ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δυστυχώς και οι δικοί μας αναγνώστες είναι με τη Σοβιετία και γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί!

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Δυστυχώς και οι δικοί μας αναγνώστες είναι με τη Σοβιετία και γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί!


"Σταύρωσαν" τον κ. Καλούδη , αποκάλεσαν με χαρακτηρισμούς απαράδεκτους τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Πούλο αλλά και τον νυν Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κόκλα και θέλουν αλλαγή διοίκησης για την αλλαγή! Αυτοί μας διαβάζουν , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των δημοτών μας εμείς δεν έχουμε αυταπάτες πως μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε "προπαγάνδα" υπέρ των δυτικών αξιών και του καπιταλισμού θα καταφέρναμε να αλλάξουμε δημότες που επί 12 χρόνια έπιναν νερό στο όνομα ενός κομμουνιστή δημάρχου και οι υπόλοιποι από αντίδραση φώναζαν ΦΑΝΕΡΑ και χωρίς ΑΙΔΩ που είσαι Γιώργο Παπαδόπουλε! 

Έτσι θεωρούν πως ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ με εργαζόμενους των 720 -1200 ευρώ και ρίχνουν πάντα όλες τις ευθύνες σε οιοδήποτε έχει πιο γεμάτο πορτοφόλι με την ΛΟΓΙΚΗ πως ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ και πως όσοι έχουν την δυνατότητα να βάλουν το χέρι στο μέλι το βάζουν! Επομένως στα δικά τους μάτια αρκεί και ΜΟΝΟ να λες κολακευτικά λόγια για την πραγματική ΣΟΒΙΕΤΙΑ των εργαζομένων του δήμου μας που εργάζεται αλλά είναι λίγοι! την ώρα που το πολιτικό προσωπικό του δήμου κάνει μπίζνες! 

Δεν τους νοιάζουν εάν κάποια χέρια υψώνονται , αδιαφορούν πλήρως για σβάστικες και σφυροδρέπανα και θεωρούν πως δεν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αφού αυτή δεν προσφέρει αφειδώς μεροκάματα στους ιερείς της καρδιάς τους! 

Δεν αντιλαμβάνονται πως είναι αδιανόητο για μια διοίκηση να παρανομεί και θέλουν αυτό να γίνεται κάθε φορά που θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο προστατεύονται τα "δίκαιά" τους! 

Έτσι στα δικά τους μάτια ΨΕΥΤΗΣ ήταν ένας πρόεδρος ΚΑΦΑΔΗΛ που ωρύονταν για την εντιμότητά του που θίχτηκε από τον συγκεκριμένο υπάλληλο που κατάλαβε πως το πρόβλημα των παιδικών σταθμών θα λυθεί από Σεπτέμβρη και με όσα έστειλαν στα μηνύματά τους θεωρούν λογικό η διοίκηση να υποκύπτει στους "εκβιασμούς" των εργαζομένων και να πορεύεται στη λογική περισσότερες ΜΟΝΙΜΕΣ προσλήψεις προσωπικού έως ότου η χώρα χρεοκοπήσει και πάλι και μας φταίνε οι κακοί ξένοι δανειστές μας που θα βάλουν τα ωραία τους λεφτά για να αυξάνεται και να πληθύνεται η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας! 

Το γεγονός πως αυτοί είναι η συντριπτική πλειοψηφία των δικών μας αναγνωστών ομολογεί την πλήρη αποτυχία μας να τους κάνουμε να σκεφτούν με βάση τη λογική και να βάζουν σε κάθε ενέργεια που γίνεται για να την αξιολογήσουν το ΕΡΩΤΗΜΑ ποιος ωφελείται! 

Το γιατί και οι δικοί μας αναγνώστες είναι με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ ως συντριπτική πλειοψηφία  και όχι με εμάς το είδαμε και στις πρόσφατες βουλευτικές κάλπες. 

Με όποιον έχει την "τράπεζα" και το "χαρτί" πάνε όσοι έτσι και αλλιώς δεν πιστεύουν και σε ΤΙΠΟΤΑ αφού αναβάλουν διαρκώς τις "επαναστάσεις" τους υπηρετώντας πιο ΠΙΣΤΑ από εμάς αυτό που τάχα κάποτε θα ανατρέψουν! 

Έτσι η φασιστοποίηση της τοπικής κοινωνίας με ευθύνη όχι των συστημικών τάχα ΜΜΕ αλλά όσων τα αμφισβητούν είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να έχουν στο νου τους όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων γιατί ΤΕΛΙΚΑ θα είναι αυτοί και όχι εμείς που θα τους δώσουν  την πολυπόθητη καρέκλα! 

Δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ για το τι ακριβώς θα συμβεί στις προσεχείς εκλογές ακόμα και εάν καταφέρουμε να στείλουμε στον δεύτερο γύρο υποψήφιο δήμαρχο που αντιλαμβάνεται και δεν θεωρεί ακαταλαβίστικα τα όσα γράφουμε. 

Δεν αναφερθήκαμε χθες αλλά η λεκτική επίθεση στον κ. Σόφη από ΕΝΕΡΓΟΥΣ τάχα πολίτες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν απόρροια της λογικής όσων χαϊδεύουν τα ΤΕΡΑΤΑ! 

Τέλος και για να τονίσουμε τα χάλια της Σοβιετίας να επισημάνουμε πως εάν δοθεί ΔΩΡΕΑΝ πάρκιν και αγνοήσουμε τις αυθαιρεσίες κάποιων συνδημοτών μας στην οδό Πιερίων τότε θα έχουμε ως δήμος πετύχει να βάζουμε καλούς και κακούς στο ίδιο τσουβάλι,  αφού και οι μεν και οι δε έχουν ΑΠΟ  ΜΙΑ ΨΗΦΟ! 

Ζητήσαμε χθες τις απόψεις σας όχι επειδή θεωρούσαμε πως η πλειοψηφία "βλέπει" τι ακριβώς συμβαίνει , αλλά για να έχουμε έναν μπούσουλα για πόσους ακριβώς εμείς γράφουμε. Το εάν αξίζει τον κόπο θα το κρίνουμε περισσότερο σύντομα από όσο φαντάζονται κάποιοι. Εμείς  παραδεχόμαστε τις ΗΤΤΕΣ μας. 

Άλλωστε άνθρωποι της λογικής είμαστε  παρόλο που όσοι δεν έχουν τι να απαντήσουν μας χαρακτηρίζουν "τρελούς". 

Ετοιμαζόμαστε μέσα στο καλοκαίρι να γράψουμε αυτά που πρέπει να ειπωθούν και δεν τα γράφει κανείς , και να προχωρήσουμε σε ό,τι είχε σχεδόν αποφασιστεί πριν 2,5 χρόνια πριν μας την πέσουν μυθομανείς , κουνιστοί και πουτ@νες! 

ΥΓ: Όσοι επιθυμούν θέσεις ευθύνης σε αυτό τον δήμο πρέπει να τάξουν τα πάντα στους πάντες . όλα τα άλλα που γράφουμε εμείς εδώ είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: