ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κινήσεις πανικού στον λεγόμενο "πατριωτικό χώρο" έπαθαν Κασιδιάρη και συνασπίζονται στην προσπάθειά τους να μην μπει το κόμμα ΝΙΚΗ στη Βουλή

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Κινήσεις πανικού στον λεγόμενο "πατριωτικό χώρο" έπαθαν Κασιδιάρη και συνασπίζονται στην προσπάθειά τους να μην μπει το κόμμα ΝΙΚΗ στη Βουλή

"Πατριωτική Δύναμη" με "ψεκασμένους" ως αντίβαρο στους "χριστιανούς" του "ΝΙΚΗ" και στο τελοπόν του Κυριάκου Βελόπουλου είναι η απάντηση του κ.  Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στις δεύτερες κάλπες που σε 22 μέρες θα κρίνουν το μέλλον της χώρας μας. 

Απέναντι στο 40% της ΝΔ και βλέποντας πως τελικά η μη κάθοδος του κόμματος "Έλληνες" που κόπηκε από τον Άρειο Πάγο αφού είχε ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ του πρόσωπα καταδικασμένα ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης τους ευνοεί,  επιχειρούν να βάλουν μπλόκο στο κόμμα Νατσιού που δεν συνεργάζεται με ΚΑΝΕΝΑΝ θεωρώντας δεδομένο πως με την βοήθεια του "Θεού" και τις χιλιάδες ψήφους "πιστών" θα μπει στη Βουλή για να μας "σώσει" από τις εκτρώσεις και την μ@λ@κία  που μας βαράει! όπως βλέπετε και στη φωτογραφία κάτω! 


Τα κόμματα που σήμερα ωρύονται κατά των μνημονίων και της υποχρεωτικότητας των εμβολίων είναι σίγουρο πως εάν βρίσκονταν σε θέσεις ευθύνης, θα ακολουθούσαν τον μονόδρομο των μνημονίων και θα προέτρεπαν και αυτά σε εμβολιασμό , αλλά αυτά είναι για αργότερα. Όταν οι οπαδοί τους καταλάβουν πως όπως η κα Μελόνι στην Ιταλία έτσι και αυτά θα συνεργαστούν για να δουν θέσεις ευθύνης θα είναι πλέον αργά. 

Οι "επαναστάτες" που τα απαρτίζουν έχουν περάσει από διαφορετικούς πολιτικούς συνδυασμούς και ελάχιστοι από αυτούς έχουν μείνει συνεπείς σε όσα έλεγαν μερικές δεκαετίες πριν. 

Θέλουν να σας ξεγελάσουν για να πάρουν την ψήφο σας και μετά να διαπραγματευτούν με όσους σήμερα κατηγορούν ως ανθέλληνες. 

Η κατάντια του λεγόμενου πατριωτικού χώρου είναι ανάλογη με τα κόμματα του άλλου άκρου,  δεν υπάρχει καμία προσωπικότητα στο χώρο αυτό που να μπορεί να δώσει λύσεις στα πραγματικά σας προβλήματα και λένε συνήθως μ@λ@κίες προτείνοντας την επιστροφή στο Μεσαίωνα ,και κάνοντας ανέξοδους λεονταρισμούς ακολουθώντας τους "Φλώρους" του Ελληνικού Στρατού και υιοθετώντας θεωρίες συνωμοσίας που πιστεύουν μόνο όσοι δεν έχουν την λογική να αντιληφθούν πως οι εποχές άλλαξαν! 

Έρχονται λύσεις για τα εθνικά μας θέματα που δεν θα ενθουσιάσουν κανέναν , και θα δυσαρεστήσουν πολλούς, Αφού τα προβλήματα δεν μπορούν να μπαίνουν συνεχώς κάτω από το χαλί,  ούτε μπορεί να υπάρχει συνεχής κόντρα ανάμεσα σε κράτη που ανήκουν στην ίδια στρατιωτική συμμαχία. 

Δεν ξέρουμε εάν οι κινήσεις αυτές θα αποδώσουν και θα μείνει εκτός Βουλής το κόμμα ΝΙΚΗ του κ. Νατσιού αλλά υπάρχει τέτοιος ενθουσιασμός στις τάξεις του κόμματος αυτού , που μάλλον όχι μόνο θα μπει στη Βουλή αλλά θα πάρει και ποσοστό καλό ώστε να μην θεωρεί κάποιος αδιαφιλονίκητο φαβορί του "πατριωτικού χώρου" τον κ. Κυριάκο Βελόπουλο. 

Η δική μας εκτίμηση είναι πως ο κος Νατσιός θα αγγίξει το 4% στις προσεχείς κάλπες και θα είχε πολύ παραπάνω εάν η Πατριωτική Δύναμη δεν του έκοβε 1,5% -2%. 

Η Πατριωτική Δύναμη δεν είναι για 1,5% -2% αλλά έτσι όπως το χειρίστηκε η ηγεσία της εκεί θα καταλήξει! 

Ένα κόμμα αντίστοιχο με αυτό της κα Μελόνι στην Ιταλία θα ξεκινούσε από 10% αλλά στην Ελλάδα ο "πατριωτικός" χώρος βγάζει Μιχαλόπουλους , Καρατζαφέρηδες, Πλεύρηδες , Κασιδιάρηδες , Μιχαλολιάκους που μισούν περισσότερο τον δυτικό κόσμο και τις ΗΠΑ από ότι ο γραμματέας του ΚΚΕ κος Δημήτριος Κουτσούμπας. 

Αυτά και όπως είπε και έγραψε και ο κος Φαήλος Κρανιδιώτης στις 25 Ιουνίου ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό της χώρας μας αφού οι άλλες "ενναλακτικές" όχι μόνο δεν πείθουν αλλά θα ήταν γελοίες εάν δεν ήταν τραγικές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: