ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θετική αναφορά για υποψήφια του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου στη στήλη ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος"

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Θετική αναφορά για υποψήφια του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου στη στήλη ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος"



Πριν λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για μια νέα υποψήφια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου την κα Σταυρούλα Λαμπροπούλου.  Διάβασε σχετικά κάνοντας κλικ εδώ.   Στο φύλλο της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" της Τρίτης 11 Ιουλίου διαβάσαμε θετική αναφορά σε αυτή την υποψηφιότητα. 



Με τίτλο "Παρούσα για την Ηλιούπολη" διαβάζουμε  στη στήλη ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ του "Ελεύθερου Τύπου" σχετικά με την κα Σταυρούλα Λαμπροπούλου

Γράφει ο συντάκτης του κειμένου: 

"Πληροφορήθηκα ότι ένα αξιόλογο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά στην Ηλιούπολη. Ο λόγος για την Σταυρούλα Λαμπροπούλου με εμπειρία τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 όσο και σε θέματα διοίκησης στο υπουργείο Εσωτερικών. Η Σταυρούλα Λαμπροπούλου μπαίνει στη μάχη με τον Τάσο Ευσταθίου και τον συνδυασμό "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: