ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης η κα Καίτη Χωματά

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης η κα Καίτη Χωματά

 


Οι καραμπόλες μετά την παραίτηση του κ. Γιάννη Πούλου οδήγησαν στο να καλύψει το κενό του στην Αντιδημαρχία ο έως χθες πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Παναγιώτης Βιδάλης και φέρνουν την ικανή και μαχήτρια κα Καίτη Χωματά στη θέση της πρόεδρου του δημοτικού μας συμβουλίου. 

Όλες οι δημοτικές παρατάξεις χαιρέτησαν την επιτυχημένη αυτή επιλογή της διοίκησης Χατζηδάκη και η ίδια θεωρούμε πως δεν θα επιτρέψει τις "τσιρίδες" και την χωρίς σεβασμό συμμετοχή τάχα ενεργών πολιτών στα επόμενα δημοτικά συμβούλια. 

Γιατί η εικόνα που παρατηρείται οδηγεί τους περισσότερους συνδημότες μας να μην τα παρακολουθούν καν αφού δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και απλοί δημότες που παρακολουθούν την διαδικασία δεν σέβονται τους ομιλητές με αποτέλεσμα είτε να μιλάει ο ένας πάνω στον άλλο είτε να διακόπτουν αυτόν που κάθε φορά έχει πάρει την άδεια του προέδρου για να μιλήσει. 

Η Καίτη Χωματά που είναι συμπαθής και σε εμάς γιατί λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πονάμε και κυρίως επειδή είναι άνθρωπος της λογικής και δεν μας πούλησε ποτέ φύκια για μεταξωτές κορδέλες είναι για εμάς η κατάλληλη για να δώσει κύρος στο θεσμό του δημοτικού συμβουλίου. 

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία λοιπόν στο δύσκολο έργο της και να είναι έτοιμη να δεχτεί και επιθέσεις γιατί εάν αφήνεις το μπάχαλο είσαι καλός εάν θες να βάλεις τάξη είσαι τάχα Αντιδημοκράτης ή ακόμα και φασίστας! 

Γερό στομάχι έχει και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν της ευχόμαστε κάθε καλό στα όποια μελλοντικά της σχέδια κατατάσσοντάς την στην πλευρά εκείνων των ανθρώπων που βρίσκουν λύσεις και δεν κάνει εκθέσεις ιδεών στις κατά καιρούς εισηγήσεις της . 

Κρίμα που δεν είναι πλέον Αντιδήμαρχος Παιδείας ιδίως εάν σκεφτεί κανείς το ποιος την διαδέχθηκε στη θέση αυτή. 

Για τον κ.  Παναγιώτη Βιδάλη που θα αναλάβει να πείσει την Σοβιετία να μας εξυπηρετεί ΜΟΝΟ η ΡΗΞΗ με τις νοοτροπίες των υπαλλήλων θα του δώσουν χρήσιμους πόντους για την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου. Άμα η κατάσταση συνεχιστεί όπως επί θητείας Πούλου στην Εξυπηρέτηση "θα πάει άκλαυτος" !  Και όχι τίποτα άλλο θα έχει και τους κομμουνιστές να λένε πως εμείς ούτε κλαίμε ούτε γελάμε αποδεικνύοντας πόσοι κυνικοί ήταν πάντα στις επιλογές τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: