ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τι θα γίνει με την μετακινούμενη ψησταριά του Suvless αναρωτήθηκε για ακόμα μια φορά ο κος Χιωτέλης

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Τι θα γίνει με την μετακινούμενη ψησταριά του Suvless αναρωτήθηκε για ακόμα μια φορά ο κος Χιωτέλης


Τι έγινε βρε παιδιά η σούβλα ; Που την πήγε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ; Πλήρωσαν τελικά τα πρόστιμα που έχουν κοπεί οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης; 

Αυτά αναρωτιέται ο κος Χιωτέλης και δικαίως,  όσο ο νέος επικεφαλής της δημοτικής του παράταξης φωτογραφίζεται με την κα Τσακογιάννη! 

Δεν πέρασε να πάει και στο περίπτερο και δεν έχει αντιληφθεί πως η ψησταριά μπήκε στην αποθήκη! 

Θα ξαναβγεί για να ψηθούν αρνιά και κατσίκια ΜΟΝΟ εάν ο κος Μπουγάς περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών! 

Ας μην ανησυχεί και πολύ ο "σύντροφος" λοιπόν   η ψησταριά θα φύγει , και τα πρόστιμα ως είθισται που δεν πληρώνουν άλλοι επιχειρηματίες εδώ αυτοί τα πληρώνουν. Άλλωστε οι "προλετάριοι" είναι δίκαιο να  πληρώνουν εκτός από τις συνδρομές στο ΚΚΕ και τα πρόστιμα που τους επιβάλλουν οι ταξικοί τους εχθροί! 

Ιδίως εάν είναι συγγενείς "αγωνιστριών" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με φωτογραφίες με επίλεκτα στελέχη των κομμουνιστών στον δήμο μας είναι ντροπή της διοίκησης που τους έβαλαν σε μπελάδες! 

Ας προσέξει γιατί με τις ερωτήσεις που κάνει ο κος Χιωτέλης,  δεν τον βλέπουμε μαζί με τον κ.  Αλέξανδρο Μπουγά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο,  θα προτιμηθούν γυναίκες μάθαμε , αφού στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης βγαίνει πάντα αυτός που θέλει ο εκάστοτε επικεφαλής! 

Στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ψηφίζεις μελαχρινή υποψήφια και σου μπαίνει  ξανθιά στο δημοτικό συμβούλιο! Στις εκλογές του 2014 έθαψαν "συντρόφισσα" αλλά εντάξει καλά να πάθει εμείς τις τα είχαμε εξηγήσει μην μπλέκει με αυτούς! 

Άρα μαζί με την κα Τσατσούλη,  το πιο πιθανό είναι ο κος Χιωτέλης να μην είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο! Κρίμα γιατί κάνει "εύστοχες" ερωτήσεις παρόλο που δεν έχει αντιληφθεί πως η ψησταριά πήρε την άγουσα για τα "αποδυτήρια"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: