ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Οι υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων κλείνουν στα τέλη Αυγούστου. Έως τότε όλοι κουβεντιάζουν με όλους και πίνουν καφέδες στις επιχειρήσεις της πόλης. Τον "πικρό καφέ" θα σας το σερβίρουν μετά την 1/1/2024 όταν για τους πρώτους μήνες θα ομιλούν όπως συνέβη και το 2020 για την μεγάλη αλλαγή στα τοπικά πράγματα και τρία χρόνια μετά θα ισχυρίζονται πως εξαπατήθηκαν! Εμείς καυτηριάζαμε πάντα τις συναντήσεις που δεν οδηγούν πουθενά αφού γίνονται ανάμεσα σε όσους έχουν άλλοι ίνδαλμά τους τον Στάλιν και άλλοι κάποιον άλλο δικτάτορα δεν περιμένουμε λύσεις στα προβλήματά μας από καιροσκόπους! 

  • Μέχρι τις 25 Ιουνίου θα πηγαίνουμε όλοι μαζί και από τις 26 θα σκοτωνόμαστε για το ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για την πόλη μας και ποια όχι. Για την αριστερά δεν υπήρχε ποτέ ανάλογο πρόβλημα αφού κατέβαιναν πάντα σε τέσσερα - πέντε κομμάτια και πάντα πλην την 12ετία Κιντή έβγαινε για δήμαρχος ο πιο "δεξιός" από δαύτους! 

  • Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε να βάψει όλη την Κρήτη ΜΠΛΕ. Μελετώντας την Ιστορία μας και γνωρίζοντας πως οι Κρήτες υπήρξαν πάντα μισθοφόροι άνοιξε το "πουγκί" του και δεν παρέμεινε κολλημένος στο να τονίζει τα ελαττώματά τους αφού και ο ίδιος Κρητικός είναι και δεν θα απαλλαγεί ποτέ από αυτά! Σε κάθε περίπτωση είναι και ο μόνος πρωθυπουργός που αντιμετώπισε με πυγμή την ρωσόφιλη ακροδεξιά ενώ όλοι οι άλλοι συνεργάστηκαν για δεκαετίες μαζί της. Έτσι μπορεί να μην είναι Αμερικανόφιλος όπως εμείς αλλά δεν πιάστηκε και κοροΐδο να στηρίξει τους ορθόδοξους Ρώσους στα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους που έτσι και αποκτήσει δυτικό εξοπλισμό θα καταλάβει όλη την Ρωσία! 

  • Γραμμή των "Κασιδιάρηδων" που είναι κοντά στον Ηλία είναι η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ κομμάτων με "πατριωτικό" πρόσημο. Τους στέλνουν στην Ζωή Κωνσταντοπούλου αφού δεν επιθυμούν κανένα δεξιό "πατριωτικό" κόμμα να ενισχυθεί περαιτέρω. Ήδη ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει πετύχει να εκφράζει τον χώρο αυτόν αλλά ο Νατσιός στις δεύτερες κάλπες όχι μόνο θα μπει στη Βουλή αλλά θα έχει ποσοστά πολύ κοντά σε αυτά της "Ελληνικής Λύσης"! Ο Εμφιετζόγλου μένει εκτός από λάθη των συνεργατών του ενώ έχει μαζέψει περισσότερους με καλά βιογραφικά μπήκε στον πειρασμό τελευταία στιγμή να ανακοινώσει μαζί του και "ψεκασμένους" θεωρώντας πως έτσι θα χτυπήσει τον Νατσιό που δουλεύει χρόνια με αυτούς τους Ορθοδοξοταλιμπάν και θα προσφέρει πολύ γέλιο στη νέα Βουλή! 


  • Μέχρι το 2026 θα είναι εκτός φυλακών το σύνολο σχεδόν των μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που σήμερα δεν έχουν δικαίωμα να κατέλθουν στις εκλογές. Και αυτό γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη ακόμα και με την πρωτόδικη απόφασή της δεν έπεισε πως ήθελε πραγματικά να τους απομονώσει από την Ελληνική Κοινωνία. Δεκάδες οι επίορκοι δικαστικοί που όχι μόνο αποθεώνουν ακροδεξιές αντιλήψεις αλλά θέλησαν όπως ο ανεκδιήγητος εισαγγελέας να ηγηθούν και του φασιστικού μορφώματος Κασιδιάρη ερμηνεύοντας το Σύνταγμα της πατρίδας μας μέσα από το δικό τους θολό όσων αφορά τα δημοκρατικά τους πιστεύω πρίσμα. Με τους "Κασιδιάρηδες" να το παίζουν πολιτικά διωκόμενοι όπως έκαναν και οι κομμουνιστές για τέσσερις τουλάχιστον δεκαετίες αντί να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά θα γυρίζει μονίμως πίσω αφού δεν απαντά πειστικά σε ερωτήματα του παρελθόντος και χιλιάδες ψηφοφόροι του σήμερα που ψήφισαν ένα φιλελεύθερο κόμμα με συγκεκριμένη ατζέντα θα βρεθούν να υποστηρίζουν όσους έκαναν και θα συνεχίζουν να κάνουν καριέρες πουλώντας ψευτοπατριωτισμό. Ευθύνες για την πατριδοκαπηλία στη χώρα μας έχει και η ΝΔ αφού διατηρεί σε θέσεις ευθύνης μια πλειάδα ακροδεξιών που στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους ανακάλυψαν τα καλά της Αστικής μας Δημοκρατίας ενώ για δεκαετίες συγχρωτίζονταν με δικτάτορες και ξεφτιλισμένους καραβανάδες! Αυτά και ελπίζουμε στην επόμενη κυβέρνηση να μην τους δούμε υπουργούς αφού το 2025 έχουμε και προεδρικές εκλογές και μπορεί κάποιοι να μην θελήσουν να υπερψηφίσουν κανέναν υποψήφιο ακόμα και εάν ανήκει στον πολιτικό τους χώρο! 


  • 7 κόμματα στη Βουλή βλέπουν οι δημοσκόποι άρα μην εκπλαγείτε εάν στο τέλος δείτε και 8!


  • Μπογδάνος - Λατινοπούλου και Βόβολης κάτω από την ίδια πολιτική στέγη αυτή της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ του κ. Εμφιετζόγλου. Έπρεπε να πάρουν μαζί τους και τον Καζάκη του ΕΠΑΜ ώστε ουδείς να μην έχει αμφιβολία για το τι ακριβώς πρεσβεύουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: