χάνουν καθημερινά δεκάδες ευρώ από "φθορές" που είναι βέβαια πως δεν τις προκαλούν πιτσιρίκια γιατί και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να τις προκαλέσουν. 

Διαβάστε επίσης:

Και δείτε και το βίντεο για να μην μας πρήζετε πως τάχα δεν "άδειασε" ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης ,  τον Αντιδήμαρχο του  Κόκλα,  αφού όπως θα ακούσετε συμφώνησε με τον κ. Μανιάτη πως η άνοδος του χρηματικού προστίμου στις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας  είναι μια "λύση" που δεν προχωράει πουθενά στον δυτικό κόσμο , και εμείς Ρωσία αλά Πούτιν δεν θα γίνουμε. 
Οι Ρώσοι  που τον ψήφισαν ( οι περισσότεροι)  και τον θεωρούν μεγάλο "ηγέτη" ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ. 

Για εμάς τους "κακούς" δίκαια , για τους "αλληλέγγυους" και ναι μεν αλλά ...θα φταίει και πάλι η "κακή" Δύση. Στο μόνο που φταίει είναι πως δίνει παραπάνω ευκαιρίες από όσες πρέπει σε όσους θα έπρεπε χθες κιόλας να είχαν συνειδητοποιήσει πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν λαοί που ο ένας σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο άλλος όχι. 

Και βέβαια εντάξει,  ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία δεν θα σας πούμε εμείς ποια χώρα είναι πιο δημοκρατική , μυαλό έχετε και facebook επίσης,  γιατί ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Πούτιν  ενοχλήθηκε και τους το έκοψε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: