ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι 79 έως σήμερα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" - Ανάμεσα τους και καμία δεκαριά κεντροδεξιοί!

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Οι 79 έως σήμερα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" - Ανάμεσα τους και καμία δεκαριά κεντροδεξιοί!


Εντάξει παιδιά εμείς πιστεύαμε και πιστεύουμε στις διοικήσεις με κόμμα και χρώμα , και όχι σε όσες αποτελούν απλώς ετερόκλητες συνενώσεις "συμφερόντων" που σίγουρα δεν είναι τα δικά σας. Εμείς τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ δήμαρχο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα θυμόμαστε να πουλάει πρώτος το παραμύθι για ανεξάρτητη και ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ως καιροσκόπος που υπήρξε ¨"ταξίδεψε" από την ΕΠΟΝ Λευκάδας στο να υπηρετεί τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον "πατριώτη" Στυλιανό Παττακό!

Δεν κατανοούμε πως μπορεί να συνεργαστεί ένας δεξιός με έναν αριστερό αφού μιλάμε για δύο διαφορετικούς κόσμους , και αυτοί που πούλησαν πρώτοι το παραμύθι αυτό ας πείσουν τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες της πόλης μας γιατί δεν πρέπει να ψηφίσουν Χαρασανάκη, Κυρίτση , Μπέλλου , Παναγιώταρη , Γιαννόπουλο κ.ο.κ . Εμείς τους έχουμε εξηγήσει πως η διοίκηση είτε θα πάει προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά, και οι πολιτικές όπως και τα προβλήματα σας έχουν και κόμμα και χρώμα! Δεν έχουν κοινά συμφέροντα ούτε καν οι επιχειρηματίες της πόλης μας πόσο μάλλον οι εργαζόμενοι της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ με όλους εμάς που επιθυμούμε το "γκρέμισμά" της. Δεν είναι όλοι ηλίθιοι να μην κατανοούν πως υπάρχουν κατευθύνσεις. . Βέβαια εάν θεωρούν κάποιοι τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη κεντροδεξιό άνετα έτσι θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν ως τέτοιο και τον νυν δήμαρχο Ηλιούπολης άλλωστε και οι δύο τους αντιμνημονιακό σανό πουλούσαν έως και το 2019! Όσοι λατρεύουν και θεωρούν κεντροδεξιό και τον δήμαρχο Ελληνικού- Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο δεν έχουν παρά να ψηφίσουν τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη και έναν από τους παρακάτω υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. 

Για εμάς είναι απαράδεκτο κάποιος ΔΕΞΙΟΣ να είναι υποψήφιος με παρατάξεις όπως η "Ενωμένη Πόλη" ή "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" αλλά μάλλον αποτελούμε την ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ , βλέποντας πως καλοδεχθήκατε να παλεύουν πλάϊ - πλάι Συριζαίοι - Πασόκοι και Νεοδημοκράτες! Εμείς σε αυτό το ψηφοδέλτιο εάν ψηφίζαμε πάνω από κόμματα και χρώματα είχαμε άνετα πάνω από τρεις επιλογές , αλλά δεν ψηφίζουμε υποψηφίους αλλά επικεφαλής! Το "πείραμα" που κάναμε το 2019 απέτυχε , ο επικεφαλής πήγε το "καράβι" εκεί που ήθελε και βούλιαξε τους "ναύτες" του, από τους οποίους ουδείς θα εκλεγεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!

 Άρα εμείς επιλέγουμε "καπετάνιο" πλέον, παρά τις διαφορές μας με όλους σε βασικά θέματα για την πόλη μας προτιμούμε τον λιγότερο κακό!

ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ,

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ,
ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΙΑ,
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ,
ΑΝΤΖΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,
ΑΝΤΥΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΑΡΓΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΒΑΡΣΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
ΒΑΣΙΛΟΠΑΝΑΓΟΥ ΦΕΝΙΑ,
ΒΙΔΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΒΟΥΡΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,
ΒΡΕΤΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ,
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΣΥ,
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ,
ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
ΔΟΥΔΟΥΞΗ ΜΑΡΙΑ,
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΙΚΟΣ,
ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΖΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ,
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,
ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
ΚΑΛΥΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,
ΚΑΛΥΒΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ,
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΚΑΡΑΤΑΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,
ΚΑΤΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
ΚΑΤΣΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ),
ΚΟΚΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,
ΚΟΝΤΕΛΕ ΣΤΑΜΟΥΛΑ,
ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ,
ΚΟΥΒΕΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,
ΚΟΥΡΕΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ,
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΛΑΜΠΟΥ ΛΕΝΑ,
ΜΕΣΣΗΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,
ΜΠΑΛΙΝΑΚΟΥ ΑΝΤΑ,
ΜΠΕΛΛΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ,
ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,
ΜΠΕΝΕΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ,
ΜΠΟΛΙΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ,
ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΦΛΙΠ),
ΞΕΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΒΟ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ,
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ,
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,
ΠΙΠΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,
ΣΕΡΕΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
ΣΕΦΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
ΣΙΓΑΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,
ΣΚΙΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ,
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΑΝΝΑ),
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ,
ΣΠΕΓΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,
ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
ΤΖΟΥΜΑ - ΜΟΥΧΑ ΓΕΩΡΓΙΑ,
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΤΡΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ ΣΙΑΝΝΑ,
ΧΑΡΑΣΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
ΧΑΡΑΤΣΗ ΛΕΛΟΥΔΑ,
ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ.







Δεν υπάρχουν σχόλια: