ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Εύστοχη η παρατήρηση αναγνώστη μας!

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Εύστοχη η παρατήρηση αναγνώστη μας!

 

Δεν γνωρίζουμε τελικά εάν αποδειχτεί αληθής η πληροφορία που έχουμε πως ένας ακόμη υβριστής αυτού εδώ του ιστολογίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες για τα ψηφοδέλτια κεντροαριστερής δημοτικής παράταξης. 

Μικρό το "κακό" εμάς υβρίζει θα που οι άσπονδοι "φίλοι" μας ή οι εχθροί μας οι οποίοι δεν μπορούν να μας προξενήσουν κακό. 

Αυτό όμως που μας επισήμανε αναγνώστη μας ο οποίος έτσι και αλλιώς συνειδητά απέχει από τις δημοτικές εκλογές. Δεν πάει καν να ψηφίσει! Είναι πως δράσεις που γίνονται στο δήμο μας με την ΑΡΩΓΗ της δημοτικής αρχής ας μην είμαστε βέβαιοι πως θα περιοριστούν εάν αύριο είναι δήμαρχος της πόλης ο κος Ευσταθίου, ο κος Ευαγγέλου , ο κος Ψυρρόπουλος ή ακόμα και ο κος Αραμπατζής! 

Ο αναγνώστης μας που είναι εδώ και δεκαετίες προμηθευτής δεκάδων δήμων της Αττικής και όχι μόνο δεν ασχολείται με ιδεολογίες αλλά με δουλειές! 

Έτσι παρατήρησε- και σε ό,τι μας έχει πει έως τώρα έχει πέσει μέσα- πως σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις υπάρχουν αυτοί που θα εξυπηρετήσουν την κοινή ατζέντα όσων καταγγέλλουν την διαφθορά άλλων θέλοντας να αποκρύψουν την δική τους!

Οι κραυγές διαδικτυακές κυρίως στην πόλη που μιλούν για την ανάγκη μιας "επανεκκίνησης" του δήμου και μιας μεγάλης "αλλαγής" θα πληθαίνουν όσο πλησιάζουμε στις δημοτικές κάλπες όπως θα εμφανίζονται σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις πρόσωπα που θα λένε το αυτονόητο προτείνοντας όμως την ίδια αποτυχημένη συνταγή! 

Γνωρίζοντας ο ίδιος εκ των προτέρων πως καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει όσο οι νοοτροπίες δεν αλλάζουν μας κάλεσε και θα το κάνουμε και αυτό προεκλογικά να θυμηθούμε γιατί έχουμε και νέους αναγνώστες που δεν μας διάβαζαν πριν τέσσερα ή πέντε χρόνια όλες και όλους αυτούς που μας αποκαλούσαν εμάς ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ αλλά έφαγαν στην μάπα και τα λαχανικά του Χρυσαυγίτη πρόεδρου πωλητών λαϊκής αγοράς και τις εκδηλώσεις του δήμου με χορηγούς ρατσιστές και φυσικά όχι μόνο ανέχονται την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ πως μπορεί να παλεύουν για το "καλό" της πόλης μας ακόμα και οι "εισπράκτορες" νταβατζήδων της πόλης αλλά να ομιλούν για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ όσοι για πάνω από τέσσερις δεκαετίες έπιναν τους καφέδες τους σε φλιτζάνια με σήμα τον "Φοίνικα  που αναγεννάται από τις στάχτες του"!

Μάλιστα επειδή έχει πρόσβαση λόγω των έργων που κάνει σε σχεδιασμούς που είχαν γίνει και παλιότερα για τον πολύπαθο Υμηττό μας ώθησε στο να ψάξουμε μια ιδιαίτερα διδακτική ιστορία που καταδεικνύει πως όσα εμείς λέμε σήμερα για την περιφερειακή οδό του Υμηττού είχαν γίνει μελέτη και θα υλοποιούνταν εάν δεν αντιδρούσαν συγκεκριμένα πρόσωπα που για ίδιον συμφέρον δεν ήθελαν να δουν τις περιουσίες τους να απαλλοτριώνονται!

"Όλα για το χαρτί λοιπόν" και ο ίδιος έχοντας συναίσθηση πως δεν αποτελεί μέρος της λύσης αλλά του προβλήματος που είναι αδύνατον να το παλέψει ο λαός που δεν θα σώσει τον λαό αλλά τους συντρόφους του μας αποχαιρέτησε λέγοντας μας πως τζάμπα ασχολούμαστε με ιδεολογίες σε μια πόλη που όλοι και όλες έχουν την ΤΙΜΗ τους! 

Μάλιστα μας είπε να κρατάμε μικρό καλάθι ( το κάναμε πάντα) για κάθε είδους "επαναστάτες" της πόλης αφού αυτές δεν είναι παρά στημένες διαφοροποιήσεις επιχειρηματικών συμφερόντων που για δεκαετίες νέμονται όσα αφελείς διεκδίκησαν ως δική τους περιουσία! 

Αυτά και ευχόμαστε κάθε καλό σε έναν από τους πιο φανατικούς μας αναγνώστες που μας πληροφορεί έγκυρα για μια σειρά θεμάτων που αφορούν μεγάλα αλλά και μικρότερα έργα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. 

Μιας Περιφέρειας που την τετραετία 2019-2023 διαχειρίστηκε μυθικά ποσά εάν φανταστεί κανείς πως η χώρα μας είναι χρεοκοπημένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: