ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου βλέπει στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κάποιον χειρότερο από τον Αδόλφο Χίτλερ!

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου βλέπει στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κάποιον χειρότερο από τον Αδόλφο Χίτλερ!

 

Εύλογα ρωτάει ο κος Ισίδωρος γιατί τόσο μένος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ο "Άγιος" της Αγίας Μαρίνας θεωρεί πως τον αρρώστησε η Παναγία για να μην πάει στο Άγιο Όρος! 

Ευτυχώς την ίδια άποψη δεν έχουν οι Άγιοι Πατέρες που προσεύχονται για εμάς εκεί,  παρά μόνο οι Χρυσαυγίτες καταληψίες "μοναχοί" της Μονής Εσφιγμένου! 

Θεωρεί επίσης πως είναι "παρασυρμένοι" το 40% που ψήφισαν ΝΔ θεωρώντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρεκκλίνει της Ιδεολογίας της παράταξης κάτι που φυσικά θα ήταν ορθό εάν ο Αρχιμανδρίτης γνώριζε την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ αυτή. 

Η ΝΔ είναι το μοναδικό κόμμα που ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους μέσω του ιδρυτή του έχει κατατάξει την χώρα μας στη σωστή πλευρά της Ιστορίας δηλαδή στον δυτικό κόσμο που στέκεται πάντα απέναντι σε δόγματα τα οποία υμνούν την απόλυτη βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Το Ανατολικό δόγμα με τα εγκληματικά του λάθη κατά του Ελληνισμού είτε θα προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα είτε δεν θα υπάρχει δεν θα το "σώσουν" γραφικοί αντιεμβολιαστές ή Νατσιοί ενώ οι "Κασιδιάρηδες" βρίσκονται ήδη στη φυλακή παρέα με "φιλάνθρωπους" φασίστες και λοιπούς ποινικούς. 

Και μπορεί ο Ισίδωρος να σταματά και ορθώς τον ΔΙΑΛΟΓΟ με φασίστες αλλά σε μερικές μέρες πολλοί που ευελπιστούν πως θα "σώσουν" την πόλη θα φωτογραφηθούν μαζί του παρά τους οχετούς κατά του πρωθυπουργού που δεν πρέπει να αφήνουν αδιάφορο κανέναν δημοκρατικό πολίτη. 


Το ό,τι είναι Αρχιμανδρίτης φυσικά και αφορά ένα δόγμα που έχει στις τάξεις του αρκετούς με τα μυαλά του πατέρα Σεραφείμ που ορθώς εκφράζει ΔΗΜΟΣΙΑ τις απόψεις τους αφού τις πιστεύει! 

Δεν φοβάται η Αστική Δημοκρατία όσους την αμφισβητούν  υπηρετώντας την τελευταία φορά που είδαμε τους πιστούς στο δρόμο ήταν τότε με τις ταυτότητες που έχουν αλλάξει ακόμα και οι ίδιοι που τότε συνωστίζονταν στα μεγάλα συλλαλητήρια. 

Συμμετείχαμε και εμείς σε αυτά παρασυρμένοι από τους πύρινους λόγους ενός Αρχιεπισκόπου που ευτυχώς που δεν ζει σήμερα γιατί σίγουρα με την στάση του στο ουκρανικό θα μας απογοήτευε . 

Δεν είμαστε από αυτούς που θέλουν την Ελλαδική Εκκλησία μουγκή αλλά σίγουρα δεν πείθει κανέναν πως ένα δόγμα που βασίζεται πάνω στις αρχές του Διεθνισμού θυμήθηκε ξαφνικά να τον πολεμήσει! 

Τέλος δεν θεωρούμε λογικό ιερείς να μπλέκουν με τα πολιτικά αφού θα έπρεπε να γνωρίζουν πως ο ατελής άνθρωπος δεν μπορεί να εφαρμόσει θεωρίες που αντιμάχονται σε πολλές περιπτώσεις όχι μόνο την πραγματικότητα αλλά και την κοινή λογική. 

Μία με τα μνημόνια , μία με τα εμβόλια πλειάδα κληρικών πέφτει στην παγίδα να εκφράζεται πολιτικά σε ένα δόγμα που βασίζεται κυρίως στο να μένει αμέτοχο στα πολιτικά ζητήματα. 

Όποτε έχει εμπλακεί (π.χ Κύπρος) οδήγησε σε εθνικές τραγωδίες αφού ορθώς λέει ο λαός μας "ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς"

Η φράση ειπώθηκε για πρώτη φορά από τον Κολοκοτρώνη και επειδή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους "Κασιδιάρηδες" και όχι μόνο την χρησιμοποιούμε μπας και τον πείσουμε να σταματήσει το παραλήρημα που στην ουσία δεν έχει στόχο τον πρωθυπουργό της χώρας μας αλλά την Αστική μας Δημοκρατία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: